Gersi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Gers'i departemangu haldusüksuste loend)
Jump to navigation Jump to search

Siin on toodud ära kõik Gersi departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vald Auch on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Auchi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Auch-Edela kanton

  1. Auch 32 013
  2. Barran 32 029
  3. Le Brouilh-Monbert 32 065
  4. Durban 32 118
  5. Lasséran 32 200
  6. Lasseube-Propre 32 201
  7. Pavie 32 307
  8. Saint-Jean-le-Comtal 32 381

Auch-Kagu-Seissani kanton

  1. Auch 32 013
  2. Auterive 32 019
  3. Boucagnères 32 060
  4. Haulies 32 153
  5. Labarthe 32 169
  6. Orbessan 32 300
  7. Ornézan 32 302
  8. Pessan 32 312
  9. Sansan 32 411
  10. Seissan 32 426

Auch-Kirde kanton

  1. Auch 32 013
  2. Augnax 32 014
  3. Crastes 32 112
  4. Lahitte 32 183
  5. Leboulin 32 207
  6. Montégut 32 282
  7. Nougaroulet 32 298
  8. Puycasquier 32 335
  9. Tourrenquets 32 453

Auch-Loode kanton

  1. Auch 32 013
  2. Castin 32 091
  3. Duran 32 117
  4. Mirepoix 32 258
  5. Montaut-les-Créneaux 32 279
  6. Preignan 32 331
  7. Roquelaure 32 348
  8. Sainte-Christie 32 368

Cologne'i kanton

  1. Ardizas 32 007
  2. Catonvielle 32 092
  3. Cologne 32 106
  4. Encausse 32 120
  5. Monbrun 32 262
  6. Roquelaure-Saint-Aubin 32 349
  7. Saint-Cricq 32 372
  8. Sainte-Anne 32 357
  9. Saint-Georges 32 377
  10. Saint-Germier 32 379
  11. Sirac 32 435
  12. Thoux 32 444
  13. Touget 32 448

Gimonti kanton

  1. Ansan 32 002
  2. Aubiet 32 012
  3. Blanquefort 32 056
  4. Escornebœuf 32 123
  5. Gimont 32 147
  6. L'Isle-Arné 32 157
  7. Juilles 32 165
  8. Lussan 32 221
  9. Marsan 32 237
  10. Maurens 32 247
  11. Montiron 32 288
  12. Saint-Caprais 32 467
  13. Sainte-Marie 32 388
  14. Saint-Sauvy 32 406

L'Isle-Jourdaini kanton

  1. Auradé 32 016
  2. Beaupuy 32 038
  3. Castillon-Savès 32 090
  4. Clermont-Savès 32 105
  5. Endoufielle 32 121
  6. Frégouville 32 134
  7. Giscaro 32 148
  8. L'Isle-Jourdain 32 160
  9. Lias 32 210
  10. Marestaing 32 234
  11. Monferran-Savès 32 268
  12. Pujaudran 32 334
  13. Razengues 32 339
  14. Ségoufielle 32 425

Jegun' kanton

  1. Antras 32 003
  2. Biran 32 054
  3. Castillon-Massas 32 089
  4. Jegun 32 162
  5. Lavardens 32 204
  6. Mérens 32 251
  7. Ordan-Larroque 32 301
  8. Peyrusse-Massas 32 316
  9. Roquefort 32 347
  10. Saint-Lary 32 384

Lombez' kanton

  1. Betcave-Aguin 32 048
  2. Cadeillan 32 069
  3. Espaon 32 124
  4. Garravet 32 138
  5. Gaujac 32 140
  6. Gaujan 32 141
  7. Laymont 32 206
  8. Lombez 32 213
  9. Meilhan 32 250
  10. Mongausy 32 270
  11. Montadet 32 276
  12. Montamat 32 277
  13. Montégut-Savès 32 284
  14. Montpézat 32 289
  15. Pellefigue 32 309
  16. Puylausic 32 336
  17. Sabaillan 32 353
  18. Saint-Élix 32 374
  19. Saint-Lizier-du-Planté 32 386
  20. Saint-Loube 32 387
  21. Sauveterre 32 418
  22. Sauvimont 32 420
  23. Simorre 32 433
  24. Tournan 32 451
  25. Villefranche 32 465

