Jaapani jalgpallurite loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Siin on loetletud Jaapani jalgpallureid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Hiroyuki Abe - Teruo Abe - Yūki Abe - Mai Aizawa - Yutaka Akita - Jun Amano - Misaki Amano - Kozue Ando - Masahiro Andō - Takeshi Aoki - Yōzō Aoki - Toshihiro Aoyama - Kōzō Arai - Eriko Arakawa - Haruo Arima - Kō Arima - Saori Arimachi - Saori Ariyoshi - Tamotsu Asakura - Takuma Asano - Tetsuya Asano - Tomoyasu Asaoka - Michio Ashikaga - Rie Azami - Shirō Azumi

B[muuda | muuda lähteteksti]

Noriko Baba - Ryūji Bando

C[muuda | muuda lähteteksti]

Takayuki Chano - Sonoko Chiba - Kazuhiko Chiba

D[muuda | muuda lähteteksti]

Kuniya Daini - Ritsu Doan - Shoma Doi - Yōichi Doi - Mayo Doko

E[muuda | muuda lähteteksti]

Kazuo Echigo - Yasuhito Endō - Masahiro Endō - Wataru Endō

F[muuda | muuda lähteteksti]

Mitsunori Fujiguchi - Hiroki Fujiharu - Chikara Fujimoto - Jungo Fujimoto - Tomomi Fujimura - Nobuo Fujishima - Nobuyo Fujishiro - Naoyuki Fujita - Toshiya Fujita - Yoshio Fujiwara - Masahiro Fukuda - Reizō Fukuhara - Miho Fukumoto - Takashi Fukunishi - Kōji Funamoto - Yoshio Furukawa - Atsuyoshi Furuta - Yuki Fushimi - Takahiro Futagawa

G[muuda | muuda lähteteksti]

Kazuki Ganaha - Shūichi Gonda - Michi Goto - Yukio Gotō

H[muuda | muuda lähteteksti]

Madoka Haji - Shoko Hamada - Masahiro Hamazaki - Etsuko Handa - Maki Haneta - Naotake Hanyū - Ayumi Hara - Natsuko Hara - Natsumi Hara - Hiromi Hara - Masafumi Hara - Fukusaburō Harada - Genki Haraguchi - Yasuo Haruyama - Chieko Hase - Makoto Hasebe - Yui Hasegawa - Haruhisa Hasegawa - Kenta Hasegawa - Yoshiyuki Hasegawa - Hideo Hashimoto - Kōichi Hashiratani - Tetsuji Hashiratani - Hisui Haza - Yasuhiro Hato - Uichirō Hatta - Toshihiro Hattori - Mike Havenaar - Akiko Hayakawa - Kentarō Hayashi - Noritaka Hidaka - Usaburō Hidaka - Masaaki Higashiguchi - Toshio Hirabayashi - Hiroshi Hirakawa - Ryūzō Hiraki - Takashi Hirano - Chika Hirao - Shūsaku Hirasawa - Tomoyuki Hirase - Sōta Hirayama - Kazuko Hironaka - Nozomi Hiroyama - Chieko Homma - Midori Honda - Keisuke Honda - Nagayasu Honda - Takuya Honda - Yasuto Honda - Kenji Honnami - Tadao Horie - Takumi Horiike - Tsukasa Hosaka - Hajime Hosogai - Ichirō Hosotani

I[muuda | muuda lähteteksti]

Tokizō Ichihashi - Daisuke Ichikawa - Nana Ichise - Tameo Ide - Yosuke Ideguchi - Asako Ideue - Akihiro Ienaga - Masami Ihara - Hiromi Ikeda - Sakiko Ikeda - Shinobu Ikeda - Yutaka Ikeuchi - Tomohiko Ikoma - Keizō Imai - Hiroji Imamura - Kazuo Imanishi - Junichi Inamoto - Masahiko Inoha - Shumpei Inoue - Takeshi Inoue - Takashi Inui - Mito Isaka - Noriko Ishibashi - Junko Ishida - Yoshinori Ishigami - Shigemi Ishii - Yoshinobu Ishii - Naohiro Ishikawa - Hiromitsu Isogai - Miyuki Izumi - Masanobu Izumi - Kanako Ito - Junya Ito - Naoji Itō - Teruyoshi Itō - Mana Iwabuchi - Isao Iwabuchi - Daiki Iwamasa - Teruo Iwamoto - Azusa Iwashimizu - Akemi Iwata - Toshio Iwatani - Mihoko Iwaya

