Frans Halsi maalide loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Frans Hals (1580 või 1581 Antwerpen26. august 1666 Haarlem) oli XVII sajandi algusaastate väljapaistvaim Hollandi maalikunstnik, barokiajastu suurimaid portretiste.

Järgnevas tabelis on esitatud Frans Halsi maalide mittetäielik loend.

Sisukord

Kujutis Pealkiri Aasta Suurus Invertari­number Galerii Asukoht
Frans Hals - Jacobus Zaffius - WGA11047.jpg Jacobus Zaffiuse portree 1611 54,6 × 41,2 cm OSI-511/486 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals 043.jpg Tundmatu naise portree u 1611 94,2 × 71,1 cm 267 Devonshire Collection Chatsworth House
Frans Hals - Portrait of a Man Holding a Skull.JPG Pealuud hoidva tundmatu mehe portree u 1611 94 × 72,5 cm 38,6 The Barber Institute of Fine Arts Birmingham
Brooklyn Museum - Portrait of a Man - Frans Hals.jpg Tundmatu mehe portree 1612–1616 73,7 × 55,2 cm 32.821 Brooklyn Museum New York, NY
Frans Hals - Banket van de officieren van de Sint-Joris-Doelen.jpg Püha Georgi laskuriteroodu ohvitseride bankett 1616 1616 175 × 324 cm OSI-109 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals 077.jpg Pieter Cornelisz van der Morschi portree 1616 88,1 × 69,5 cm 61.42.2 Carnegie Museum of Art Pittsburgh, PA
Frans Hals - Shrovetide Revellers - WGA11050.jpg Lõbutsejad 1616–1617 131,4 × 99,7 cm 14.40.605 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals - Theodorus Schrevelius - WGA11054.jpg Theodorus Schreveliuse portree 1617 14,5 × 12 cm OS 2003-18 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - Portrait of a lady with a landscape background.jpg Tundmatu naise portree (nägu hiljem asendatud ja tagaplaanile lisatud maastik) u 1618 112 × 91 cm Erakogu Toronto, Kanada
Frans Hals 045.jpg Tundmatu naise portree 1618–1620 103 × 82,5 cm 214 Museum Schloss Wilhelmshöhe Kassel, DE
Frans Hals 062.jpg Tundmatu mehe portree 1618–1620 102,5 × 79 cm 213 <--(pendant to 214)--> Museum Schloss Wilhelmshöhe Kassel, DE
Frans Hals - Joueur de rommelpot Kimbell.jpg Mängija 1618–1622 106 × 80,3 cm Kimbell Art Museum Fort Worth, TX
Frans Hals - portrait of an unknown man 1619.jpg Tundmatu mehe portree 1619 89 × 76 cm 1366 Musée des Beaux-Arts de Dijon Dijon
Frans Hals - Catharina Hooft with her Nurse - WGA11059.jpg Catharina Hoofti portree koos ammega 1619–1620 86 × 65 cm 801G Gemäldegalerie Berliin
Frans Hals - Two Boys Singing - WGA11077.jpg Kaks laulvat poissi koos lauto ja noodiraamatuga 1620–1625 76 × 52 cm GK 215 Museum Schloss Wilhelmshöhe Kassel, DE
Frans Hals - the violinist.jpg Noor viiulimängija 1620ndad 93 × 93 cm Erakogu London
Paulus van Beresteyns vrouw Catharina Both van der Eem.jpg Catharina Both van der Eemi portree, võimalik et lõpetatud Pieter Soutmani poolt 1620ndad 137,2 × 99,8 cm R.F. 425 Musée du Louvre Pariis
Frans Hals - Paulus Beresteyn, rechter te Haarlem.jpg Paulus van Beresteyni portree 1620ndad 137,1 × 104 cm R.F. 424 Musée du Louvre Pariis
Frans Hals - Three Children with a Goat Cart - WGA11064.jpg Kolme lapse portree koos kitsekäruga (osa Gijsbert Claesz van Campeni perekonnast) u 1620 152 × 107,5 cm 4732 (parempoolne osa) Belgia Koninklijke Musea voor Schone Kunsten Brüssel
Family Portrait in a Landscape.jpg Gijsbert Claesz van Campeni perekonna portree (detail; alumisse vasakusse nurka lisatud laps Salomon de Bray poolt 1628. aastal) u 1620 151 × 163,6 cm 4732 (vasakpoolne osa) Toledo Museum of Art Toledo, OH
Frans Hals - fragment of a young boy.jpg Istuv pois, detail 1621–1622 52 × 45,7 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - Portret van een stel in een landschap - Google Art Project.jpg Isaac Abrahamsz. Massa (1586–1643) ja Beatrix van der Laani (1592–1639) pulmaportree 1622 140 × 166,5 cm A 133 Rijksmuseum, Amsterdam Amsterdam
Frans Hals 080.jpg (Võimalik) Isaac Massa portree 1622 107 × 85 cm Devonshire Collection Chatsworth House