Samatani kanton

  1. Bézéril 32 051
  2. Cazaux-Savès 32 098
  3. Labastide-Savès 32 171
  4. Lahas 32 182
  5. Monblanc 32 261
  6. Nizas 32 295
  7. Noilhan 32 297
  8. Pébées 32 308
  9. Polastron 32 321
  10. Pompiac 32 322
  11. Saint-André 32 356
  12. Saint-Soulan 32 407
  13. Samatan 32 410
  14. Savignac-Mona 32 421
  15. Seysses-Savès 32 432

Saramoni kanton

  1. Aurimont 32 018
  2. Bédéchan 32 040
  3. Boulaur 32 061
  4. Castelnau-Barbarens 32 076
  5. Faget-Abbatial 32 130
  6. Lamaguère 32 186
  7. Lartigue 32 198
  8. Moncorneil-Grazan 32 266
  9. Monferran-Plavès 32 267
  10. Pouy-Loubrin 32 327
  11. Saint-Martin-Gimois 32 392
  12. Saramon 32 412
  13. Sémézies-Cachan 32 428
  14. Tachoires 32 438
  15. Tirent-Pontéjac 32 447
  16. Traversères 32 454

Vic-Fezensaci kanton

  1. Bazian 32 033
  2. Belmont 32 043
  3. Caillavet 32 071
  4. Callian 32 072
  5. Castillon-Debats 32 088
  6. Cazaux-d'Anglès 32 097
  7. Marambat 32 231
  8. Mirannes 32 257
  9. Préneron 32 332
  10. Riguepeu 32 343
  11. Roquebrune 32 346
  12. Saint-Arailles 32 360
  13. Saint-Jean-Poutge 32 382
  14. Tudelle 32 456
  15. Vic-Fezensac 32 462

Condomi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Cazauboni kanton

  1. Ayzieu 32 025
  2. Campagne-d'Armagnac 32 073
  3. Castex-d'Armagnac 32 087
  4. Cazaubon 32 096
  5. Estang 32 127
  6. Lannemaignan 32 189
  7. Larée 32 193
  8. Lias-d'Armagnac 32 211
  9. Marguestau 32 236
  10. Mauléon-d'Armagnac 32 243
  11. Maupas 32 246
  12. Monclar 32 264
  13. Panjas 32 305
  14. Réans 32 340

Condomi kanton

  1. Beaumont 32 037
  2. Béraut 32 044
  3. Blaziert 32 057
  4. Cassaigne 32 075
  5. Castelnau-sur-l'Auvignon 32 080
  6. Caussens 32 095
  7. Condom 32 107
  8. Gazaupouy 32 143
  9. Larressingle 32 194
  10. Ligardes 32 212
  11. Mansencôme 32 230
  12. Mouchan 32 292
  13. La Romieu 32 345

Eauze'i kanton

  1. Bascous 32 031
  2. Bretagne-d'Armagnac 32 064
  3. Courrensan 32 110
  4. Dému 32 115
  5. Eauze 32 119
  6. Lannepax 32 190
  7. Mourède 32 294
  8. Noulens 32 299
  9. Ramouzens 32 338
  10. Séailles 32 423

Fleurance'i kanton

  1. Brugnens 32 066
  2. Castelnau-d'Arbieu 32 078
  3. Céran 32 101
  4. Cézan 32 102
  5. Fleurance 32 132
  6. Gavarret-sur-Aulouste 32 142
  7. Goutz 32 150
  8. Lalanne 32 184
  9. Lamothe-Goas 32 188
  10. Miramont-Latour 32 255
  11. Montestruc-sur-Gers 32 286
  12. Pauilhac 32 306
  13. Pis 32 318
  14. Préchac 32 329
  15. Puységur 32 337
  16. Réjaumont 32 341
  17. Sainte-Radegonde 32 405
  18. La Sauvetat 32 417
  19. Taybosc 32 441
  20. Urdens 32 457

Lectoure'i kanton

  1. Berrac 32 047
  2. Castéra-Lectourois 32 082
  3. Lagarde 32 176
  4. Larroque-Engalin 32 195
  5. Lectoure 32 208
  6. Marsolan 32 239
  7. Mas-d'Auvignon 32 241
  8. Pergain-Taillac 32 311
  9. Pouy-Roquelaure 32 328
  10. Saint-Avit-Frandat 32 364
  11. Saint-Martin-de-Goyne 32 391
  12. Saint-Mézard 32 396
  13. Terraube 32 442

Mauvezin' kanton

  1. Avensac 32 021
  2. Bajonnette 32 026
  3. Homps 32 154
  4. Labrihe 32 173
  5. Mansempuy 32 229
  6. Maravat 32 232
  7. Mauvezin 32 249
  8. Monfort 32 269
  9. Saint-Antonin 32 359
  10. Saint-Brès 32 366
  11. Sainte-Gemme 32 376
  12. Saint-Orens 32 399
  13. Sarrant 32 416
  14. Sérempuy 32 431
  15. Solomiac 32 436