J[muuda | muuda lähteteksti]

Nobuko Jajima - Shōji Jō

K[muuda | muuda lähteteksti]

Yuka Kado - Kaoru Kadohara - Sachi Kagawa - Shinji Kagawa - Tarō Kagawa - Ayumi Kaihori - Keiji Kaimoto - Mayumi Kaji - Akira Kaji - Tomoyuki Kajino - Kaoru Kakinami - Yōichirō Kakitani - Kunishige Kamamoto - Mitsuo Kamata - Hisao Kami - Megumi Kamionobe - Shōgo Kamo - Takeshi Kamo - Mū Kanazaki - Hiroshi Kanazawa - Katsuo Kanda - Kiyoo Kanda - Mami Kaneda - Miho Kaneda - Shiho Kaneda - Nobutoshi Kaneda - Hisashi Kaneko - Takashi Kanō - Takashi Kasahara - Yoshie Kasajima - Yōsuke Kashiwagi - Yahiro Kazama - Hiroshi Katayama - Tomoe Kato - Hisashi Katō - Masaaki Katō - Mitsuo Katō - Nobuyuki Katō - K - Yoshio Katō - Toshinobu Katsuya - Saburō Kawabuchi - Katsuyuki Kawachi - Yoshikatsu Kawaguchi - Naoko Kawakami - Nobuo Kawakami - Taeko Kawakatsu - Ryōichi Kawakatsu - Kengo Kawamata - Taizō Kawamoto - Mari Kawamura - Yuri Kawamura - Takashi Kawanishi - Takehiko Kawanishi - Junji Kawano - Eiji Kawashima - Nahomi Kawasumi - Naoya Kikuchi - Shinkichi Kikuchi - Yoshio Kikugawa - Shirō Kikuhara - Kim Sung-gan - Kim Yong-sik - Rie Kimura - Arawa Kimura - Kazushi Kimura - Yukari Kinga - Futaba Kioka - Chinatsu Kira - Nanase Kiryu - Kikuzō Kisaka - Kazumi Kishi - Yūji Kishioku - Hikaru Kitagawa - Koya Kitagawa - Akira Kitaguchi - Kana Kitahara - Hideaki Kitajima - Ayako Kitamoto - Tsuyoshi Kitazawa - Eijun Kiyokumo - Hiroshi Kiyotake - Minoru Kobata - Yayoi Kobayashi - Daigo Kobayashi - George Kobayashi - Tadao Kobayashi - Yū Kobayashi - Yuki Kobayashi - Shiho Kohata - Hiromi Kojima - Nobuyuki Kojima - Mitsuru Komaeda - Yūichi Komano - Shuko Kondo - Daigorō Kondō - Kōji Kondō - Naoya Kondō - Yuiko Konno - Yasuyuki Konno - Kazuhisa Kōno - Shinzō Kōroki - Takeshi Koshida - Emiko Kubo - Tatsuhiko Kubo - Yūya Kubo - Masato Kudō - Saki Kumagai - Shunichi Kumai - Tsuyoshi Kunieda - Aimi Kunitake - Fubuki Kuno - Shū Kurata - Yasuharu Kurata - Yūzō Kurihara - Teruaki Kurobe - Kyoko Kuroda - Hisashi Kurosaki - Shintaro Kurumaya - Katsuhiro Kusaki - Katsuyoshi Kuwahara - Yasuyuki Kuwahara - Takayuki Kuwata - Mai Kyokawa

L[muuda | muuda lähteteksti]

Tadanari Lee - Lee Yoo-hyung - Wagner Lopes

M[muuda | muuda lähteteksti]