1623 Hals Junger Mann und Frau in einem Gasthaus anagoria.JPG Noormees ja naine trahtris ("Yonker Ramp ja tema kallim") u 1623 105 × 79 cm The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Cavalier soldier Hals-1624x.jpg Tundmatu mehe portree (Naerev kavaler) 1624 83 × 67 cm 84 The Wallace Collection London
Frans Hals Knabe m Flöte.JPG Poiss flöödiga 1623–1625 62 × 55 cm 801A Gemäldegalerie Berliin
Frans Hals - Luitspelende nar.jpg Lautomängija (Hals) u 1623–1624 70 × 62 cm R.F. 1984-32 Musée du Louvre Pariis
Laughing Child LACMA AC1992.152.144.jpg Naerev poiss 1625 27,94 cm läbimõõt AC1992.152.144 Los Angeles County Museum of Art Los Angeles, CA
Frans Hals - Portrait d'Aletta Hanemans.jpg Aletta Hanemansi (1606–1653) portree 1625 124,8 × 98,2 cm 460 Mauritshuis Haag
Frans Hals - Portrait de Jacob Pietersz Olycan.jpg Jacob Pietersz Olycani portree 1625 124,6 × 97,3 cm 459 Mauritshuis Haag
Frans Hals - Drinking Boy (Taste) - WGA11089.jpg Poiss klaasi ja tinakruusiga 1625–1630 38 cm läbimõõt G2476 Staatliches Museum Schwerin Schwerin
Frans Hals - Boy holding a Flute (Hearing) - WGA11090.jpg Naerev poiss flöödiga 1625–1630 37,3 cm läbimõõt G2475 Staatliches Museum Schwerin Schwerin
Frans Hals - Boy with a glass and a lute.jpg Poiss klaasi ja lautoga 1625–1630 100 × 90 cm Guildhall Art Gallery London
The Smoker MET DP146499.jpg Suitsetaja, tuntud ka kui "Kolm pead" 1623–1625 46,7 × 49,5 cm 89.15.34 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals 001.png Poiss klaasi ja lautoga 1625–1630 72,1 × 59,1 cm 14.40.604 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals Portrait of a Bearded Man with a Ruff, 1625.jpg Habemega mehe portree 1625 76,2 × 63,5 cm 49734 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals - Gypsy Girl - WGA11100.jpg Noor naine (Mustlasneiu - Malle Babbe) u 1625 57,8 × 52,1 cm M.I. 926 Musée du Louvre Pariis
Frans Hals 087.jpg Evangelist Johannes kirjutamas 1625–1628 70 × 55 cm 97.PA.48 The J. Paul Getty Museum Los Angeles, CA
Frans Hals - St Matthew - Museum of Western European and Oriental Art, Odessa.jpg Evangelist Matteus 1625 70 × 55 cm 180 Odessa Museum of Western and Eastern Art Odessa
Frans Hals 086 WGA version.jpg Evangelist Lukas 1625 70 × 55 cm 181 Odessa Museum of Western and Eastern Art Odessa
Frans Hals 085.jpg Evangelist Markus 1625–1630 68 × 52 cm Erakogu teadmata
Frans Hals 042.jpg Willem van Heythuyseni portree 1625–1630 204,5 × 134,5 cm 14101 Alte Pinakothek München
Frans Hals - Lachende jongen.jpg Naerev poiss u 1625 30,45 cm läbimõõt 1032 Mauritshuis Haag
Frans Hals - Cunera van Baersdorp 1625.jpg Cunera van Baersdorpi portree 1625 116,7 × 91,5 cm Erakogu Inglismaa
Frans Hals - Captain Michiel de Wael 8.1931.450 TMA.jpg Michiel de Waeli portree 1625 121 × 95,8 cm 1931.45O Taft Museum of Art Cincinnati, OH
Frans Hals 088 WGA version.jpg Viiulit mängiv poiss 1625–1630 18,4 × 18,8 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - portrait of a man with a wide brimmed hat facing left.jpg Vasakule vaatava mehe portree 1625 26,2 × 20 cm 801F Staatliche Museen Berlin-Dahlem Berliin
Frans Hals - Portrait of Sara Andriesdr Hessix c1626.jpg Portret van Sara Andriesdr Hessix, vrouw van Michiel Jansz. van Middelhoven (1562–1638) 1626 87 × 70 cm Museu Calouste Gulbenkian Lissabon
Frans Hals - Portrait of Michiel Jansz van Middelhoven.jpg Michiel Jansz van Middelhoveni (1562–1638) portree 1610–1626 87 × 70 cm Collection Adolphe Schloss teadmata
Frans Hals - Isaac Abrahamsz. Massa - Google Art Project.jpg Isaak Abrahamsz. Massa portree 1626 79,7 × 65,1 cm 54/31 The Art Gallery of Ontario Toronto, Kanada
Frans Hals - Anna van der Aar.jpg Anna van der Aari (sündinud 1576/77, surnud pärast 1626) portree 1626 22,2 × 16,5 cm 29.100.9 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals - Petrus Scriverius.jpg Petrus Scriveriuse portree 1626 22,2 × 16,5 cm 29.100.8 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals - Portrait of Johannes Acronius Aeta Suae 62 - 1627.jpg Johannes Acroniuse portree 1627 19,4 × 17,2 cm 767 Gemäldegalerie Berliin
