Kasutaja:Revo/vikist nopitud piltide autorikaitse teemal

Allikas: Vikipeedia

Pilt võetud internetist

Fotokunstnike pildi kasutamine

GDFL

Kasutaja arutelu:Jaan513#Kõpu majaka pilt

Kasutaja arutelu:Jaan513#Üleslaadimisvorm

Kasutaja arutelu:Andres/Arhiiv5#Litsentsid


Vikipeedia arutelu:Mittevaba sisu kriteeriumid


Üks võib-olla autorikaitse alune pilt

Vikipeedia:Üldine arutelu#Üks võib-olla autorikaitse alune pilt


Segaste autoriõigustega pilte pole mõtet üles laadida. Võib teha lihtsalt lingi pildile.

Kasutaja arutelu:Adeliine


Pildid


Piltide üleslaadimisest jms

Kui kopeerid mujalt (teistest vikidest, jne) pilte siis ole hea ja lisa ka lehekülje URL kust oled kopeerinud. (seda nimetaktakse allika lingiks) ... vt. ka: Mall:PiltVikist ja selle kasutamist --TarmoK 21. detsember 2005, kell 15.07 (UTC)

Veel kord, piltide juurde on vaja ka lisada leheküg kust pilt on kopeeritud, geraldika.ru mall on vaid kasutusõiguse näitamiseks .. ja samuti korrates, ei teeks paha commonsit kasutada gerldika.ru piltide jaoks --TarmoK 25. detsember 2005, kell 21.49 (UTC) Kasutan Commonsi faile, kui need seal olemas on, kui ei ole (või ei leia üles) laen eesti wikisse, Commonsisse ma ei oska pilte üles laadida. --Metsavend 25. detsember 2005, kell 21.54 (UTC)

Wikimedia Commons -artiklis on selgitatud kuidas sinna laadimine käib, sisuliselt on seal kõik sama moodi. kui artiklis leiduv juhend ei piisa, siis anna teada geraldika.ru piltide puhul on ainult kasutusel Template:Vector-Images.com -mall --TarmoK 25. detsember 2005, kell 22.25 (UTC) Mitte ei saa aru, kas keegi võiks puust ja punaseks teha, kuidas neid looksulgusi kasutada, milleks need mallides on. Üritasin teha, aga ikka läks nihu: http://et.wikipedia.org/wiki/Pilt:Omski_vapp.gif --Metsavend 25. detsember 2005, kell 22.15 (UTC)

Ei saand päris hästi aru mida sa mõtled... kas neid kolmekordsete looksulgude vahel olevaid numbreid?... kui jah siis need numbrid tähistavad malli kutsumisel kasutava koodi nii mitmendat parameetrit... malli kutsumisel eraldatakse neid parameetreid püstkriipsudega -- Ahsoous 25. detsember 2005, kell 22.28 (UTC)

Malli arutelu:Geraldika.ruA, kui sellest ei piisa anna teada --TarmoK 25. detsember 2005, kell 22.19 (UTC)


Kas on olemas autori luba nende piltide kasutamise kohta:

Pilt:Valjala kirik1.jpg ja Pilt:Valjala kirik2.jpg? --WikedKentaur 20. august 2006, kell 12:28 (UTC)

Ma ei küsinud seda. Kuidas tuleb teha sellel juhul? Geonarva 20. august 2006, kell 14:21 (UTC)

Küsid, kas seda võib Vikipeedias kasutada ja kui vaba litsentsi ta on nõus andma. Kui tema litsentsi tingimused meile sobivad, siis saame seda pilti Vikipeedias kasutada. Parem on aga, kui keegi meist teeks ise pilte. Andres 20. august 2006, kell 14:32 (UTC)


Autorikaitse küsimused



Kasutaja:Kruusamägi/Mõtteid#Muuseumite kaasamine etVikipeedia arendamisse