Issaak Levitani maalide loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Tabelis on esitatud vene maalikunstniku Issaak Levitani maalide loend (170 teost).

Maal Pealkiri Aasta Tehnika Mõõtmed (cm) Asukoht
Levitan SolnechnyDen1876 7.jpg Päikesepaisteline päev. Kevad 1876–1877 Õlimaal lõuendil 53×40,7 Erakogu
Левитан Осень. Дорога в деревне.jpg Sügis. Külatee 1877 Õlimaal lõuendil 65×43 Tretjakovi galerii
Левитан Вечер.jpg Õhtu 1877 Õlimaal lõuendil 71,2×53,3 Tretjakovi galerii
Välislink Tuuleveskid. Õhtuhämarus 1870-ndate lõpp Õlimaal lõuendil 44,5×31,3 Tretjakovi galerii
Левитан Деревня. Зима.jpg Küla. Talv 1877–1878 Õlimaal lõuendil 15×23 Tuula oblasti Kunstimuuseum
Левитан Осенний день. Сокольники.jpg Sügispäev. Sokolniki 1879 Õlimaal lõuendil 63,5×50 Tretjakovi galerii
Левитан Перед грозой.jpg Äikese eel 1879 Õlimaal lõuendil 72×102 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Дорога в лесу Новокузнецк.jpg Metsatee 1870-ndate lõpp — 1880-ndate algus Õlimaal lõuendil 42×66 Novokuznetski Kunstimuuseum
Issak Levitan - The Oak.jpg Tamm 1880 Õlimaal lõuendil 57,5×57,6 Tretjakovi galerii
Левитан В парке.jpg Pargis 1880 Õlimaal lõuendil 44×62 Astrahani maaligalerii
LevitanII OsennPzh1880TVER.jpg Sügis. Jahimees 1880 Õlimaal lõuendil 93,8×68 Tveri oblasti maaligalerii
Левитан Останкино.jpg Ostankino 1880-ndate algus Lõuend kartongil, õli 19×28,5 Riiklik Vene muuseum
Левитан Черемуха.jpg Toomingas 1880-ndate algus Lõuend kartongil, õli 21,5×30,7 Riiklik Vene muuseum
Левитан Снопы.jpg Viljavihud ja jõetagune küla 1880-ndate algus Õlimaal lõuendil 19,7×33,3 Riiklik Vene muuseum
Левитан Аллея.jpg Allee 1880-ndate algus Paber kartongil, õli 44×38 Rostovi Kreml (muuseum-kaitseala)
Левитан Аллея. Останкино.jpg Allee. Ostankino 1880-ndad Lõuend kartongil, õli 54,3×43,6 Tretjakovi galerii
Левитан Сад в снегу.jpg Aed lumes 1880-ndad Kartong, grafiitpliiats, guašš 29,2×35,1 Riiklik Vene muuseum
Левитан Лодка на берегу.jpg Paat kaldal 1880-ndad Puit, õli 18×25 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Костры.jpg Lõkked 1880-ndad Õlimaal lõuendil 16,5×25 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Пасека.jpg Mesila 1880-ndad Õlimaal lõuendil 20,5×31 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Полустанок.jpg Teivasjaam 1880-ndad Lõuend kartongil, õli 21×25 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Березы. Опушка леса.jpg Kased. Metsaserv 1880-ndad Õlimaal lõuendil 35,5×36 Stavropoli krai Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Лес зимой.jpg Mets talvel 1880-ndad Kartong, õli 20×29,5 Sevastopoli Kunstimuuseum
Левитан Избушка на лугу.jpg Osmik aasal 1880-ndad Kartong, õli 42×31 Kostroma Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Дорога в лесу.jpg Metsatee 1881 Õlimaal lõuendil 32×40,1 Tretjakovi galerii
Левитан Вечер. Дорога.jpg Õhtu. Tee 1881–1882 Õlimaal lõuendil 14,8×10,2 Erakogu
Левитан Весной в лесу.jpg Kevadel metsas 1882 Õlimaal lõuendil 43,4×35,7 Tretjakovi galerii