Young Man with a Skull, Frans Hals, National Gallery, London.jpg Noormees pealuuga u 1626–1628 92,2 × 80,8 cm NG6458 National Gallery London
WLANL - legalizefreedom - Banket van de officieren van de Cluveniersdoelen, 1627.jpg Püha Adriani laskuriteroodu ohvitseride bankett 1627 1627 183 × 266,5 cm OSI-111 (1913) Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals 091 WGA version.jpg Tundmatu mehe portree u 1627 20 × 14,2 cm 766 Gemäldegalerie Berliin
Frans Hals 013.jpg Püha Georgi laskuriteroodu ohvitseride bankett 1627 1627 179 × 257,5 cm OSI-110 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - portrait of a lady in diadem cap and cartwheel ruff - Art Institute of Chicago.jpg Tundmatu naise portree 1627 87 × 67 cm 1954.287 The Art Institute of Chicago Chicago, IL
Frans Hals 094 WGA version.jpg Istuva noormehe portree 1626–1929 29,3 × 23,2 cm 1940.1.12 National Gallery of Art Washington
Hals, Frans - Singing Girl - 1626-30.png Laulev tüdruk 1626–1630 18,2 × 18,4 cm Erakogu teadmata
Frans Hals 072.jpg Kaks naervat poissi õllekruusiga 1626–1627 68 × 56,5 cm Br.L.4 Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam
Frans Hals - Verdonck - WGA11086.jpg Mehe portree lehma lõualuuga (Pieter Verdonck) u 1627 46,7 × 35,6 cm NG1200 National Gallery of Scotland Edinburgh
Frans Hals - fisher boy Burgsteinfurt.jpg Naerev kaluripoiss 1627–1630 82 × 60,2 cm Schloss Burgsteinfurt Steinfurt, Westphalia
Frans Hals 079.jpg Raamatut hoidva tundmatu naise portree 1628 73,7 × 59,1 cm 1957.18.4 Yale University Art Gallery New Haven, CT
Frans Hals 024.jpg Naerev mees savikannuga, tuntud kui 'Peeckelhaeringh' u 1628–1630 75 × 61,5 cm 216 Museum Schloss Wilhelmshöhe Kassel, DE
Frans Hals - Mulatto (so-called) - WGA11099.jpg 'Mulatto' 1628–1630 72 × 57,5 cm 1017 Museum der bildenden Künste Leipzig
Frans Hals - portrait of a woman in a round frame - AETAT SVAE 60 - AN 1628.jpg Võimalik Hylcke Boneri või Maria van Teylingeni portree 1628 22,8 cm läbimõõt Erakogu teadmata
Frans Hals - Portrait of a man in a round frame AETAT SVAE 66 - AN 1628.jpg Võimalik Johannes Saekma või Theodorus Schreveliuse portree 1628 22,8 cm läbimõõt Erakogu teadmata
Frans Hals - Portret van een man - AETAT SVAE 56 - ANO 1628.jpg Võimalik Johannes Saekma portree 1628 22 × 17,5 cm Erakogu teadmata
Claes van Heussen - Fruit and Vegetable Seller - WGA11392.jpg Noor naine 1630 157 × 200 cm Erakogu London
Frans Hals - The Merry Drinker - WGA11095.jpg Lõbus joodik]] 1630 81 × 66,5 cm SK A 135 Rijksmuseum Amsterdam
Frans Hals - Portrait of Cornelis Coning.jpg Cornelis Coningu portree 1630 106,5 × 81 cm Erakogu teadmata
Frans Hals 095 WGA version.jpg Samuel Ampzingi portree 1630 16,2 × 12,3 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - Portrait of a Man - Google Art Project (579097).jpg Tundmatu mehe portree kinnastega 1630 116,8 × 90,2 cm RCIN 405349 Buckingham Palace Royal Collection London
Frans Hals t e Aken.JPG Daniel van Akeni portree 1630–1666 67 × 57 cm NM 1567 National Museum Stockholm
Frans Hals 097 WGA version.jpg Tundmatu naise portree 1630–1633 75 × 58 cm 801 Gemäldegalerie Berliin
Frans Hals 096 WGA version.jpg Tundmatu mehe portree 1630–1633 75 × 58 cm 800 Gemäldegalerie Berliin
Frans Hals - portrait of Pieter Jacobsz Olycan at bust length OS-2004-39.JPG Pieter Jacobsz. Olycani portree (1572–1658) 1630–1635 68 × 57,6 cm OS-2004-39 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - Portrait of an old woman in ruff collar and diadem cap.jpg Vana naise portree u 1633 40 × 37,5 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - Portrait of a woman with a cartwheel ruff.jpg Naise portree 1630–1640 80 × 64,1 cm Erakogu New York, NY
Frans Hals - Portrait of a preacher.jpg Jutlustaja portree u 1635 62 × 52 cm 1930.186 Fogg Art Museum Cambridge, MA
Frans Hals - Malle Babbe - WGA11105.jpg Joov naine (Malle Babbe) öökulliga õlal 1630–1635 75 × 64 cm 801C Gemäldegalerie Berliin
Frans Hals 093 WGA version.jpg Kaluritüdruk 1630–1632 80,6 × 66,7 cm Erakogu teadmata
