Hautes-Alpesi haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Hautes-Alpes'i haldusüksuste loend)
Jump to navigation Jump to search

Siin on ära toodud kõik Hautes-Alpesi departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood ja Gapi linna puhul on lisatud ka rahvaarv vastavas kantonis.

Briançoni ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Aiguilles' kanton

  1. Abriès 05001
  2. Aiguilles 05003
  3. Arvieux 05007
  4. Château-Ville-Vieille 05038
  5. Molines-en-Queyras 05077
  6. Ristolas 05120
  7. Saint-Véran 05157

L'Argenticre-la-Bessée kanton

  1. L'Argentière-la-Bessée 05006
  2. Champcella 05031
  3. Freissinières 05058
  4. Pelvoux 05101
  5. Puy-Saint-Vincent 05110
  6. La Roche-de-Rame 05122
  7. Saint-Martin-de-Queyrières 05151
  8. Vallouise 05175
  9. Les Vigneaux 05180

Lõuna-Briançoni kanton

  1. Briançon 05023
  2. Cervières 05027
  3. Puy-Saint-André 05107
  4. Puy-Saint-Pierre 05109
  5. Villar-Saint-Pancrace 05183

Põhja-Briançoni kanton

  1. Briançon 05023
  2. Montgenèvre 05085
  3. Névache 05093
  4. Val-des-Prés 05174

La Grave'i kanton

  1. La Grave 05063
  2. Villar-d'Arêne 05181

Guillestre'i kanton

  1. Ceillac 05026
  2. Eygliers 05052
  3. Guillestre 05065
  4. Mont-Dauphin 05082
  5. Réotier 05116
  6. Risoul 05119
  7. Saint-Clément-sur-Durance 05134
  8. Saint-Crépin 05136
  9. Vars 05177

Le Monetier-les-Bainsi kanton

  1. Le Monêtier-les-Bains 05079
  2. Saint-Chaffrey 05133
  3. La Salle-les-Alpes 05161

Gapi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Aspres-sur-Buëchi kanton

  1. Aspremont 05008
  2. Aspres-sur-Buëch 05010
  3. La Beaume 05019
  4. La Faurie 05055
  5. La Haute-Beaume 05066
  6. Montbrand 05080
  7. Saint-Julien-en-Beauchêne 05146
  8. Saint-Pierre-d'Argençon 05154

Barcillonnette'i kanton

  1. Barcillonnette 05013
  2. Esparron 05049
  3. Vitrolles 05184

La Bâtie-Neuve'i kanton

  1. Avançon 05011
  2. La Bâtie-Neuve 05017
  3. La Bâtie-Vieille 05018
  4. Montgardin 05084
  5. Rambaud 05113
  6. La Rochette 05124
  7. Saint-Étienne-le-Laus 05140
  8. Valserres 05176

Chorgesi kanton

  1. Bréziers 05022
  2. Chorges 05040
  3. Espinasses 05050
  4. Prunières 05106
  5. Remollon 05115
  6. Rochebrune 05121
  7. Rousset 05127
  8. Théus 05171

Embruni kanton

  1. Baratier 05012
  2. Châteauroux-les-Alpes 05036
  3. Crévoux 05044
  4. Crots 05045
  5. Embrun 05046
  6. Les Orres 05098
  7. Saint-André-d'Embrun 05128
  8. Saint-Sauveur 05156

Gap-Sud-Ouesti kanton

  1. Gap 9350 05061

Gap-Sud-Esti kanton

  1. Gap 8622 05061

Gap-Centre'i kanton

  1. Gap 7012 05061

Gap-Nord-Esti kanton

  1. Gap 6184 05061

Gap-Nord-Ouesti kanton

  1. Gap 3508 05061

Gap-Campagne'i kanton

  1. La Freissinouse 05059
  2. Gap 1586 05061
  3. Manteyer 05075
  4. Pelleautier 05100
  5. Rabou 05112
  6. La Roche-des-Arnauds 05123

