Kai Cenat

Allikas: Vikipeedia
Kai Cenat (2021)

Kai Cenat III (sündinud 16. detsembril 2001) on Ameerika sisulooja, kes on tuntud peamiselt Twitchis voogesituse ja YouTube'i postitamise poolest. 2022. aasta oktoobris sai Cenatist sel ajal enim tellitud Twitchi striimija. Ta on YouTube'i grupi AMP liige.

Varajane elu[muuda | muuda lähteteksti]

Kai Cenat III sündis 16. detsembril 2001. Teda kasvatasid New Yorgis Bronxis Haiti isa ja Trinidadi päritolu ema. Ta on väitnud, et tema nimele lisas III järelliide tema ema, et esindada oma kolmandat last. Algselt koomikuks pürginud Kai Cenat postitas kesk- ja kõrgkooli ajal Facebooki ja Instagrami lühivormis sisu


Karjäär[muuda | muuda lähteteksti]

Cenat laadis oma esimese YouTube'i video üles 2018. aasta jaanuaris ja hakkas tegema videoid, mis käsitlevad vempe ja väljakutseid. Ta liitus YouTube'i grupiga AMP pärast seda, kui ta avastas Bronxis sündinud YouTuber Fanum. Sellest ajast peale esines ta regulaarselt kanali videotes. Ta alustas Twitchis voogesitust 2021. aasta veebruaris pärast YouTube'ist migreerumist, mängu- ja reaktsioonisisu edastamist.

Tal oli näitlejaroll Polo G 2022. aasta juunisingli "Distraction" treileris.[10] Kai Cenat avaldas 2022. aasta mais koos Ameerika räppari NLE Choppaga oma debüütsingli "Bustdown Rollie Avalanche", mida 2022. aasta septembri seisuga on Spotifys voogesitatud 25 miljonit.

2022. aastal hakkas Kai Cenat oma voogudesse kaasama kuulsustest külalisi, sealhulgas aprillis Bobby Shmurdat,[11] oktoobris Lil Babyt ja novembris 21 Savage'i, kes aitasid tal saada oma tolleaegse kõrgeima

Kai Cenati auhinnad ja nominatsioonid
Aasta Tseremoonia Kategooria Tulemused
2022 12. Streamy Awards Aasta streamer Võitis
2022 12. Streamy Awards Breakout streamer Nomineeritud


Diskograafia[muuda | muuda lähteteksti]

Singlid[muuda | muuda lähteteksti]
Singlite list
Pealkiri Aasta Album
"Bustdown Rollie Avalanche" 2022 Albumita singel

Filmograafia[muuda | muuda lähteteksti]

Muusika video[muuda | muuda lähteteksti]
Muusikavideo esinemiste loend
Aasta Pealkiri Artistid Roll
2022 "Distraction" Polo G Ise
2022 "Just Wanna Rock" Lil Uzi Vert Ise

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]

Kai Cenat Youtube https://www.youtube.com/@KaiCenat