Hals, Frans - Fisher Boy - 1630-32.jpg Korviga kaluripoiss maastikul u 1630 28,3 × 22,8 in 193 National Gallery of Ireland Dublin
Frans Hals 092 WGA version.jpg Kaluripoiss maastikul u 1630 74 cm × 61 cm 188 Royal Museum of Fine Arts, Antwerp Antwerp
Frans Hals - Violin player in a dune landscape 1930.30.jpg Viiulit mängiv mees u 1630 86,4 × 70 cm 178 Museo Thyssen-Bornemisza Madrid, Spain
Frans Hals 028.jpg Wolphaerts van Diemeni (1594-1667) portree u 1630–1633 79,5 × 66,5 cm SK-A-1247 Rijksmuseum Amsterdam
Frans Hals - Nicolaes Hasselaer - WGA11104.jpg Nicolaes Hasselaeri (1593–1635) portree. Pruulija, Amsterdami kaptenmajor u 1630–1633 79,5 × 66,5 cm SK A 1246 (pendant to SK A 1247) Rijksmuseum Amsterdam
Frans Hals - Cornelia Claesdr Vooght - WGA11112.jpg Cornelia Claesdr Voogti portree 1631 126,5 × 101 cm OSI-118 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - Nicolaes Woutersz van der Meer - WGA11111.jpg Nicolaes Woutersz van der Meeri portree 1631 128 × 100,5 cm OSI-117 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - Oficial Sentado.jpg Ohvitseri portree 1631 88 × 66 cm Museo de Arte de São Paulo São Paulo
Hals-HommeALaMainSurLeCoeur-Bordeaux.jpg Kätt südamel hoidva mehe portree 1632 62 × 52 cm Bx E 310 ; Bx M 7087 Musée des Beaux-Arts de Bordeaux Bordeaux
WLANL - legalizefreedom - Vergadering van officieren en onderofficieren van de Cluveniersschutterij.jpg Püha Adriani laskuriteroodu ohvitserid 1633 1633 207 × 337 cm OSI-112 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - portrait of a man.jpg Tundmatu mehe portree u 1630–1635 77,7 × 66 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - portrait of a man holding a beer jug.jpg Õllekannuga mehe portree u 1630–1635 83 × 66 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - Portrait of a Man - 1633.jpg Tundmatu mehe portree u 1633 102,9 × 88,9 cm Tokyo Fuji Art Museum Tokyo
Frans Hals - Retrato de um desconhecido, 1634.JPG Mehe portree 1634 68 × 58 cm Museo Nacional de San Carlos Mexico
Frans Hals - portrait of a man in a black jacket c 1633.jpg Mustas jakis mehe portree u 1633 24,5 × 20 cm 1359 Gemäldegalerie Alte Meister Dresden
Frans Hals - Portrait of a Man - WGA11126.jpg Kollakas-hallis jakis mehe portree u 1633 24,5 × 19,5 cm 1358 Gemäldegalerie Alte Meister Dresden
Frans Hals 051.jpg Kolmekümnendates aastates mehe portree 1633 64,8 × 50,2 cm cat.1251 National Gallery London
Hals - Elderly Lady NGA.jpg Vanema naise portree 1633 102,5 × 86,9 cm 1937.1.67 National Gallery of Art Washington
Frans Hals 037.jpg Pieter van der Broeckei portree 1633 71,2 × 61 cm cat.51 Kenwood House London
Catharina Brugmans.jpg Catharina Brugmani portree 1634 115 × 85 cm Erakogu Haag
Frans Hals - Tieleman Roosterman 1634.jpg Tieleman Roostermani portree 1634 117 × 87 cm 1999.173 The Cleveland Museum of Art Cleveland, OH
Frans Hals - portrait of a young woman aged 28.jpg 28-aastase noore naise portree 1634 112,2 × 83,2 cm 51.107 Baltimore Museum of Art Baltimore, MD
Frans Hals - The Painter Jan Asselyn - WGA11164.jpg Jan Asselyni portree 1634 64,5 × 46,3 cm 4158 Szépmüvészeti Múzeum Budapest
Portrait of a Man by Frans Hals, 1634, Timken Museum of Art.JPG Tundmatu mehe portree 1634 73 × 54 cm Timken Museum of Art San Diego, CA
Frans Hals - Portrait of an unknown woman with clasped hands and diadem cap 1634 - 23.27.jpg Tundmatu naise portree 1634 73,0 × 56,2 cm 23.27 Detroit Institute of Arts Detroit, MI
Frans Hals 064.jpg Kübaraga mehe portree u 1634 24,5 × 19,5 cm 618 Mauritshuis Haag
Maennliches Bildnis Frans Hals.jpg Tundmatu mehe portree 1634 82,5 × 70 cm 4158 Szépmüvészeti Múzeum Budapest
Frans Hals 098 WGA version.jpg Perekonnaportree u 1635 111,8 × 89,9 cm 1927-399 Cincinnati Art Museum Cincinnati, OH
Frans Hals - Feyntje van Steenkiste - WGA11127.jpg Feyna van Steenkiste (....–1640) portree 1635 123 × 93 cm SK-C-557 Rijksmuseum Amsterdam
Frans Hals - Lucas de Clercq - WGA11125.jpg Lucas de Clercqi (....–1652) portree u 1635 126,5 × 93 cm SK-C-556 Rijksmuseum Amsterdam
