Kasutaja:Zorroh

Allikas: Vikipeedia

Tere, olen kodaniku nimega Helari Hellenurm ning internetis esinen käesoleva nimega :)

Aastaid on mul omajagu, elan Tartus. Olen Tartu aborigeen nagu ma ütlen neile, kes küsivad, kust ma pärit olen :)

Olen kristlane. Käin ja olen liige Tartu Kristlikus Risttee koguduses. Õppisin Tartus, Kõrgemas Usuteaduslikus Seminaris teoloogiat.


Ametilt olen misjonär, tegelen aktiivselt internetis kristliku sõnumi levitamisega ja kristliku sõnumiga artiklite ja materjalide tootmisega. Töötan oikumeenilises misjoniorganisatsioonis Agape Eesti, mis on osa Agape Euroopast ning mis omakorda on osa Campus Crusade for Christ International'ist. Agape erinevad organisatsioonivormid on rohkemates maades kui Mc Donalds :)

Misjonäri töö on mul ühendatud arvutitega aga ka muusika ja fotograafiaga ning matkamisega.


Aktiivsed projektid

Üritustesari Agape Kohvik - See on üritustesari, kus pakutakse tummist kohvi, saab nautida head seltskonda ja võib arutleda väga erinevatel teemadel. Meie üritused: Lauamänguõhtud · Fotoklubi Sinine Pildimasin · Alfa kursus · Alfa+ · Produktiivsusklubi · Matkaklubi A4 · Kokandusklubi · Loomeüritus L’Gen · Neli punkti. Lisaks eelnevale on meil mitmeid muid spontaanseid sündmuseid.

Mitteaktiivsed projektid

Kristlik portaal Kaev.net. See on kristlik portaal, kus on uudised, artiklid, pildid, videod, usukogemused, arvamused, jutlused, üritused, foorum, blogid ja mängud. Tegemist on nö oikumeenilise projektiga, mis tähendab, et vähemalt kristlikud uskkonnad, mis on aktsepteeritud Eesti Kirikute Nõukogu poolt, on ka Kaevus erineval moel esindatud.

Mängisin ansamblis dzembet ja parmupilli ning muid väikeseid ja veidralt toredaid pille :) Eesti Gospelmuusika 2007 aasta auhindade jagamisel astusime üles ansambliga Karmoshka aasta uus tulija kategoorias. Meid tunnustati teiste uute tulijate kõrval 2007 aasta "Uus tulija" auhinnakujuga, millel on kujutatud üles, taeva poole sirutuvate kätega Jumalat austav ja kiitev inimene.--Zorroh 13. veebruar 2008, kell 18:07 (UTC)