Левитан Вечер на пашне.jpg Õhtu künnimaal 1883 Õlimaal lõuendil 43,3×67 Tretjakovi galerii
Левитан Пейзаж.jpg Maastik 1883 Õlimaal lõuendil 42,5×74 Rostovi Kreml (muuseum-kaitseala)
Левитан Деревня на берегу реки.jpg Küla jõe kaldal 1883 Õlimaal lõuendil 59, 9×74 Saratovi Kunstimuuseum
Левитан Лес. Солнечный день.jpg Mets. Päikesepaisteline päev 1883–1884 Õlimaal lõuendil 38×49,6 Usbekistani Riiklik Kunstide muuseum
Левитан Саввинская.jpg Savvinski küla Zvenigorodi lähistel 1884 Õlimaal lõuendil 43,5×67 Tretjakovi galerii
Осиновая рощица. Серый день.jpg Haavasalu. Hall päev 1884 Õlimaal lõuendil 38,5×27,3 Valgevene Vabariigi Rahvuslik Kunstimuuseum
Левитан Зимой в лесу.jpg Talvel metsas 1885 Õlimaal lõuendil 55×45 Tretjakovi galerii
Левитан Половодье.jpg Tulvavesi 1885 Õlimaal lõuendil 94×157 Valgevene Vabariigi Rahvuslik Kunstimuuseum
Левитан Лесная река. Осень на реке Истра.jpg Metsajõgi. Sügis Istra jõel 1885–1886 Õlimaal lõuendil 58×89 Odessa Kunstimuuseum
1885-1889 Birkenhain.jpg Kasesalu 1885–1889 Paber lõuendil, õli 28,5×50 Tretjakovi galerii
Левитан Осенний лес.jpg Sügisene mets 1886 Õlimaal lõuendil 17×29 V. D. Polenovi nimeline Riiklik muuseum-kaitseala
Три сосны.jpg Kolm mändi 1886 Paber kartongil, õli 20,4×33,5 Erakogu
Левитан Татарское кладбище. Крым.jpg Tatari kalmistu. Krimm 1886 Õlimaal lõuendil 45×75,2 Tretjakovi galerii
Левитан У берега моря. Крым.jpg Mere kaldal. Krimm 1886 Paber lõuendil, õli 41,3×65 Riiklik Vene muuseum
Левитан Ай-Петри.jpg Ai-Petri 1886 Paber lõuendil, õli 20×31,5 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан В крымских горах.jpg Krimmi mägedes 1886 Õlimaal lõuendil 17×26 Uljanovski Kunstimuuseum
Крымский пейзаж.jpg Krimmi maastik 1887 Õlimaal lõuendil 73×97 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Заросший пруд (ГРМ).jpg Kinnikasvanud tiik 1887 Õlimaal lõuendil 42×66 Riiklik Vene muuseum
Левитан Осеннее утро. Туман.jpg Sügishommik. Udu 1887 Õlimaal lõuendil 43×74 Tretjakovi galerii
Волга с высокого берега.jpg Volga kõrgelt kaldalt 1887 Õlimaal lõuendil 20×34,5 Tveri oblasti maaligalerii
Вечер на Волге (Частн).jpg Õhtu Volgal 1888 Õlimaal lõuendil 22×33,5 Erakogu
Вечер на Волге (ГТГ).jpg Õhtu Volgal 1888 Õlimaal lõuendil 50×81 Tretjakovi galerii
Осень. Мельница. Плес.jpg Sügis. Veski. Laugmik 1888 Õlimaal lõuendil 41×65 Tretjakovi galerii
На Волге.jpg Volgal 1888 Õlimaal lõuendil 57,8×88,7 Tretjakovi galerii
Портрет Софьи Петровны Кувшинниковой.jpg Sofia Petrovna Kuvšinnikova portree 1888 Õlimaal lõuendil 88×57 Issaak Brodsky korter-muuseum
Левитан После дождя.jpg Pärast vihma. Laugmik 1889 Õlimaal lõuendil 80×125 Tretjakovi galerii
Левитан Вечер. Золотой плес.jpg Õhtu. Kuldne laugmik 1889 Õlimaal lõuendil 84,2×142 Tretjakovi galerii
Левитан Лесные фиалки и незабудки.jpg Metskannikesed ja -lõosilmad 1889 Õlimaal lõuendil 49×35 Tretjakovi galerii
Левитан Золотая осень. Слободка.jpg Kuldne sügis. Küla 1889 Õlimaal lõuendil 43×67,2 Riiklik Vene muuseum
