Gardi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Gard'i departemangu haldusüksuste loend)
Jump to navigation Jump to search

Siin on toodud ära kõik Gardi departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Alès ja Nîmes on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Alèsi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Alès-Kagu kanton

  1. Alès 30 007
  2. Méjannes-lès-Alès 30 165
  3. Mons 30 173
  4. Les Plans 30 197
  5. Saint-Hilaire-de-Brethmas 30 259
  6. Saint-Privat-des-Vieux 30 294
  7. Salindres 30 305
  8. Servas 30 318

Alès-Kirde kanton

  1. Alès 30 007
  2. Rousson 30 223
  3. Saint-Julien-les-Rosiers 30 274
  4. Saint-Martin-de-Valgalgues 30 284

Alès-Lääne kanton

  1. Alès 30 007
  2. Cendras 30 077
  3. Saint-Christol-lès-Alès 30 243
  4. Saint-Jean-du-Pin 30 270
  5. Saint-Paul-la-Coste 30 291
  6. Soustelle 30 323

Anduze'i kanton

  1. Anduze 30 010
  2. Bagard 30 027
  3. Boisset-et-Gaujac 30 042
  4. Générargues 30 129
  5. Massillargues-Attuech 30 162
  6. Ribaute-les-Tavernes 30 214
  7. Saint-Sébastien-d'Aigrefeuille 30 298
  8. Tornac 30 330

Barjaci kanton

  1. Barjac 30 029
  2. Méjannes-le-Clap 30 164
  3. Rivières 30 215
  4. Rochegude 30 218
  5. Saint-Jean-de-Maruéjols-et-Avéjan 30 266
  6. Saint-Privat-de-Champclos 30 293
  7. Tharaux 30 327

Bessègesi kanton

  1. Bessèges 30 037
  2. Bordezac 30 045
  3. Gagnières 30 120
  4. Peyremale 30 194
  5. Robiac-Rochessadoule 30 216

Génolhaci kanton

  1. Aujac 30 022
  2. Bonnevaux 30 044
  3. Chambon 30 079
  4. Chamborigaud 30 080
  5. Concoules 30 090
  6. Génolhac 30 130
  7. Malons-et- 30 153
  8. Ponteils-et-Brésis 30 201
  9. Portes 30 203
  10. Sénéchas 30 316
  11. La Vernarède 30 345

La Grand-Combe'i kanton

  1. Branoux-les-Taillades 30 051
  2. La Grand-Combe 30 132
  3. Lamelouze 30 137
  4. Laval-Pradel 30 142
  5. Sainte-Cécile-d'Andorge 30 239
  6. Les Salles-du-Gardon 30 307

Lédignani kanton

  1. Aigremont 30 002
  2. Boucoiran-et-Nozières 30 046
  3. Cardet 30 068
  4. Cassagnoles 30 071
  5. Domessargues 30 104
  6. Lédignan 30 146
  7. Lézan 30 147
  8. Maruéjols-lès-Gardon 30 160
  9. Massanes 30 161
  10. Mauressargues 30 163
  11. Saint-Bénézet 30 234
  12. Saint-Jean-de-Serres 30 267

Saint-Ambroix' kanton

  1. Allègre-les-Fumades 30 008
  2. Bouquet 30 048
  3. Courry 30 097
  4. Les Mages 30 152
  5. Le Martinet 30 159
  6. Meyrannes 30 167
  7. Molières-sur-Cèze 30 171
  8. Navacelles 30 187
  9. Potelières 30 204
  10. Saint-Ambroix 30 227
  11. Saint-Brès 30 237
  12. Saint-Denis 30 247
  13. Saint-Florent-sur-Auzonnet 30 253
  14. Saint-Jean-de-Valériscle 30 268
  15. Saint-Julien-de-Cassagnas 30 271
  16. Saint-Victor-de-Malcap 30 303