Frans Hals - Portrait of a woman in 1635 - Frick 1910.1.72.jpg Naise portree 1635 116,5 × 93,3 cm 1910.1.72 The Frick Collection New York, NY
Frans Hals (I) 122.jpg Mehe portree u 1635 121 × 90 cm 1276 Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam
Frans Hals - Isaac Massa.jpg Isaac Massa portree 1635 20,3 × 18,6 cm 1946-74 San Diego Museum of Art San Diego, CA
Frans Hals - A young woman with a glass and flagon.jpg Noor naine klaasi ja veinikannuga u 1635 77,3 × 63,5 cm Corcoran Gallery of Art Washington
Frans Hals, De magere compagnie.jpg 1633–1637 209 × 429 cm SK C 374 Rijksmuseum Amsterdam
Frans Hals 060.jpg 1636–1638 86 × 69 cm 1937.1.68 National Gallery of Art Washington
Willem Heythuijsen by Frans Hals 1634.jpg Willem van Heythuyseni portree 1634–1635 47 × 36,7 cm lot 26 (2008) Erakogu teadmata
Frans Hals - portrait of a man Woburn Abbey.jpg Mehe portree u 1635 94 × 72,4 cm Woburn Abbey Bedfordshire
Frans Hals - Maria Larp NG6413.jpg Võimalik Maria Larpi ( -1675) portree 1635–1638 83,4 × 68,1 cm 6413 National Gallery London
Portrait of Pieter Tjarck LACMA M.74.31.jpg Pieter Tjarcki portree 1635–1638 85,25 × 69,09 cm M.74.31 Los Angeles County Museum of Art Los Angeles, CA
Frans Hals - portrait of a gentleman in white 75.2.5.jpg Härrasmees valges[1] 1637 67,5 × 57 cm L55.45 California Palace of the Legion of Honor San Francisco, CA
Frans Hals - Portrait of a woman in an octagonal frame - Stuttgart.jpg Naise portree 1637 67,5 × 57 cm Stuttgart Staatsgalerie Stuttgart
Frans Hals - Portrait of a man in an octagonal frame - Stuttgart.jpg Vasakule vaatava mehe portree 1637 67,5 × 57 cm Stuttgart Staatsgalerie Stuttgart
Frans Hals - Portrait of a woman with glove in right hand.jpg Kinnast hoidva seisva naise portree 1637 93 × 67 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - Portrait of a man with glove in left hand.jpg Kinnast hoidva seisva mehe portree 1637 93 × 67 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - Caspar Sibelius.jpg Caspar Sibeliuse (1590-1658) portree 1637 26,5 × 22,5 cm Burned in Billy Rose mansion, Mount Kisco, NY lost; engraving remains
Portrait of a Woman by Frans Hals.jpg Aeltje Dircksdr. Pateri (1597–1678) portree 1638 66,5 × 52,3 cm 1948.137 The Cleveland Museum of Art Cleveland, OH
Frans Hals - portrait of possibly Johan de Wael c.1638.jpg Mehe portree, võib-olla Johan de Wael (1594–1663) 1638 69,7 × 54 cm Erakogu Germany
Frans Hals portrait of woman frankfurt.jpg Tundmatu naise portree 1638 94,4 × 70,5 cm 78 Städel Museum Frankfurt am Main
Frans Hals 053.jpg Tundmatu mehe portree 1638 94.4 × 70.5 cm 77 Städel Museum Frankfurt am Main
Frans Hals - Portrait of a man with a hat on and wearing a flat tassle collar with right hand on his chest.jpg Tundmatu mehe portree u 1638 78,9 × 63,5 cm Kremer collection teadmata
Frans Hals - Claes Duyst van Voorhout.jpg Claes Duyst van Voorhouti portree u 1638 80,6 × 66 cm The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals - Maria Pietersdochter Olycan-1.jpg Maria Pietersdr Olycani portree 1638 86 × 67 cm 186 P São Paulo Museum of Art São Paulo
Frans Hals - Andries van Hoorn.jpg Kapten Andries van Hoorni portree 1638 86 × 67 cm 185 P São Paulo Museum of Art São Paulo
Frans Hals - portrait of a man with a wide brimmed hat facing right.jpg Tundmatu 38-aastase mehe portree 1638 89 × 69,8 cm Nationalmuseum Stockholm
Frans Hals 044.jpg Tundmatu 41-aastase naise portree 1638 89,1 × 70,2 cm Nationalmuseum Stockholm
Frans Hals 099 WGA version.jpg Jean de la Chambre'i portree 1638 20,6 × 16,8 cm 6411 National Gallery London
Portrait of Maritge Claesdr. Voogt (1577-1644) by Frans Hals 027.jpg Maritge Claesdr. Voogt (1572–1644) 1639 128 × 94,5 cm SK-C-139 Rijksmuseum Amsterdam
Frans Hals - Pieter Jacobsz Olycan - sn251.jpg Pieter Jacobsz Olycan u 1639 111,1 × 86,7 cm sn251 The John and Mable Ringling Museum of Art Sarasota, FL
Frans Hals - Head of a boy with his finger pointing up.jpg Üles osutava sõrmega poiss u 1638 41,5 × 39 cm Erakogu teadmata