Левитан Баржи. Волга.jpg Lodid. Volga 1889 Õlimaal lõuendil 17,5×29 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Волга.jpg Volga 1889 Õlimaal lõuendil 35×57 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Тростники и кувшинки.jpg Pilliroog ja vesiroosid 1889 Õlimaal lõuendil 58×47 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Избы, освещенные солнцем.jpg Päikesest valgustatud hütid 1889 Kartong, õli 14,9×24,5 Krasnodari krai Kunstimuuseum
Левитан Одуванчики.jpg Võililled 1889 Õlimaal lõuendil 59×42,5 Tšuvaššia Riiklik Kunstimuuseum
Левитан Полдень.jpg Keskpäev 1880-ndate lõpp Kartong, õli 16,2×23,6 Novokuznetski Kunstimuuseum
Левитан Лесные дали.jpg Metsaavarused 1880–1890-ndad Kartong, õli 23×33 Novgorodi Muuseum-kaitseala
Левитан Весна в Италии.jpg Kevad Itaalias 1890 Õlimaal lõuendil 42,8×60,2 Tretjakovi galerii
Левитан Близ Бордигеры. На севере Италии.jpg Bordighera lähistel. Põhja Itaalias 1890 Paber lõuendil, õli 24×33 Tretjakovi galerii
Левитан Берег Средиземного моря.jpg Vahemere kallas 1890 Õlimaal lõuendil 41×59 Tretjakovi galerii
Левитан У берега моря. Италия.jpg Mere kaldal. Itaalia 1890 Paber lõuendil, õli 41,3×65 Riiklik Vene muuseum
Левитан Венеция. Рива дельи Скьявони.jpg Venezia. Riva degli Schiavoni 1890 Õlimaal lõuendil 27,7×20,1 Erakogu
Левитан Итальянский пейзаж.jpg Itaalia maastik 1890 Kartong, õli 20×35,4 Kurski Riiklik Maaligalerii
Isaak Levitan Tihaya obitel (big).jpg Varjupaik 1890 Õlimaal lõuendil 87,5×108 Tretjakovi galerii
Левитан Юрьевец. Пасмурный день на Волге.jpg Jurjevets. Sompus päev Volgal 1890 Õlimaal lõuendil 31×66 Serpuhhovi ajaloo-kunstimuuseum
Левитан Пасмурный день.jpg Pilvine päev 1890 Õlimaal lõuendil 32,4×57,3 Karjala Vabariigi Kujutavate kunstide muuseum
Левитан У берега.jpg Kalda ääres 1890-ndate I pool Kartong, õli 11×15,8 Riiklik Vene muuseum
Левитан Озеро. Вечер (ГРМ).jpg Järv. Õhtu 1890-ndad Kartong, õli 16,8×24,5 Riiklik Vene muuseum
Левитан Осенний пейзаж с церковью.jpg Õhtune maastik kloostriga 1890-ndad Paber, pastell 62×48 Riiklik Vene muuseum
Левитан Автопортрет.jpg Autoportree (lõpetamata) 1890-ndad Õlimaal lõuendil 58×39 Tretjakovi galerii
Левитан Деревня. Хотьково.jpg Küla. Khotkovo 1890-ndad Lõuend kartongil, õli 17×34,8 Tuula oblasti Kunstimuuseum
Левитан Осень (Ростов).jpg Sügis 1890-ndad Kartong, õli 57×76 Rostovi oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Лесное озеро.jpg Metsajärv 1890-ndad Õlimaal lõuendil 48,8×80 Rostovi oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан На даче в сумерки.jpg Videvikus suvilas 1890-ndad Õlimaal lõuendil 49×61 Rostovi Kreml (muuseum-kaitseala)
Левитан Лунный пейзаж.jpg Kuuvalguses maastik 1890-ndad Õlimaal lõuendil 29×39,5 Riiklik muuseumide ühendus «Venemaa Põhjaosade kunstikultuur»
Левитан Постой в деревне.jpg Öömaja külas 1890-ndad Kartong, õli 14,8×20,3 Permi Riiklik Kunstigalerii
Левитан Сумрачный день. Жнивье.jpg Pilves päev. Viljalõikus 1890-ndad Õlimaal lõuendil 71×123,3 Permi Riiklik Kunstigalerii
