Institut supérieur de l'aéronautique et de l'espace

Allikas: Vikipeedia
Institut supérieur de l'aéronautique et de l'espace

Kõrgem Lennundus- ja Kosmoseinstituut, mille akronüüm on Isae-Supaéro [1] on üks 204 Prantsuse 204 écoles d'ingénieurs, mis on akrediteeritud 1. september 2020 anda välja insenerikraad.

Relvajõudude ministeeriumi järelevalve alla antud Isae-Supaéro on Ensica ja Supaéro ühinemise tulemus, mis viidi läbi 2007. aastal. See annab Isae-Supaéro inseneri kraadi, inseneri kraadi õpipoisiõppe kaudu. Industrialiseerimine ja meetodid ", samuti riiklik diplom Lennundustehnika magister », erialamagistrid ja doktorikraad. Supaéro, 1909. aastal koolitamise eesmärgil loodud kool targad teadlased, juhid ja insenerid », Prantsusmaa ja Euroopa lennundustööstuse jaoks, tähistas 2009. aastal oma sajandat sünnipäeva [2]. Supaéro koolitab üldisi ja mitmekülgseid insenere, kes on võimelised praktiseerima laias spektris tegevusi.

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Regroupant les acronymes « Isae » (pour « Institut supérieur de l'aéronautique et de l’espace ») et « Supaéro » (pour « École nationale supérieure de l’aéronautique et de l'espace »).
  2. Supaéro fête ses 100 ans à Toulouse, 11 septembre 2009, consulté sur site http://www.esa.int le 30 octobre 2011

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]

  • Koduleht
  • ISAE-SUPAERO. "HISIS - l'histoire illustrée de nos écoles". Vaadatud 23/05/2021. {{cite web}}: kontrolli kuupäeva väärtust: |access-date= (juhend)