Masuzō Madono - Hideki Maeda - Osamu Maeda - Ryōichi Maeda - Kazuya Maekawa - Masakiyo Maezono - Seiichirō Maki - Tomoaki Makino - Miho Manya - Kiyonosuke Marutani - Karina Maruyama - Yuichi Maruyama - Chikashi Masuda - Tadatoshi Masuda - Rika Masuya - Michiko Matsuda - Naoki Matsuda - Daisuke Matsui - Kiyotaka Matsui - Yasutarō Matsuki - Teiichi Matsumaru - Gyōji Matsumoto - Ikuo Matsumoto - Tomoko Matsunaga - Akira Matsunaga - Akira Matsunaga (1948) - Nobuo Matsunaga - Seki Matsunaga - Shigetatsu Matsunaga - Toshio Matsuura - Yoshiyuki Matsuyama - Ryūji Michiki - Shoko Mikami - Kakuichi Mimura - Yusuke Minagawa - Takumi Minamino - Chiaki Minamiyama - Yoshinobu Minowa - Shirō Misaki - Kento Misao - Sanae Mishima - Yuriko Mizuma - Hiroki Mizumoto - Kōki Mizuno - Takashi Mizuno - Takashi Mizunuma - Genta Miura - Narumi Miura - Atsuhiro Miura - Kazuyoshi Miura - Yasutoshi Miura - Ryō Miyaichi - Toshio Miyaji - Shiori Miyake - Jirō Miyake - Aya Miyama - Shizuo Miyama - Mari Miyamoto - Tomomi Miyamoto - Masakatsu Miyamoto - Teruki Miyamoto - Tsuneyasu Miyamoto - Yuka Miyazaki - Hinata Miyazawa - Kōji Miyata - Satoshi Miyauchi - Satoru Mochizuki - Shigeyoshi Mochizuki - Toyohito Mochizuki - Yuka Momiki - Teruyuki Moniwa - Masaaki Mori - Takaji Mori - Tsuru Morimoto - Yuko Morimoto - Takayuki Morimoto - Ryōta Morioka - Ryūzō Morioka - Masato Morishige - Hiroaki Morishima - Shinichi Morishita - Hidemasa Morita - Ryōta Moriwaki - Yasuyuki Moriyama - Yoshirō Moriyama - Hajime Moriyasu - Masashi Motoyama - Shinji Murai - Tomoko Muramatsu - Hiroto Muraoka - Sei Muroya - Yoshinori Mutō - Yūki Mutō - Tomokazu Myōjin

N[muuda | muuda lähteteksti]

Kaoru Nagadome - Terumi Nagae - Kensuke Nagai - Yoshikazu Nagai - Yūichirō Nagai - Ryōta Nagaki - Kaori Nagamine - Fuka Nagano - Ken Naganuma - Asano Nagasato - Yuki Nagasato - Kazuaki Nagasawa - Kazuki Nagasawa - Akihiro Nagashima - Mitsuru Nagata - Yūto Nagatomo - Mai Nakachi - Hikari Nakade - Emi Nakajima - Shoya Nakajima - Kuniharu Nakamoto - Kaede Nakamura - Kazuyoshi Nakamura - Kengo Nakamura - Kōsuke Nakamura - Naoshi Nakamura - Shunsuke Nakamura - Tadashi Nakamura - Eisuke Nakanishi - Manami Nakano - Maiko Nakaoka - Yu Nakasato - Yuji Nakazawa - Hidetoshi Nakata - Kōji Nakata - Masashi Nakayama - Hiroshi Nanami - Kazu Naoki - Hikaru Naomoto - Akira Narahashi - Seigo Narazaki - Maiko Nasu - Atsushi Natori - Takeshi Natori - Yoshihiro Natsuka - Teruo Nimura - Hirokazu Ninomiya - Hiroshi Ninomiya - Daigo Nishi - Norihiro Nishi - Naoko Nishigai - Junji Nishikawa - Shinya Nishikawa - Shūsaku Nishikawa - Akihiro Nishimura - Shōichi Nishimura - Kae Nishina - Akira Nishino - Akinori Nishizawa - Takao Nishiyama - Daiki Niwa - Akiko Niwata - Akemi Noda - Kōji Noguchi - Mitsugu Nomura - Ruka Norimatsu - Ken Noritake - Akira Nozawa - Masao Nozawa

O[muuda | muuda lähteteksti]