Левитан Волга. Баржи.jpg Volga. Lodjad 1890-ndad Õlimaal lõuendil 42,4×71,5 Mõkolajivi Kunstimuuseum
Левитан Пасмурный день (ГЛМ).jpg Pilves päev 1890-ndad Õlimaal lõuendil 41,5×73 Riiklik Kirjandusmuuseum
Левитан Дорожка.jpg Teekene 1890-ndad Õlimaal lõuendil 16×14 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Ранняя весна.jpg Varakevad 1890-ndad Õlimaal lõuendil 49,5×72,3 Taganrogi Kunstimuuseum
Левитан Туман над водой.jpg Udu vee kohal 1890-ndad Õlimaal lõuendil 40,4×63,4 Kirovi oblasti Kunstimuuseum
Левитан Поезд в пути.jpg Rong teel 1890-ndad Õlimaal lõuendil 59×76 Odessa Kunstimuuseum
Левитан Дорога.jpg Tee 1890-ndad Õlimaal lõuendil 22×29,6 Vladimir-Suzdali muuseum-kaitseala
Isaac Levitan - Day of june.jpg Juunipäev (Suvi) 1890-ndad Õlimaal lõuendil 43,5×61 Erakogu
Левитан Весна. Белая сирень.jpg Kevad. Valge sirel 1890-ndad Paber, pastell 31×49,5 Erakogu
Левитан Летний вечер. Река.jpg Kevadõhtu. Jõgi 1890–1896 Puit, õli 41×71 Tšuvaššia Riiklik Kunstimuuseum
Левитан Портрет Н.П. Панафидина.jpg N. P. Panafidini portree 1891 Õlimaal lõuendil 88,5×71 Tveri oblasti maaligalerii
Левитан Осень (ГЛМ).jpg Sügis 1891 Õlimaal lõuendil 21×30 Riiklik Kirjandusmuuseum
Левитан Вечерние тени.jpg Õhtused varjud 1891–1894 Õlimaal lõuendil 73×125 Taganrogi Kunstimuuseum
Isaak Ilitsch Lewitan 005.jpg Õhtukellad 1892 Õlimaal lõuendil 87×107,6 Tretjakovi galerii
Vladimirka.jpg Vladimirka 1892 Õlimaal lõuendil 79×123 Tretjakovi galerii
Левитан У омута.jpg Võrendiku juures 1892 Õlimaal lõuendil 140×209 Tretjakovi galerii
Левитан Ранняя весна (Полтава).jpg Varakevad 1892 Kartong, õli 16,5×20,5 Poltava Kunstimuuseum
Левитан Облачное небо.jpg Pilvine taevas 1893 Lõuend kartongil, õli 17,8×26,2 Riiklik Vene muuseum
Левитан Сирень.jpg Sirel 1893 Paber kartongil, pastell 59×48 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Наозере.jpg Järve ääres (Tveri kubermang) 1893 Õlimaal lõuendil 109×163 Saratovi Kunstimuuseum
Левитан Озеро (Плес).jpg Järv 1893 Õlimaal lõuendil 45×58 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Осень. Усадьба.jpg Sügis. Härrastemaja 1894 Paber, pastell 48×63 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Левитан На озере Комо. Набережная.jpg Como järvel. Kaldapealne 1894 Paber, pastell 74,5×105 Tretjakovi galerii
Levitan nad vech pok28.jpg Igavese rahu kohal 1894 Õlimaal lõuendil 150×206 Tretjakovi galerii
Левитан В лесу осенью.jpg Sügisel metsas 1894 Paber, pastell 84×61,5 Kurski Riiklik Maaligalerii
Левитан Васильки.jpg Rukkililled 1894 Kartong, pastell 62,3×47,7 Erakogu
Левитан Портрет С. П. Кувшинниковой (1894).jpg S. P. Kuvšinnikova portree 1894 Paber, pastell 46,5×42 Pljossi Riiklik Ajaloo-arhitektuuri muuseum ja Kunstimuuseum-kaitseala
Левитан Поздняя осень.jpg Hilissügis 1894–1898 Õlimaal lõuendil 59×91 Riiklik Vene muuseum
Левитан В парке (1895).jpg Pargis 1895 Õlimaal lõuendil 49×62 Tretjakovi galerii