Saint-Jean-du-Gardi kanton

  1. Corbès 30 094
  2. Mialet 30 168
  3. Saint-Jean-du-Gard 30 269

Vézénobresi kanton

  1. Brignon 30 053
  2. Brouzet-lès-Alès 30 055
  3. Castelnau-Valence 30 072
  4. Cruviers-Lascours 30 100
  5. Deaux 30 101
  6. Euzet 30 109
  7. Martignargues 30 158
  8. Monteils 30 177
  9. Ners 30 188
  10. Saint-Césaire-de-Gauzignan 30 240
  11. Saint-Étienne-de-l'Olm 30 250
  12. Saint-Hippolyte-de-Caton 30 261
  13. Saint-Jean-de-Ceyrargues 30 264
  14. Saint-Just-et-Vacquières 30 275
  15. Saint-Maurice-de-Cazevieille 30 285
  16. Seynes 30 320
  17. Vézénobres 30 348

Nîmesi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Aigues-Mortesi kanton

  1. Aigues-Mortes 30 003
  2. Le Grau-du-Roi 30 133
  3. Saint-Laurent-d'Aigouze 30 276

Aramoni kanton

  1. Aramon 30 012
  2. Comps 30 089
  3. Domazan 30 103
  4. Estézargues 30 107
  5. Meynes 30 166
  6. Montfrin 30 179
  7. Saint-Bonnet-du-Gard 30 235
  8. Sernhac 30 317
  9. Théziers 30 328

Bagnols-sur-Cèze'i kanton

  1. Bagnols-sur-Cèze 30 028
  2. Cavillargues 30 076
  3. Chusclan 30 081
  4. Codolet 30 084
  5. Connaux 30 092
  6. Gaujac 30 127
  7. Orsan 30 191
  8. Le Pin 30 196
  9. La Roque-sur-Cèze 30 222
  10. Sabran 30 225
  11. Saint-Étienne-des-Sorts 30 251
  12. Saint-Gervais 30 256
  13. Saint-Michel-d'Euzet 30 287
  14. Saint-Nazaire 30 288
  15. Saint-Paul-les-Fonts 30 355
  16. Saint-Pons-la-Calm 30 292
  17. Tresques 30 331
  18. Vénéjan 30 342

Beaucaire'i kanton

  1. Beaucaire 30 032
  2. Bellegarde 30 034
  3. Fourques 30 117
  4. Jonquières-Saint-Vincent 30 135
  5. Vallabrègues 30 336

Lussani kanton

  1. La Bastide-d'Engras 30 031
  2. Belvézet 30 035
  3. La Bruguière 30 056
  4. Fons-sur-Lussan 30 113
  5. Fontarèches 30 115
  6. Lussan 30 151
  7. Pougnadoresse 30 205
  8. Saint-André-d'Olérargues 30 232
  9. Saint-Laurent-la-Vernède 30 279
  10. Saint-Marcel-de-Careiret 30 282
  11. Vallérargues 30 338
  12. Verfeuil 30 343

Marguerittesi kanton

  1. Bezouce 30 039
  2. Cabrières 30 057
  3. Lédenon 30 145
  4. Manduel 30 155
  5. Marguerittes 30 156
  6. Poulx 30 206
  7. Redessan 30 211
  8. Saint-Gervasy 30 257

Nîmes 1. kanton

  1. Nîmes 30 189

Nîmes 2. kanton

  1. Nîmes 30 189

Nîmes 3. kanton

  1. Nîmes 30 189

Nîmes 4. kanton

  1. Nîmes 30 189

Nîmes 5. kanton

  1. Nîmes 30 189

Nîmes 6. kanton

  1. Nîmes 30 189

Pont-Saint-Esprit' kanton

  1. Aiguèze 30 005
  2. Carsan 30 070
  3. Cornillon 30 096
  4. Le Garn 30 124
  5. Goudargues 30 131
  6. Issirac 30 134
  7. Laval-Saint-Roman 30 143
  8. Montclus 30 175
  9. Pont-Saint-Esprit 30 202
  10. Saint-Alexandre 30 226
  11. Saint-André-de-Roquepertuis 30 230
  12. Saint-Christol-de-Rodières 30 242
  13. Saint-Julien-de-Peyrolas 30 273
  14. Saint-Laurent-de-Carnols 30 277
  15. Saint-Paulet-de-Caisson 30 290
  16. Salazac 30 304