Frans Hals 023.jpg Lugev poiss u 1638–1640 76 × 63 cm Collection Oskar Reinhart Winterthur
Frans Hals - Portret van een jongeman.jpg Noormehe portree 1638–1640 81 × 59 cm GG_709 Kunsthistorisches Museum Vienna
Frans Hals - portrait of a woman holding a book - 1639.jpg Naise portree 1639 29,5 × 21 cm 2498 Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam
Frans Hals. Portrait of Hendrik Swalmius, 1639. Oil on oak panel, 11 x 8.25 in. Detroit Institute of Arts.jpg Hendrik Swalmiuse ( –1649) portree 1639 27 × 20 cm 49,347 Detroit Institute of Arts Detroit, MI
Frans Hals 020.jpg 1639 218 × 421 cm OSI-113 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - portrait of a sitting woman in a painted oval.jpg 1639 69,5 × 58 cm varastatud Düsseldorfi kunstimuuseumist teadmata
MSK Frans Hals Portret van een vrouw 17-03-2009 11-48-55.JPG Tundmatu naise portree 1640 85,2 × 68,1 cm 1898B Museum of Fine Arts, Ghent Ghent
Frans Hals - Frick Portrait of an elderly man 1910.1.69.jpg Tundmatu mehe portree 1625–1649 115,5 × 91,5 cm 1910.1.69 The Frick Collection New York, NY
Frans Hals - Portrait of a Man Holding a Book - WGA11141.jpg Raamatut hoidva tundmatu mehe portree 1640ndad 66 × 48,3 cm Erakogu Pariis
Frans Hals 102 WGA version.jpg Tundmatu naise portree u 1640 120 × 94,5 cm WRM 2530 Wallraf-Richartz-Museum Köln
Frans Hals 101 WGA version.jpg Tundmatu mehe portree u 1640 120 × 95 cm WRM 2529 Wallraf-Richartz-Museum Köln
Frans Hals - portrait of a 52-year-old man with ruff collar holding a hat.jpg 52-aastase mehe portree 1639 115 × 89,5 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - Portrait of a man possibly Willem van Warmondt.jpg 56-aastase mehe portree 1640 114 × 99 cm 1038 Collectie Nederland Amsterdam
Frans Hals - Head of a boy.jpg Baretti kandva poisi pea u 1640 29,9 cm läbimõõt Erakogu London
Frans Hals - Portrait of a Woman Holding a Fan - WGA11135.jpg Lehvikut hoidva naise portree u 1640 79,8 × 59 cm National Gallery London
Frans Hals - Regents of the St Elizabeth Hospital of Haarlem - WGA11139.jpg 1641 153 × 252 cm OSI-114 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - left pendant of male pendant pair.jpg Mehe portree 1640–1642 29,5 × 23,5 cm Staatliche Kunstsammlungen Kassel, DE
Frans Hals - right pendant of male pendant pair.jpg Mehe portree 1640–1642 30,5 × 24,5 cm Staatliche Kunstsammlungen Kassel, DE
Frans Hals - Portrait of a seated woman holding gloves with a cartwheel ruff.jpg Tundmatu naise portree 1640–1642 78 × 65 cm Coburg, Veste Coburg Coburg, DE
Frans Hals - Portrait of a man with a hand on his heart.jpg Mehe portree 1640–1642 79,2 × 65,3 cm Kiel, Schloss Museum Kiel
Hals - Portrait of a Lady.jpg Tundmatu naise portree 1643 82,6 × 67,3 cm NM6421 Nationalmuseum Stockholm Stockholm
Frans Hals portrait of a man holding a watch Barnes.jpg Kella hoidva mehe portree 1643 82,6 × 66,7 cm BF262 Museum Barnes Foundation Philadelphia, PA
Frans Hals 103 WGA version.jpg Paulus Verschuereni (1606-1667) portree 1643 118,7 × 94 cm 26,101.11 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals 048.jpg Tundmatu naise portree 1643 122,4 × 97,5 cm 1961.18.24 Yale University Art Gallery New Haven, CT
Frans Hals 078.jpg Mehe portree 1643 122,4 × 97,5 cm 1961.18.23 Yale University Art Gallery New Haven, CT
Frans Hals - Portrait of a man with a hat - Gotha.jpg Mehe portree 1643 76 × 66 Herzoglisches Museum, Gotha Gotha
Frans Hals - portrait of an elderly man facing right with hat and ruff collar.jpg Vanema mehe portree 1643 92,7 × 75 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - fragment of a man.jpg Mehe portree detail 1643–1644 39 × 31,5 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - portrait of a woman with folded hands c.1640.jpg Tundmatu naise portree 1644-1645 61,4 × 47 cm National Gallery London
Frans Hals - portrait of a standing man.jpg Seisva mehe portree 1644–1645 88 × 65 cm Erakogu teadmata
Portrait of a Woman00.jpg 35-aastase naise portree 1644 75,9 × 62,5 cm 14/21 Michaelis Collection Cape Town, S.A.