Левитан Озеро Комо.jpg Como järv 1895 Õlimaal lõuendil 96×128 Riiklik Vene muuseum
Левитан Папоротники в бору.jpg Sõnajalad männimetsas 1895 Õlimaal lõuendil 82×127 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Озеро. Серый день.jpg Järv. Hall päev 1895 Paber kartongil, õli 47,5×57,8 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Белая сирень.jpg Valge sirel 1895 Paber, pastell 61,5×53 Omski oblasti Kujutavate kunstide muuseum
Levitan Zolotaya Osen.jpg Kuldne sügis 1895 Õlimaal lõuendil 82×126 Tretjakovi galerii
Левитан Свежий ветер.jpg Värske tuul. Volga 1895 Õlimaal lõuendil 72×123 Tretjakovi galerii
Mart levitan.jpg Märts 1895 Õlimaal lõuendil 60×75 Tretjakovi galerii
Левитан Долина реки. Осень.jpg Jõeorg. Sügis 1895 Paber, pastell 52×67 Riiklik Vene muuseum
Левитан Хмурый день.jpg Sünge päev 1895 Paber, pastell 48×62 Riiklik Vene muuseum
Левитан Серый день.jpg Hall päev 1895 Õlimaal lõuendil 43×67 Smolenski Riiklik Muuseum-kaitseala
Левитан Весна. Последний снег.jpg Kevad. Viimane lumi 1895 Õlimaal lõuendil 49×51 Erakogu
Левитан Корниш. Юг Франции.jpg Mägitee. Lõuna Prantsusmaa 1895 Õlimaal lõuendil 95,5×128,5 Dagestani Kujutavate kunstide muuseum
LevitanI Lilii AST.jpg Vesiroosid 1895 (?) Õlimaal lõuendil 95×128 Astrahani maaligalerii
Левитан Тропинка в лиственном лесу. Папоротники.jpg Teerada lehtmetsas. Sõnajalad Umbes 1895 a Lõuend kartongil, õli 27,7×39,3 Riiklik Vene muuseum
Левитан Цветущие яблони.jpg Õiotsevad õunapuud 1896 Õlimaal lõuendil, tušš, sulg 37×50 Tretjakovi galerii
Левитан Золотая осень-1896.jpg Kuldne sügis 1896 Lõuend kartongil, õli 52×84,6 Tretjakovi galerii
Левитан На Севере.jpg Põhjas 1896 Õlimaal lõuendil 106,9×77 Tretjakovi galerii
Левитан Море у финляндских берегов.jpg Meri Soome kallastel 1896 (?) Kartong, õli 15×25 Irkutski oblasti Kunstimuuseum
Левитан Остатки былого. Сумерки. Финляндия.JPG Möödaniku riismed. Videvik. Soome 1897 Õlimaal lõuendil 57×87 Tretjakovi galerii
Levitan vesna bolsh voda.jpg Kevad — suurvesi 1897 Õlimaal lõuendil 64,2×57,5 Tretjakovi galerii
Левитан Лунная ночь. Деревня.jpg Kuuvalge öö. Küla 1897 Õlimaal lõuendil 60×90,5 Riiklik Vene muuseum
Левитан Бурный день.JPG Tormine päev 1897 Õlimaal lõuendil 82×86,5 Tretjakovi galerii
Левитан Сжатое поле.JPG Niidetud põld 1897 Kartong, õli 59,5×73 Armeenia Rahvusgalerii
Левитан Последние лучи солнца. Осиновый лес.JPG Viimased päikesekiired. Haavamets 1897 Õlimaal lõuendil 63×56 Erakogu
Левитан В Альпах весной.JPG Kevadel Alpides 1897 Õlimaal lõuendil 50,8×85,3 Erakogu
Левитан.JPG Alpid. Lumi 1897 Õlimaal lõuendil 65×86 Jekaterinburgi Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Альпы.JPG Alpid 1897 Õlimaal lõuendil 12×16,5 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Лунная ночь. Большая дорога.JPG Kuuvalge öö. Suur tee 1897–1898 Õlimaal lõuendil 83×87 Tretjakovi galerii
Левитан Ранняя весна (1898).JPG Varakevad 1898 Õlimaal lõuendil 41,5×66,3 Riiklik Vene muuseum
