Kasutaja:LucSaffre/Laager

Allikas: Vikipeedia

Esimene Vigala Vikipeedialaager on idee, mis ootab sündimist. Ma oleksin nõus olla "peakorraldaja" siis kui mõni teine inimene oleks nõus olla minu "assistent". Asi sõltub peamiselt kuupäevadest (hetkel ei näe ma, millal ma saaksin ennast ära lubada). Kui oled huvitatud, kas millalgi tulevikus mõni selline lager toimub, siis jälgi käesoleva lehe.

Eesmärk : Veeta mõned päevad päriselus koos teiste vikipedistidega. Kohtuda vanade tuttavatega. Saada tuttavaks uute inimestega. Näha, mida teised oskavad. Näidata, mida sina oskad. Midagi juurde õppida. Mõni töö Vikipeedias ära teha. Saada tuttavaks Vigala ümbrusega. Puhata.

Kuidas Vigala Vikipeedialaager välja näeks:

  • Laager toimuks Vana-Vigalas (sest muidu mina poleks nõus olla peakorraldaja). Tööruumid oleksid rahvamajas ja raamatukogus.
  • Programm koosneks erinevatest tegevustest, neid oleks mitu sorti: väljasõidud, koolitused ning arvutitöötoad. Ideid korjame lehel Tegevused.
  • Ajakava kohta räämime lehel Ajakava.
  • Toitlustuse osas on minu ettepanek, et me teeme ise süüa. Vähemalt siis kui üks osavõtja on nõus olla "peakokk". Rahvamajas on ilus uus köök ja pood on kohe üle tee.
  • Majutuse osas on mitu võimalust: hostellis (15€/in.), rahvamajas madratsite peal, telkides.