Hondurase riigipeade loend

Allikas: Vikipeedia

Hondurase riigipeade loend loetleb Hondurase riigipead alates iseseisvumisest 1838. aastast.

Alates Kuni Nimi Eluaastad
26. oktoober 1838 1838, 12. november José María Martínez
12. november 1838 1839, 10. jaanuar Lino Matute
10. jaanuar 1839 1839, 11. jaanuar Juan Francisco de Molina
11. jaanuar 1839 1839, 13. aprill Juan Francisco de Molina (1926–)
13. aprill 1839 1839, 15. aprill Felipe Neri Medina (1797–....)
15. aprill 1839 1839, 27. aprill Juan José Alvarado (17981857)
27. aprill 1839 1839, 10. august José María Guerrero
10. august 1839 1839, 20. august Mariano Garrigó
20. august 1839 1839, 27. august José María Bustillo
27. august 1839 1839, 21. september Ministrite nõukogu
Mónico Bueso
Francisco de Aguilar
21. september 1839 1841, 1. jaanuar Francisco Zelaya y Ayes (17981848)
1. jaanuar 1841 1842, 31. detsember Francisco Ferrera (17941851)
1. jaanuar 1843 1843, 23. veebruar Ministrite nõukogu
Juan Morales
J. Julián Tercero
Casto Alvarado
23. veebruar 1843 1844, 31. detsember Francisco Ferrera (17941851)
1. jaanuar 1845 1845, 8. jaanuar Ministrite nõukogu
Casto Alvarado
Coronado Chávez (18071881)
8. jaanuar 1845 1847, 1. jaanuar Coronado Chávez (18071881)
1. jaanuar 1847 1847, 12. veebruar Ministrite nõukogu
Casto Alvarado
Francisco Ferrera (17941851)
José Santos Guardiola (18161862)
12. veebruar 1847 1852, 1. veebruar Juan Lindo (17901857)
1. veebruar 1852 1852, 1. märts Francisco Gómez (....–1854)
1. märts 1852 1855, 18. oktoober Trinidad Cabañas (18051871)
18. oktoober 1855 1855, 8. november José Santiago Bueso
8. november 1855 1856, 17. veebruar Francisco de Aguilar
17. veebruar 1856 1862, 11. jaanuar José Santos Guardiola (18161862)
11. jaanuar 1862 1862, 4. veebruar José Francisco Montes (17901857)
4. veebruar 1862 1862, 11. detsember Victoriano Castellanos (17951862)
11. detsember 1862 1863, 7. september José Francisco Montes
7. september 1863 1863, 31. detsember José María Medina (18261878)
31. detsember 1863 1864, 15. märts Francisco Inestroza
15. märts 1864 1872, 26. juuli José María Medina (18261878)
26. juuli 1872 1874, 13. jaanuar Céleo Arias (18351890)
13. jaanuar 1874 1876, 8. juuni Ponciano Leiva (18211896)
8. juuni 1876 1876, 13. juuni Marcelino Mejía
13. juuni 1876 1876, 12. august Crescencio Gómez (18331921)
12. august 1876 Ministrite nõukogu
CMarcelino Mejía
Manuel Colindres
12. august 1876 1876, 27. august José María Medina (18261878)
27. august 1876 1883, 19. oktoober Marco Aurelio Soto (18461908)
19. oktoober 1883 1883, 30. november Ministrite nõukogu
Luis Bográn (18491895)
Rafael Alvarado Manzano (18361923)
30. november 1883 1891, 30. november Luis Bográn (18491895)
30. november 1891 1893, 7. august Ponciano Leiva (18211896)
7. august 1893 1894, 22. veebruar Domingo Vásquez (18461909)
22. veebruar 1894 1899, 1. veebruar Policarpo Bonilla (18581926)
1. veebruar 1899 1903, 1. veebruar Terencio Sierra (18391907)
1. veebruar 1903 1903, 13. aprill Juan Ángel Arias (18591927)
13. aprill 1903 1907, 25. veebruar Manuel Bonilla (18491913)
25. veebruar 1907 1907, 18. aprill Miguel Oquelí Bustillo (18561938)
18. aprill 1907 1911, 28. märts Miguel R. Dávila (18561927)
28. märts 1911 1912, 1. veebruar Francisco Bertrand (18661926)
1. veebruar 1912 1913, 21. märts Manuel Bonilla (18491913)
21. märts 1913 1919, 9. september Francisco Bertrand (18661926)
9. september 1911 1912, 16. september Salvador Aguirre (18621947)
16. september 1919 1919, 5. oktoober Vicente Mejía Colindres (18781966)
5. oktoober 1919 1920, 1. veebruar Francisco Bográn (....–1926)
1. veebruar 1920 1924, 10. märts Rafael López Gutiérrez (18551924)
10. märts 1924 1924, 27. aprill Francisco Bueso
27. aprill 1924 1924, 30. aprill Tiburcio Carías Andino (18761969)
30. aprill 1924 1925, 1. veebruar Vicente Tosta (18861930)
1. veebruar 1925 1929, 1. veebruar Miguel Paz Baraona (18631937)
1. veebruar 1929 1933, 1. veebruar Vicente Mejía Colindres (18761966)
1. veebruar 1933 1949, 1. jaanuar Tiburcio Carías Andino (18761969)
1. jaanuar 1949 1954, 5. detsember Juan Manuel Gálvez (18871972)
5. detsember 1954 1956, 21. oktoober Julio Lozano Díaz (18851957)
21. veebruar 1925 1929, 1. veebruar Miguel Paz Baraona (18631937)
21. oktoober 1956 1957, 21. detsember Sõjaväeline valitsusnõukogu
Héctor Caraccioli (19221975)
Roque J. Rodríguez (18981981)
Roberto Gálvez Barnes (19251995)
Oswaldo López Arellano (19212010)
21. detsember 1957 1963, 3. oktoober Ramón Villeda Morales (19081971)
3. oktoober 1963 1971, 7. juuni Oswaldo López Arellano (19212010)
7. juuni 1957 1972, 4. detsember Ramón Ernesto Cruz Uclés (19031985)
4. detsember 1972 1975, 22. aprill Oswaldo López Arellano (19212010)
22. aprill 1975 1978, 7. august Juan Alberto Melgar Castro (19301987)
7. august 1978 1982, 27. jaanuar Policarpo Paz García (19322000)
27. jaanuar 1982 1986, 27. jaanuar Roberto Suazo Córdova (1927–)
27. jaanuar 1986 1990, 27. jaanuar José Azcona Hoyo (1927–)
27. jaanuar 1990 1994, 27. jaanuar Rafael Leonardo Callejas (1943–)
27. jaanuar 1994 1998, 27. jaanuar Carlos Roberto Reina (19262003)
27. jaanuar 1998 2002, 27. jaanuar Carlos Roberto Flores Facussé (1950–)
27. jaanuar 2002 27. jaanuar 2006 Ricardo Maduro (1946–)
27. jaanuar 2006 28. juuni 2009 Manuel Zelaya (1952–)
28. juuni 2009 27. jaanuar 2010 Roberto Micheletti (kohusetäitja) (1948–)
27. jaanuar 2010 27. jaanuar 2014 Porfirio Lobo Sosa (1947–)
27. jaanuar 2014 Juan Orlando Hernández (1968–)