Remoulinsi kanton

  1. Argilliers 30 013
  2. Castillon-du-Gard 30 073
  3. Collias 30 085
  4. Fournès 30 116
  5. Pouzilhac 30 207
  6. Remoulins 30 212
  7. Saint-Hilaire-d'Ozilhan 30 260
  8. Valliguières 30 340
  9. Vers-Pont-du-Gard 30 346

Rhôny-Vidourle'i kanton (keskus Aimargues)

  1. Aimargues 30 006
  2. Le Cailar 30 059
  3. Codognan 30 083
  4. Gallargues-le-Montueux 30 123
  5. Mus 30 185
  6. Uchaud 30 333
  7. Vergèze 30 344
  8. Vestric-et-Candiac 30 347

Roquemaure'i kanton

  1. Laudun-l'Ardoise 30 141
  2. Lirac 30 149
  3. Montfaucon 30 178
  4. Roquemaure 30 221
  5. Saint-Geniès-de-Comolas 30 254
  6. Saint-Laurent-des-Arbres 30 278
  7. Saint-Victor-la-Coste 30 302
  8. Sauveterre 30 312
  9. Tavel 30 326

Saint-Chaptesi kanton

  1. Aubussargues 30 021
  2. Baron 30 030
  3. Bourdic 30 049
  4. La Calmette 30 061
  5. Collorgues 30 086
  6. Dions 30 102
  7. Foissac 30 111
  8. Garrigues-Sainte-Eulalie 30 126
  9. Montignargues 30 180
  10. Moussac 30 184
  11. La Rouvière 30 224
  12. Saint-Chaptes 30 241
  13. Saint-Dézéry 30 248
  14. Sainte-Anastasie 30 228
  15. Saint-Geniès-de-Malgoirès 30 255
  16. Sauzet 30 313

Saint-Gillesi kanton

  1. Générac 30 128
  2. Saint-Gilles 30 258

Saint-Mamert-du-Gardi kanton

  1. Caveirac 30 075
  2. Clarensac 30 082
  3. Combas 30 088
  4. Crespian 30 098
  5. Fons 30 112
  6. Gajan 30 122
  7. Montagnac 30 354
  8. Montmirat 30 181
  9. Montpezat 30 182
  10. Moulézan 30 183
  11. Parignargues 30 193
  12. Saint-Bauzély 30 233
  13. Saint-Côme-et-Maruéjols 30 245
  14. Saint-Mamert-du-Gard 30 281

Sommièresi kanton

  1. Aigues-Vives 30 004
  2. Aspères 30 018
  3. Aubais 30 019
  4. Aujargues 30 023
  5. Boissières 30 043
  6. Calvisson 30 062
  7. Congénies 30 091
  8. Fontanès 30 114
  9. Junas 30 136
  10. Langlade 30 138
  11. Lecques 30 144
  12. Nages-et-Solorgues 30 186
  13. Saint-Clément 30 244
  14. Saint-Dionisy 30 249
  15. Salinelles 30 306
  16. Sommières 30 321
  17. Souvignargues 30 324
  18. Villevieille 30 352

Uzèsi kanton

  1. Aigaliers 30 001
  2. Arpaillargues-et-Aureillac 30 014
  3. Blauzac 30 041
  4. La Capelle-et-Masmolène 30 067
  5. Flaux 30 110
  6. Montaren-et-Saint-Médiers 30 174
  7. Saint-Hippolyte-de-Montaigu 30 262
  8. Saint-Maximin 30 286
  9. Saint-Quentin-la-Poterie 30 295
  10. Saint-Siffret 30 299
  11. Saint-Victor-des-Oules 30 301
  12. Sanilhac-Sagriès 30 308
  13. Serviers-et-Labaume 30 319
  14. Uzès 30 334
  15. Vallabrix 30 337