Isaak Ilitsch Lewitan 003.jpg Vaikus 1898 Õlimaal lõuendil 96×128 Riiklik Vene muuseum
Левитан Луг на опушке леса.JPG Metsaäärne aas 1898 Paber, pastell 63,5×49 Riiklik Vene muuseum
Левитан Солнечный день. Деревня.JPG Päikesepaisteline päev. Küla 1898 Paber, õli 14,5×23 Tretjakovi galerii
Левитан Сумерки. Замок.JPG Videvik. Loss 1898 Õlimaal lõuendil 60,5×75 Lvivi Kunstigalerii
Левитан Дорога (1898).JPG Tee 1898 Õlimaal lõuendil 71×85 Ivanovo Riiklik ajaloo-koduloo muuseum
Левитан Солнечный день. У избы.JPG Päikesepaisteline päev. Tare juures 1898 Õlimaal lõuendil 81×107 Tatarstani Vabariigi Riiklik Kujutavate kunstide muuseum
Левитан Озеро. Весна.JPG Järv. Kevad 1898 Õlimaal lõuendil 91×59 Penza oblasti maaligalerii
Левитан Порубка.JPG Raiesmik 1898 Õlimaal lõuendil 68×103,5 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Полотно железной дороги.JPG Raudteemulle 1898–1899 Õlimaal lõuendil 67×86 Nižni Tagili Kujutavate kunstide kunstimuuseum
Левитан Осень. Река.JPG Sügis. Jõgi 1898–1899 Õlimaal lõuendil 32×46,5 Erakogu
Левитан Лунная ночь.JPG Kuuvalge öö 1899 Õlimaal lõuendil 29,2×51,3 Tretjakovi galerii
Левитан Последние лучи солнца.JPG Viimased päikesekiired 1899 Õlimaal lõuendil 80×86 Tretjakovi galerii
Isaak Ilitsch Lewitan 001.jpg Videvik 1899 Kartong, õli 50,5×74 Tretjakovi galerii
Левитан Сумерки. Стога.jpg Videvik. Heinakuhjad 1899 Kartong, õli 59,8×74,6 Tretjakovi galerii
Левитан Сумерки. Луна.jpg Videvik. Kuu 1899 Õlimaal lõuendil 49,5×61,3 Riiklik Vene muuseum
Левитан Туман. Осень.JPG Udu. Sügis 1899 Kartong, akvarell 48×60 Riiklik Vene muuseum
Левитан Ручей.JPG Oja 1899 Õlimaal lõuendil 62,5×50 Riiklik Vene muuseum
Левитан Буря. Дождь.JPG Torm. Vihm 1899 Õlimaal lõuendil 154×214 Saratovi Kunstimuuseum
Левитан Осень. Березки.JPG Sügis. Kased 1899 Kartong, õli 23,7×32,8 Sumõ Kunstimuuseum
Левитан Осенний лес (1899).jpg Sügisene mets 1899 Lõuend kartongil, õli 32,4×30,8 Sumõ Kunstimuuseum
Левитан Ранняя весна (1899).JPG Varakevad 1899 Kartong, õli 13×22,5 Dnepropetrovski Kunstimuuseum
Левитан Поля.JPG Põllud 1899 Kartong, õli 58×89 Kirovi oblasti Kunstimuuseum
Левитан Избы (Н. Новгород).JPG Osmikud 1899 Õlimaal lõuendil 50×75 Nižni Novgorodi Kunstimuuseum
Левитан Избы.JPG Osmikud 1899 Õlimaal lõuendil 57,5×88 Erakogu
Левитан Дорога (1899).JPG Tee 1899 Õlimaal lõuendil 53×35,5 Erakogu
Левитан Тяга.JPG Tõmme 1899 Paber, pastell 48,3×63 Erakogu
Левитан Въезд в деревню.JPG Väljasõit külasse 1890-ndate lõpp Kartong, õli 66,5×84,5 Rostovi Kreml (muuseum-kaitseala)
Levitan ozero28.JPG Järv (Venemaa - Русь) 1899-1900 Õlimaal lõuendil 149×208 Riiklik Vene muuseum
Левитан Весна в Крыму.jpg Kevad Krimmis 1900 Kartong, õli 55,3×71,7 Tretjakovi galerii
Летний вечер.jpg Suveõhtu 1900 Kartong, õli 49×73 Tretjakovi galerii
Левитан Уборка сена.JPG Heinakoristus (lõpetamata) 1900 Kartong, õli 58,5×89,5 Tretjakovi galerii

Allikad[muuda | muuda lähteteksti]

  • M. Alpatov. Kunstiajalugu, II kd. Renessansi ja uusaja kunst. Tallinn: Kunst, 1982. Lk 338.