Laragne-Montéglini kanton

  1. Eyguians 05053
  2. Laragne-Montéglin 05070
  3. Lazer 05073
  4. Monêtier-Allemont 05078
  5. Le Poët 05103
  6. Upaix 05173
  7. Ventavon 05178

Orcicresi kanton

  1. Champoléon 05032
  2. Orcières 05096
  3. Saint-Jean-Saint-Nicolas 05145

Orpierre'i kanton

  1. Étoile-Saint-Cyrice 05051
  2. Lagrand 05069
  3. Nossage-et-Bénévent 05094
  4. Orpierre 05097
  5. Sainte-Colombe 05135
  6. Saléon 05159
  7. Trescléoux 05172

Ribiers' kanton

  1. Antonaves 05005
  2. Barret-sur-Méouge 05014
  3. Châteauneuf-de-Chabre 05034
  4. Éourres 05047
  5. Ribiers 05118
  6. Saint-Pierre-Avez 05155
  7. Salérans 05160

Rosansi kanton

  1. Bruis 05024
  2. Chanousse 05033
  3. Montjay 05086
  4. Moydans 05091
  5. Ribeyret 05117
  6. Rosans 05126
  7. Saint-André-de-Rosans 05129
  8. Sainte-Marie 05150
  9. Sorbiers 05169

Saint-Bonnet-en-Champsauri kanton

  1. Ancelle 05004
  2. Bénévent-et-Charbillac 05020
  3. Buissard 05025
  4. Chabottes 05029
  5. Les Costes 05043
  6. La Fare-en-Champsaur 05054
  7. Forest-Saint-Julien 05056
  8. Les Infournas 05067
  9. Laye 05072
  10. La Motte-en-Champsaur 05090
  11. Le Noye 05095
  12. Poligny 05104
  13. Saint-Bonnet-en-Champsaur 05132
  14. Saint-Eusèbe-en-Champsaur 05141
  15. Saint-Julien-en-Champsaur 05147
  16. Saint-Laurent-du-Cros 05148
  17. Saint-Léger-les-Mélèzes 05149
  18. Saint-Michel-de-Chaillol 05153

Saint-Étienne-en-Dévoluy kanton

  1. Agnières-en-Dévoluy 05002
  2. La Cluse 05042
  3. Saint-Disdier 05138
  4. Saint-Étienne-en-Dévoluy 05139

Saint-Firmini kanton

  1. Aspres-lès-Corps 05009
  2. Chauffayer 05039
  3. Le Glaizil 05062
  4. La Chapelle-en-Valgaudémar 05064
  5. Saint-Firmin 05142
  6. Saint-Jacques-en-Valgodemard 05144
  7. Saint-Maurice-en-Valgodemard 05152
  8. Villar-Loubière 05182

Savines-le-Laci kanton

  1. Puy-Saint-Eusèbe 05108
  2. Puy-Sanières 05111
  3. Réallon 05114
  4. Saint-Apollinaire 05130
  5. Le Sauze-du-Lac 05163
  6. Savines-le-Lac 05164

Serresi kanton

  1. La Bâtie-Montsaléon 05016
  2. Le Bersac 05021
  3. L'Épine 05048
  4. Méreuil 05076
  5. Montclus 05081
  6. Montmorin 05088
  7. Montrond 05089
  8. La Piarre 05102
  9. Saint-Genis 05143
  10. Savournon 05165
  11. Serres 05166
  12. Sigottier 05167

Tallardi kanton

  1. Châteauvieux 05037
  2. Fouillouse 05057
  3. Jarjayes 05068
  4. Lardier-et-Valença 05071
  5. Lettret 05074
  6. Neffes 05092
  7. La Saulce 05162
  8. Sigoyer 05168
  9. Tallard 05170

Veynesi kanton

  1. Chabestan 05028
  2. Châteauneuf-d'Oze 05035
  3. Furmeyer 05060
  4. Montmaur 05087
  5. Oze 05099
  6. Saint-Auban-d'Oze 05131
  7. Le Saix 05158
  8. Veynes 05179