Haute-Corse'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on ära toodud kõik Haute-Corse'i departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid, vallad). Sulgudes on toodud haldusüksuse keskus, kui see ei lange kokku haldusüksuse nimega.

Bastia ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Bastia 1. kanton

  1. Bastia

Bastia 2. kanton

  1. Bastia

Bastia 3. kanton

  1. Bastia

Bastia 4. kanton

  1. Bastia

Bastia 5. kanton (ka Bastia-Lupino kanton)

  1. Bastia

Bastia 6. kanton (ka Furiani-Montésoro kanton)

  1. Bastia
  2. Furiani

Borgo kanton

  1. Biguglia
  2. Borgo
  3. Lucciana
  4. Vignale

Capobianco kanton (Rogliano)

  1. Barrettali
  2. Cagnano
  3. Centuri
  4. Ersa
  5. Luri
  6. Meria
  7. Morsiglia
  8. Pino vald
  9. Rogliano
  10. Tomino

Sagro-di-Santa-Giulia kanton (Brando)

  1. Brando
  2. Canari
  3. Nonza
  4. Ogliastro
  5. Olcani
  6. Olmeta-di-Capocorso
  7. Pietracorbara
  8. Sisco

San-Martino-di-Lota kanton

  1. San-Martino-di-Lota
  2. Santa-Maria-di-Lota
  3. Ville-di-Pietrabugno

Calvi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Belgodère'i kanton

  1. Algajola
  2. Aregno
  3. Avapessa
  4. Belgodère
  5. Cateri
  6. Costa
  7. Feliceto
  8. Lavatoggio
  9. Mausoléo
  10. Muro
  11. Nessa
  12. Novella
  13. Occhiatana
  14. Olmi-Cappella
  15. Palasca
  16. Pioggiola
  17. Speloncato
  18. Vallica
  19. Ville-di-Paraso

Calenzana kanton

  1. Calenzana
  2. Galéria
  3. Manso
  4. Moncale
  5. Montegrosso
  6. Zilia

Calvi kanton

  1. Calvi
  2. Lumio

La Conca-d'Oro kanton (Oletta)

  1. Barbaggio
  2. Farinole
  3. Oletta
  4. Olmeta-di-Tuda
  5. Patrimonio
  6. Poggio-d'Oletta
  7. Saint-Florent
  8. Vallecalle

Le Haut-Nebbio kanton (Murato)

  1. Lama
  2. Murato
  3. Pietralba
  4. Piève
  5. Rapale
  6. Rutali
  7. Sorio
  8. San-Gavino-di-Tenda
  9. Santo-Pietro-di-Tenda
  10. Urtaca

L'Île-Rousse'i kanton

  1. Corbara
  2. L'Île-Rousse
  3. Monticello
  4. Pigna
  5. Sant'Antonino
  6. Santa-Reparata-di-Balagna

Corte ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Alto-di-Casaconi kanton (Campitello)

  1. Bigorno
  2. Campile
  3. Campitello
  4. Canavaggia
  5. Crocicchia
  6. Lento
  7. Monte
  8. Olmo
  9. Ortiporio
  10. Penta-Acquatella
  11. Prunelli-di-Casacconi
  12. Scolca
  13. Volpajola

Bustanico kanton (Sermano)

  1. Aiti (Aiti, pieve de E Vallerustie)
  2. Alando (Alandu, pieve de Boziu)
  3. Alzi (Alzi, pieve de Boziu)
  4. Altiani (Altiani, pieve de A Rogna)
  5. Bustanico (Bustanicu, pieve de Boziu)
  6. Cambia (Cambia, pieve de E Vallerustie)
  7. Carticasi (Carticasi, pieve de E Vallerustie)
  8. Castellare-di-Mercurio (U Castellà, pieve de Mercuriu)
  9. Erbajolo (Erbaghjolu, pieve de A Rogna)
  10. Érone (Erone, pieve de E Vallerustie)
  11. Favalello (U Favalellu, pieve de Boziu)
  12. Focicchia (Fughjuchja, pieve de A Rogna)
  13. Giuncaggio (Ghjuncaghju, pieve de A Rogna)
  14. Lano (Lanu, pieve de E Vallerustie)
  15. Mazzola (A Mazzola, pieve de Boziu)
  16. Pancheraccia (Pancheraccia, pieve de A Rogna)
  17. Piedicorte-di-Gaggio (Pedicorti, pieve de A Rogna, endine kantoni keskus)
  18. Pietraserena (A Petra Serena, pieve de A Rogna)
  19. Rusio (Rusiu, pieve de E Vallerustie) 77 20244 2B264
  20. Sermano (Sermanu, pieve de Boziu, endine ja ka praegune kantoni keskus)
  21. Sant'Andréa-di-Bozio (Sant'Andria di Boziu, pieve de Boziu)
  22. San-Lorenzo (Sa Lurenzu, pieve de E Vallerustie, kantoni endine keskus)
  23. Santa-Lucia-di-Mercurio (Santa Lucia di Mercuriu, pieve de Mercuriu)
  24. Tralonca (Tralonca, pieve de Talcini)