Frans Hals 106.jpg Mehe portree, võimalik et doktor Nicolaes Tulp 1644 70 × 55 cm collectie Six Six collection Amsterdam
Frans Hals - Portrait of a man holding a book in both hands.jpg Conradus Viëtori portree 1644 82,5 × 66 cm Erakogu New York, NY
Frans Hals - Portrait of an artist.JPG Kunstniku portree (võimalik et Harmen Hals) 1644 82,6 × 64,8 cm 94.1023 The Art Institute of Chicago Chicago, IL
Frans Hals - Portrait of a young man with folded arms - c.1644.JPG Noormehe portree 1644 79,5 × 58,4 cm Erakogu teadmata
Frans Hals - Dorothea Berck 1644.jpg Dorothea Bercki portree 1644 83,8 × 69,6 cm 1938.231 Baltimore Museum of Art Baltimore, MD
Frans Hals 1644 Portrait of Joseph Coymans.jpg Joseph Coymansi portree 1644 33 × 27 1/2 in Wadsworth Atheneum Hartford, CT
Frans Hals, Willem Coymans, 1645.jpg Willem Coymans, a.k.a. Balthasar Coymans 1645 77 × 64 cm 1937.1.69 National Gallery of Art Washington
Frans Hals 032.jpg Jasper Schade van Westrumi portree 1645 80 × 67,5 cm O638 National Gallery in Prague Prague
Frans Hals - portrait of a boy in a feathered hat.JPG Poisi portree 1645 75,5 × 63,5 cm collection Edsel B. Ford, Detroit Detroit, MI
Frans Hals 066.jpg Mehe portree u 1645 42,4 × 33 cm 15.901 National Gallery of Canada Ottawa, Kanada
Frans Hals 107 WGA version.jpg Johannes Hoornbeecki portree 1645 80 × 68 cm 2245 Koninklijke Musea voor Schone Kunsten of Belgium Brüssel
Frans Hals 061.jpg Tundmatu mehe portree u 1645 78,5 × 67,3 cm NG2528 National Gallery London
Frans Hals 105 WGA version.jpg Hollandi emand 1643–1645 115 × 85,8 cm NG692 National Gallery of Scotland Edinburgh
Frans Hals 104 WGA version.jpg Hollandi härrasmees 1643–1645 115 × 86,1 cm NG691 National Gallery of Scotland Edinburgh
Frans Hals, Adriaen van Ostade, c. 1645 alt. 1648.jpg Mehe portree, võimalik et Adriaen Jansz. van Ostade (1610–1685) 1645–1648 94 × 75 cm 1937-1-70 National Gallery of Art Washington
Frans Hals - Family Group in a Landscape - WGA11154.jpg Perekond maastikul 1645–1648 202 × 285 cm 179 (1934.8) Museo Thyssen-Bornemisza Madrid, Spain
Family Group in a Landscape 2.jpg Perekonnaportree u 1645–1650 148,5 × 251 cm 2285 National Gallery London
Hals young man.jpg Mehe portree 1646-1648 68 × 56 cm 1937.1.71 National Gallery of Art Washington
Frans Hals 050.jpg Tundmatu naise portree 1648–1650 108 × 80 cm MI 927 Musée du Louvre Pariis
Frans Hals - Portrait of a man in a new hat.jpg Tundmatu mehe portree 1648–1650 63,5 × 53,5 cm 1942.9.28 National Gallery of Art Washington
Frans Hals, Portrait of René Descartes.jpg René Descartesi (1596–1650) portree 1649 19 × 14 cm DEP7 Statens Museum for Kunst Kopenhaagen
Frans Hals 109 WGA version.jpg Lehvikut hoidva istuva naise portree 1648–1650 109,5 × 82,5 cm 1931.455 Taft Museum of Art Cincinnati, OH
Frans Hals 108 WGA version.jpg Kübarat hoidva istuva mehe portree 1648–1650 109,8 × 82,5 cm 1931.451 Taft Museum of Art Cincinnati, OH
Frans Hals - Nicolaas Stenius 1650.jpg Nicolaas Steniuse (1605–1670) portree 1650 100 × 75,5 cm BMH s662 Museum Catharijneconvent Utrecht
Frans-hals-tegularius.jpg Adrianus Tegulariuse portree 1650–1654 27,9 × 22,8 cm Erakogu teadmata
Frans Hals portrait of a man Nelson Atkins.jpg Mehe portree 1650 104 × 90 cm Nelson-Atkins Museum Kansas City, MO
Frans Hals 110 WGA version.jpg Tundmatu naise portree 1648–1650 35 × 29 cm Aurora Art Fund Bucharest
Frans Hals - portrait of a woman clasping her hands and holding an open book.jpg Naise portree 1650 84,6 × 69,2 cm 51.3 Museum of Fine Arts, Houston Houston,TX
Frans Hals - Portrait d'Isabella Coymans.jpg Isabella Coymansi ( –1689) portree 1648–1650 116 × 86 cm Erakogu teadmata
Frans Hals 038.jpg Stephanus Geeraerdtsi ( –1671) portree 1648–1650 115,4 × 87,5 cm 674 Royal Museum of Fine Arts, Antwerp Antwerp
Frans Hals - Portret van een vrouw.jpg Tundmatu naise portree 1650–1652 100,3 × 81,3 cm 9092 Kunsthistorisches Museum Vienna
Frans Hals - Portrait of a Woman.jpg Tundmatu naise portree 1650–1652 102,6 × 88,9 cm 272:1955 Saint Louis Art Museum Saint Louis, MO