Vauverti kanton

  1. Aubord 30 020
  2. Beauvoisin 30 033
  3. Bernis 30 036
  4. Vauvert 30 341

Villeneuve-lès-Avignoni kanton

  1. Les Angles 30 011
  2. Pujaut 30 209
  3. Rochefort-du-Gard 30 217
  4. Saze 30 315
  5. Villeneuve-lès-Avignon 30 351

La Vistrenque'i kanton (keskus Bouillargues)

  1. Bouillargues 30 047
  2. Caissargues 30 060
  3. Garons 30 125
  4. Milhaud 30 169
  5. Nîmes 30 189
  6. Rodilhan 30 356

Le Vigani ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Alzoni kanton

  1. Alzon 30 009
  2. Arrigas 30 017
  3. Aumessas 30 025
  4. Blandas 30 040
  5. Campestre-et-Luc 30 064
  6. Vissec 30 353

Lasalle'i kanton

  1. Colognac 30 087
  2. Lasalle 30 140
  3. Monoblet 30 172
  4. Saint-Bonnet-de-Salendrinque 30 236
  5. Sainte-Croix-de-Caderle 30 246
  6. Saint-Félix-de-Pallières 30 252
  7. Soudorgues 30 322
  8. Thoiras 30 329
  9. Vabres 30 335

Quissaci kanton

  1. Bragassargues 30 050
  2. Brouzet-lès-Quissac 30 054
  3. Cannes-et-Clairan 30 066
  4. Carnas 30 069
  5. Corconne 30 095
  6. Gailhan 30 121
  7. Liouc 30 148
  8. Orthoux-Sérignac-Quilhan 30 192
  9. Quissac 30 210
  10. Saint-Théodorit 30 300
  11. Sardan 30 309
  12. Vic-le-Fesq 30 349

Saint-André-de-Valborgne'i kanton

  1. L'Estréchure 30 108
  2. Peyrolles 30 195
  3. Les Plantiers 30 198
  4. Saint-André-de-Valborgne 30 231
  5. Saumane 30 310

Saint-Hippolyte-du-Forti kanton

  1. La Cadière-et-Cambo 30 058
  2. Conqueyrac 30 093
  3. Cros 30 099
  4. Pompignan 30 200
  5. Saint-Hippolyte-du-Fort 30 263

Sauve'i kanton

  1. Canaules-et-Argentières 30 065
  2. Durfort-et-Saint-Martin-de-Sossenac 30 106
  3. Fressac 30 119
  4. Logrian-Florian 30 150
  5. Puechredon 30 208
  6. Saint-Jean-de-Crieulon 30 265
  7. Saint-Nazaire-des-Gardies 30 289
  8. Sauve 30 311
  9. Savignargues 30 314

Sumène'i kanton

  1. Roquedur 30 220
  2. Saint-Bresson 30 238
  3. Saint-Julien-de-la-Nef 30 272
  4. Saint-Laurent-le-Minier 30 280
  5. Saint-Martial 30 283
  6. Saint-Roman-de-Codières 30 296
  7. Sumène 30 325

Trèvesi kanton

  1. Causse-Bégon 30 074
  2. Dourbies 30 105
  3. Lanuéjols 30 139
  4. Revens 30 213
  5. Saint-Sauveur-Camprieu 30 297
  6. Trèves 30 332

Valleraugue'i kanton

  1. Notre-Dame-de-la-Rouvière 30 190
  2. Saint-André-de-Majencoules 30 229
  3. Valleraugue 30 339

Le Vigani kanton

  1. Arphy 30 015
  2. Arre 30 016
  3. Aulas 30 024
  4. Avèze 30 026
  5. Bez-et-Esparon 30 038
  6. Bréau-et-Salagosse 30 052
  7. Mandagout 30 154
  8. Mars 30 157
  9. Molières-Cavaillac 30 170
  10. Montdardier 30 176
  11. Pommiers 30 199
  12. Rogues 30 219
  13. Le Vigan 30 350