Miradoux' kanton

  1. Castet-Arrouy 32 085
  2. Flamarens 32 131
  3. Gimbrède 32 146
  4. Miradoux 32 253
  5. Peyrecave 32 314
  6. Plieux 32 320
  7. Saint-Antoine 32 358
  8. Sainte-Mère 32 395
  9. Sempesserre 32 429

Montréali kanton

  1. Castelnau-d'Auzan 32 079
  2. Cazeneuve 32 100
  3. Fourcès 32 133
  4. Gondrin 32 149
  5. Labarrère 32 168
  6. Lagraulet-du-Gers 32 180
  7. Larroque-sur-l'Osse 32 197
  8. Lauraët 32 203
  9. Montréal 32 290

Nogaro kanton

  1. Arblade-le-Haut 32 005
  2. Bétous 32 049
  3. Bourrouillan 32 062
  4. Caupenne-d'Armagnac 32 094
  5. Cravencères 32 113
  6. Espas 32 125
  7. Le Houga 32 155
  8. Lanne-Soubiran 32 191
  9. Laujuzan 32 202
  10. Loubédat 32 214
  11. Luppé-Violles 32 220
  12. Magnan 32 222
  13. Manciet 32 227
  14. Monguilhem 32 271
  15. Monlezun-d'Armagnac 32 274
  16. Mormès 32 291
  17. Nogaro 32 296
  18. Perchède 32 310
  19. Sainte-Christie-d'Armagnac 32 369
  20. Saint-Griède 32 380
  21. Saint-Martin-d'Armagnac 32 390
  22. Salles-d'Armagnac 32 408
  23. Sion 32 434
  24. Sorbets 32 437
  25. Toujouse 32 449
  26. Urgosse 32 458

Saint-Clari kanton

  1. Avezan 32 023
  2. Bivès 32 055
  3. Cadeilhan 32 068
  4. Castéron 32 084
  5. Estramiac 32 129
  6. Gaudonville 32 139
  7. L'Isle-Bouzon 32 158
  8. Magnas 32 223
  9. Mauroux 32 248
  10. Pessoulens 32 313
  11. Saint-Clar 32 370
  12. Saint-Créac 32 371
  13. Saint-Léonard 32 385
  14. Tournecoupe 32 452

Valence-sur-Baïse'i kanton

  1. Ayguetinte 32 024
  2. Beaucaire 32 035
  3. Bezolles 32 052
  4. Bonas 32 059
  5. Castéra-Verduzan 32 083
  6. Justian 32 166
  7. Lagardère 32 178
  8. Larroque-Saint-Sernin 32 196
  9. Maignaut-Tauzia 32 224
  10. Roquepine 32 350
  11. Roques 32 351
  12. Rozès 32 352
  13. Saint-Orens-Pouy-Petit 32 400
  14. Saint-Paul-de-Baïse 32 402
  15. Saint-Puy 32 404
  16. Valence-sur-Baïse 32 459

Mirande'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Aignani kanton

  1. Aignan 32 001
  2. Avéron-Bergelle 32 022
  3. Bouzon-Gellenave 32 063
  4. Castelnavet 32 081
  5. Fustérouau 32 135
  6. Loussous-Débat 32 218
  7. Lupiac 32 219
  8. Margouët-Meymes 32 235
  9. Pouydraguin 32 325
  10. Sabazan 32 354
  11. Saint-Pierre-d'Aubézies 32 403
  12. Sarragachies 32 414
  13. Termes-d'Armagnac 32 443

Marciaci kanton

  1. Armentieux 32 008
  2. Beccas 32 039
  3. Blousson-Sérian 32 058
  4. Cazaux-Villecomtal 32 099
  5. Juillac 32 164
  6. Ladevèze-Rivière 32 174
  7. Ladevèze-Ville 32 175
  8. Laveraët 32 205
  9. Marciac 32 233
  10. Monlezun 32 273
  11. Monpardiac 32 275
  12. Pallanne 32 303
  13. Ricourt 32 342
  14. Saint-Justin 32 383
  15. Scieurac-et-Flourès 32 422
  16. Sembouès 32 427
  17. Tillac 32 446
  18. Tourdun 32 450
  19. Troncens 32 455