Yuria Obara - Yumi Obe - Hiroshi Ochiai - Katsumi Ōenoki - Mitsuo Ogasawara - Megumi Ogawa - Shiho Ogawa - Aritatsu Ogi - Takahiro Ogihara - Takafumi Ogura - Masashi Oguro - Tomoko Ohara - Kenzō Ōhashi - Nobuyuki Ōishi - Yuko Oita - Kōichi Oita - Gō Ōiwa - Takeshi Okada - Yoshio Okada - Hisataka Okamoto - Masayuki Okano - Shun’ichirō Okano - Shinji Okazaki - Toshihiko Okimune - Daisuke Oku - Yoshito Ōkubo - Yasuhiko Okudera - Mayumi Omatsu - Yukitaka Omi - Yūsuke Ōmi - Norio Omura - Waichirō Ōmura - Tadao Ōnishi - Shinobu Ono - Masao Ōno - Shinji Ono - Takeshi Ōno - Shiho Onodera - Kana Osafune - Yūya Ōsako - Ryōta Oshima - Kazuo Ozaki - Junko Ozawa - Michihiro Ozawa - Kōsuke Ōta - Nami Otake - Naoto Ōtake - Ami Otaki - Mio Otani - Ichiji Ōtani - Yūki Ōtsu - Ayumi Oya - Yoshimatsu Ōyama

R[muuda | muuda lähteteksti]

Ruy Ramos

S[muuda | muuda lähteteksti]

Hiroshi Saeki - Akane Saito - Keiko Saito - Kazuo Saitō - Manabu Saitō - Saizō Saitō - Toshihide Saitō - Mizuho Sakaguchi - Moeno Sakaguchi - Yuki Sakai - Gōtoku Sakai - Hideo Sakai - Hiroki Sakai - Naoki Sakai - Tatsuya Sakai - Tomoyuki Sakai - Yūji Sakakura - Riho Sakamoto - Hiroyuki Sakashita - Megumi Sakata - Daisuke Sakata - Seiichi Sakiya - Aya Sameshima - Hiroko Sano - Rihei Sano - Tōru Sano - Alessandro Santos - Mayu Sasaki - Sho Sasaki - Kōji Sasaki - Masanao Sasaki - Eriko Sato - Harue Sato - Chōei Satō - Hiroaki Satō - Hisato Satō - Yoshiaki Satō - Yūto Satō - Homare Sawa - Kentarō Sawada - Setsu Sawagata - Masaaki Sawanobori - Daniel Schmidt - Hisao Sekiguchi - Kunimitsu Sekiguchi - Tomomi Seo - Tatsuhiko Seta - Gaku Shibasaki - Hanae Shibata - Yoshinori Shigematsu - Tatsuya Shiji - Nao Shikata - Yuriko Shima - Seishirō Shimatani - Maho Shimizu - Risa Shimizu - Kinjirō Shimizu - Naoemon Shimizu - Ryūzō Shimizu - Takashi Shimoda - Kenichi Shimokawa - Aya Shimokozuru - Yukio Shimomura - Hideo Shinojima - Saburō Shinosaki - Katsuyoshi Shintō - Tsukasa Shiotani - Masuyo Shiraishi - Kimiko Shiratori - Gen Shōji - Hiroshi Soejima - Hitoshi Sogahata - Naoki Sōma - Tsutomu Sonobe - Yasuharu Sorimachi - Akiko Sudo - Shigemitsu Sudō - Kunitaka Sueoka - Tetsuo Sugamata - Kenichi Sugano - Yūji Sugano - Yuika Sugasawa - Miki Sugawara - Ken'yū Sugimoto - Shigeo Sugimoto - Shōjirō Sugimura - Ami Sugita - Hina Sugita - Ryūichi Sugiyama - Rin Sumida - Masae Suzuki - Tomoko Suzuki - Daisuke Suzuki - Hideto Suzuki - Keita Suzuki - S - Masaharu Suzuki - Ryōzō Suzuki - Shigeyoshi Suzuki - Takayuki Suzuki - Yasuhito Suzuki - Yasuo Suzuki

T[muuda | muuda lähteteksti]