Campoloro-di-Moriani kanton (Cervione)

  1. Cervione (Cervioni)
  2. Sant'Andréa-di-Cotone (Sant'Andria di Cutone)
  3. San-Giovanni-di-Moriani (San Ghjuvà di Muriani)
  4. San-Giuliano (San Ghjulianu)
  5. Santa-Lucia-di-Moriani (Santa Lucia di Muriani)
  6. Santa-Maria-Poggio (Santa Maria poghju)
  7. San-Nicolao (San Niculau)
  8. Santa-Reparata-di-Moriani (Santa Riparata di Muriani)
  9. Valle-di-Campoloro (E Valli di U Campuloru)

Castifao-Morosaglia kanton (Morosaglia)

  1. Asco
  2. Bisinchi
  3. Castello-di-Rostino
  4. Castifao
  5. Castineta
  6. Gavignano
  7. Moltifao
  8. Morosaglia
  9. Saliceto
  10. Valle-di-Rostino

Corte kanton

  1. Corte

Fiumalto-d'Ampugnani kanton (La Porta)

  1. Casabianca
  2. Casalta
  3. Croce
  4. Ficaja
  5. Giocatojo
  6. Pero-Casevecchie
  7. Piano
  8. Poggio-Marinaccio
  9. Poggio-Mezzana
  10. Polveroso
  11. La Porta
  12. Pruno
  13. Quercitello
  14. Scata
  15. Silvareccio
  16. San-Damiano
  17. San-Gavino-d'Ampugnani
  18. Taglio-Isolaccio
  19. Talasani
  20. Velone-Orneto

Ghisoni kanton

  1. Ghisonaccia
  2. Ghisoni
  3. Lugo-di-Nazza
  4. Poggio-di-Nazza

Moïta-Verde'i kanton (Moïta)

  1. Aléria
  2. Ampriani
  3. Campi
  4. Canale-di-Verde
  5. Chiatra
  6. Linguizzetta
  7. Matra vald
  8. Moïta
  9. Pianello
  10. Pietra-di-Verde
  11. Zalana
  12. Zuani
  13. Tallone
  14. Tox

Niolu-Omessa kanton (Calacuccia)

  1. Albertacce
  2. Calacuccia
  3. Casamaccioli
  4. Castiglione (I Castiglioni)
  5. Castirla
  6. Corscia
  7. Lozzi
  8. Omessa
  9. Piedigriggio (Pedigrisgiu)
  10. Popolasca (Upulasca)
  11. Prato-di-Giovellina (U Pratu)
  12. Soveria

Orezza-Alesani kanton (Piedicroce)

  1. Campana
  2. Carcheto-Brustico
  3. Carpineto
  4. Felce
  5. Monacia-d'Orezza
  6. Nocario
  7. Novale
  8. Ortale
  9. Parata
  10. Perelli
  11. Piazzali
  12. Piazzole
  13. Piedicroce
  14. Piedipartino
  15. Pie-d'Orezza
  16. Pietricaggio
  17. Piobetta
  18. Rapaggio
  19. Stazzona
  20. Tarrano
  21. Valle-d'Alesani
  22. Valle-d'Orezza
  23. Verdèse

Prunelli-di-Fiumorbo kanton

  1. Chisa
  2. Isolaccio-di-Fiumorbo
  3. Prunelli-di-Fiumorbo
  4. San-Gavino-di-Fiumorbo
  5. Serra-di-Fiumorbo
  6. Solarov
  7. Ventiseri

Venaco kanton

  1. Casanova
  2. Muracciole
  3. Poggio-di-Venaco
  4. Riventosa
  5. Santo-Pietro-di-Venaco
  6. Venaco
  7. Vivario

Vescovato kanton

  1. Castellare-di-Casinca
  2. Loreto-di-Casinca
  3. Penta-di-Casinca
  4. Porri
  5. Sorbo-Ocagnano
  6. Venzolasca
  7. Vescovato

Vezzani kanton

  1. Aghione
  2. Antisanti
  3. Casevecchie
  4. Noceta
  5. Pietroso
  6. Rospigliani
  7. Vezzani