Masseube'i kanton

  1. Arrouède 32 010
  2. Aujan-Mournède 32 015
  3. Aussos 32 468
  4. Bellegarde 32 041
  5. Bézues-Bajon 32 053
  6. Cabas-Loumassès 32 067
  7. Chélan 32 103
  8. Cuélas 32 114
  9. Esclassan-Labastide 32 122
  10. Lalanne-Arqué 32 185
  11. Lourties-Monbrun 32 216
  12. Manent-Montané 32 228
  13. Masseube 32 242
  14. Monbardon 32 260
  15. Monlaur-Bernet 32 272
  16. Mont-d'Astarac 32 280
  17. Monties 32 287
  18. Panassac 32 304
  19. Ponsan-Soubiran 32 324
  20. Saint-Arroman 32 361
  21. Saint-Blancard 32 365
  22. Samaran 32 409
  23. Sarcos 32 413
  24. Sère 32 430

Miélani kanton

  1. Aux-Aussat 32 020
  2. Barcugnan 32 028
  3. Betplan 32 050
  4. Castex 32 086
  5. Duffort 32 116
  6. Estampes 32 126
  7. Haget 32 152
  8. Laguian-Mazous 32 181
  9. Malabat 32 225
  10. Manas-Bastanous 32 226
  11. Miélan 32 252
  12. Montaut 32 278
  13. Mont-de-Marrast 32 281
  14. Montégut-Arros 32 283
  15. Sadeillan 32 355
  16. Sainte-Aurence-Cazaux 32 363
  17. Sainte-Dode 32 373
  18. Sarraguzan 32 415
  19. Villecomtal-sur-Arros 32 464

Mirande'i kanton

  1. Bazugues 32 034
  2. Belloc-Saint-Clamens 32 042
  3. Berdoues 32 045
  4. Clermont-Pouyguillès 32 104
  5. Idrac-Respaillès 32 156
  6. Laas 32 167
  7. Labéjan 32 172
  8. Lagarde-Hachan 32 177
  9. Lamazère 32 187
  10. Loubersan 32 215
  11. Marseillan 32 238
  12. Miramont-d'Astarac 32 254
  13. Mirande 32 256
  14. Moncassin 32 263
  15. Ponsampère 32 323
  16. Saint-Élix-Theux 32 375
  17. Saint-Martin 32 389
  18. Saint-Maur 32 393
  19. Saint-Médard 32 394
  20. Saint-Michel 32 397
  21. Saint-Ost 32 401
  22. Sauviac 32 419
  23. Viozan 32 466

Montesquiou kanton

  1. Armous-et-Cau 32 009
  2. Bars 32 030
  3. Bassoues 32 032
  4. Castelnau-d'Anglès 32 077
  5. Courties 32 111
  6. Estipouy 32 128
  7. Gazax-et-Baccarisse 32 144
  8. L'Isle-de-Noé 32 159
  9. Louslitges 32 217
  10. Mascaras 32 240
  11. Monclar-sur-Losse 32 265
  12. Montesquiou 32 285
  13. Mouchès 32 293
  14. Peyrusse-Grande 32 315
  15. Peyrusse-Vieille 32 317
  16. Pouylebon 32 326
  17. Saint-Christaud 32 367

Plaisance'i kanton

  1. Beaumarchés 32 036
  2. Cahuzac-sur-Adour 32 070
  3. Cannet 32 074
  4. Couloumé-Mondebat 32 109
  5. Galiax 32 136
  6. Goux 32 151
  7. Izotges 32 161
  8. Jû-Belloc 32 163
  9. Lasserade 32 199
  10. Plaisance 32 319
  11. Préchac-sur-Adour 32 330
  12. Saint-Aunix-Lengros 32 362
  13. Tasque 32 440
  14. Tieste-Uragnoux 32 445

Riscle'i kanton

  1. Arblade-le-Bas 32 004
  2. Aurensan 32 017
  3. Barcelonne-du-Gers 32 027
  4. Bernède 32 046
  5. Caumont 32 093
  6. Corneillan 32 108
  7. Gée-Rivière 32 145
  8. Labarthète 32 170
  9. Lannux 32 192
  10. Lelin-Lapujolle 32 209
  11. Maulichères 32 244
  12. Maumusson-Laguian 32 245
  13. Projan 32 333
  14. Riscle 32 344
  15. Saint-Germé 32 378
  16. Saint-Mont 32 398
  17. Ségos 32 424
  18. Tarsac 32 439
  19. Vergoignan 32 460
  20. Verlus 32 461
  21. Viella 32 463