Mitsuhisa Taguchi - Taishi Taguchi - Etsuko Tahara - Takashi Takabayashi - Toshio Takabayashi - Kazumi Takada - Masao Takada - Hikari Takagi - Kazumichi Takagi - Takuya Takagi - Yoko Takahagi - Yōjirō Takahagi - Ikuo Takahara - Naohiro Takahara - Saiko Takahashi - Hideto Takahashi - Sakae Takahashi - Shigeru Takahashi - Takeo Takahashi - Asako Takakura - Daijirō Takakuwa - Daiki Takamatsu - Yasuo Takamori - Kō Takamoro - Ryoko Takara - Megumi Takase - Minako Takashima - Tadao Takayama - Hideaki Takeda - Nobuhiro Takeda - Shigemaru Takenokoshi - Inesu Emiko Takeoka - Teizō Takeuchi - Michiyo Taki - Keiji Tamada - Misao Tamai - Megumu Tamura - Asuna Tanaka - Mina Tanaka - Yoko Tanaka - Hayuma Tanaka - Junya Tanaka - Kōji Tanaka - Makoto Tanaka - Marcus Tulio Tanaka - Shinji Tanaka - Tatsuya Tanaka - Yasukazu Tanaka - Shinichiro Tani - Shōgo Taniguchi - Osamu Taninaka - Kazuaki Tasaka - Kōzō Tashima - Yūzō Tashiro - Motoo Tatsuhara - Shūhei Terada - Shirō Teshima - Takako Tezuka - Satoshi Tezuka - Kenji Tochio - Kazuyuki Toda - Masanori Tokita - Yūhei Tokunaga - Shiho Tomari - Yumi Tomei - Kiyoshi Tomizawa - Takehiro Tomiyasu - Megumi Torigoe - Tetsuya Totsuka - Nayuha Toyoda - Yōhei Toyoda - Keisuke Tsuboi - Kazumi Tsubota - Yuki Tsuchihashi - Masaki Tsuchihashi - Yukio Tsuda - Shōzō Tsugitani - Satoshi Tsunami - Ryōta Tsuzuki

U[muuda | muuda lähteteksti]

Atsuto Uchida - Hifuyo Uchida - Masao Uchino - Tamaki Uchiyama - Atsushi Uchiyama - Masaru Uchiyama - Naomichi Ueda - Tadahiko Ueda - Shigeharu Ueki - Kenichi Uemura - Mami Ueno - Saki Ueno - Yoshiharu Ueno - Yumi Uetsuji - Tomoya Ugajin - Tokutarō Ukon - Yumi Umeoka - Tsukasa Umesaki - Ryoko Uno - Takashi Usami - Rie Usui - Hiroyuki Usui - Rumi Utsugi

W[muuda | muuda lähteteksti]

Takeo Wakabayashi - Hidetoshi Wakui - Yumi Watanabe - Hidemaro Watanabe - Kazuma Watanabe - Masashi Watanabe - Mitsuo Watanabe - Takeshi Watanabe - Yanosuke Watanabe - Yoshiichi Watanabe

Y[muuda | muuda lähteteksti]

Shigeo Yaegashi - Chiaki Yamada - Hiroki Yamada - Naoki Yamada - Nobuhisa Yamada - Takahiro Yamada - Takuya Yamada - Yasuyo Yamagishi - Satoru Yamagishi - Nozomi Yamago - Mami Yamaguchi - Sayuri Yamaguchi - Hotaru Yamaguchi - Motohiro Yamaguchi - Satoshi Yamaguchi - Satoshi Yamaguchi (1978) - Toshihiro Yamaguchi - Yoshitada Yamaguchi - Osamu Yamaji - Rie Yamaki - Emi Yamamoto - Shuto Yamamoto - Masakuni Yamamoto - Kazuya Yamamura - Ryosuke Yamanaka - Erina Yamane - Takayoshi Yamano - Kōji Yamase - Ayaka Yamashita - Yoshiteru Yamashita - Marumi Yamazaki - Yuka Yamazaki - Hiroshige Yanagimoto - Atsushi Yanagisawa - Miyuki Yanagita - Kyoko Yano - Kishō Yano - Michihiro Yasuda - Michio Yasuda - Sawako Yasumoto - Masaki Yokotani - Kumi Yokoyama - Kenzō Yokoyama - Masafumi Yokoyama - George Yonashiro - Kōki Yonekura - Takuji Yonemoto - Miwa Yonetsu - Atsushi Yoneyama - Masako Yoshida - Hiroshi Yoshida - Maya Yoshida - Mitsunori Yoshida - Kōta Yoshihara - Tōru Yoshikawa - Norio Yoshimizu - Daishirō Yoshimura - Eizō Yuguchi