Frans Hals - Portret van een man.jpg Tundmatu mehe portree 1650–1652 108 × 80 cm lot 37A Liechtenstein Museum Vienna
Frans Hals 081.jpg Tundmatu mehe portree pärast 1650 113 × 81,9 cm 1917.1.70 The Frick Collection New York, NY
Frans Hals - portrait of a woman 91.26.10.jpg Naise portree pärast 1650 100 × 81,9 cm 91.26.10 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals - Portrait of a painter 1650s - 1906.1.71.jpg Mehe portree pärast 1650 100,3 × 82,9 cm 1906.1.71 The Frick Collection New York, NY
Frans Hals - Portrait of a Young Man Holding a Glove - WGA11160.jpg Kinnast hoidva noormehe portree u 1650 80 × 66,5 cm 982 Hermitage Museum St. Petersburg (Russia)
Frans Hals - Portrait of a Man - WGA11161.jpg Tundmatu mehe portree 1650–1652 110,5 × 86,3 cm 91.26.9 The Metropolitan Museum of Art New York, NY
Frans Hals - portrait of a man facing forward.jpg Ettepoole vaatava mehe portree 1650–1652 65 × 56,5 cm Erakogu teadmata
Frans Hals 100 WGA version.jpg Pikajuukselise vuntsidega mehe portree 1650–1652 84,7 × 67 cm 816 Hermitage Museum St. Petersburg (Russia)
Possibly after Frans Hals 001.jpg Willem van Heythuyseni portree 1653 46,5 × 37,5 cm 2247 Koninklijke Musea voor Schone Kunsten of Belgium Brüssel
Frans Hals 117 WGA version.jpg Tundmatu mehe portree 1658–1660 35,5 × 29,5 cm Van Otterloo collection Massachusetts
Frans Hals 116 WGA version.jpg Tyman Oosdorpi (1613–1668) portree u 1656 89 × 70 cm 801H Gemäldegalerie Berliin
Vincent laurensz van der vinne ca1655.JPG Vincent Laurensz van der Vinne portree 1655 64,8 × 49 cm The Art Gallery of Ontario Toronto, Kanada
Frans Hals 114 WGA version.jpg Tundmatu naise portree 1655–1660 60 × 55,6 cm KINCM:2005.5003 Ferens Art Gallery Hull
Frans Hals - The Traveller - 1655-1660.png Reisija 1655–1660 35 × 26 cm Erakogu teadmata
Frans Hals portrait Norton Simon.jpg Noormehe portree 1650–1655 67,3 × 50,8 cm M.1972.4.P Norton Simon Museum Pasadena, CA
FRANS HALS PORTRAIT OF THE REVEREND JOHN LIVINGSTON.jpg (Võimalik) John Livingstoni (1603–1672) portree 1650–1655 58,4 × 47 cm Erakogu teadmata
Frans Hals 112 WGA version.jpg Tundmatu mehe portree 1650–1652 115 × 84,5 cm 1942.9.29 National Gallery of Art Washington
Frans Hals - Frans Post (Worcester Art Museum).jpg Frans Jansz Posti portree (1612–1680) u 1655 27,5 × 23 cm Worcester Art Museum Worcester, MA
Frans Hals 115 WGA version.jpg Mehe portree 1655–1660 104 × 84,5 KMS3847 Statens Museum for Kunst Copenhagen
Frans Hals Memorial Art Gallery Rochester portrait.jpg Mehe portree 1655–1660 77,47 cm × 64,77 cm 68.101 Memorial Art Gallery Rochester, NY
Frans Hals 046.jpg Tundmatu naise portree 1655–1660 65 × 45 cm Museo Thyssen-Bornemisza Madrid, Spain
Frans Hals 054.jpg Tundmatu mehe portree 1655–1660 65 × 45 cm Museo Thyssen-Bornemisza Madrid, Spain
Frans Hals 076.jpg Mehe portree u 1660 31,6 × 25,5 cm 928 Mauritshuis The Hague
Frans Hals 063.jpg Mehe portree 1660 37 × 29,8 cm SK A 2859 Rijksmuseum Amsterdam
Frans Hals 119 WGA version.jpg Herman Langeliuse portree u 1660 76 × 63,5 cm Musée de Picardie Amiens
Frans Hals 118 WGA version.jpg Tundmatu naise portree 1660–1666 44,5 × 34,3 cm PO589 Christ Church Picture Gallery Oxford, Engeland
Frans Hals 067.jpg Hallis mantlis ja kübaraga mehe portree 1660–1663 80 × 67 cm 150 Fitzwilliam Museum Cambridge
Frans Hals - Portrait of a woman with diadem cap and gloves.jpg Tundmatu naise portree kinnastega 1645-1650 102,3 × 81,3 cm Erakogu, on loan to Frans Hals museum Haarlem
Frans Hals 068.jpg Isaac Massa portree laia lontis kübaraga 1661–1663 79,5 × 66,5 cm 219 Museum Schloss Wilhelmshöhe Kassel, DE
Frans Hals 041.jpg Willem Croesi (surn 1666) portree 1662–1666 47,1 × 34,4 cm 8402 Alte Pinakothek Munich
Frans Hals 120 WGA version.jpg Istuva mehe portree 1660–1666 69 × 60,5 cm Musée Jacquemart-André Pariis
Frans Hals - portrait of a man holding an open book.jpg Raamatut hoidva õpetlase portree u 1660 36,5 × 29,9 cm Erakogu teadmata
Frans Hals Guldewagen.jpg Cornelis Guldewageni (1599–1663) portree 1660-1663 40 × 30,5 cm Krannert Art Museum Urbana, IL
Frans Hals Portrait Man.jpg Tundmatu mehe portree 1660–1666 85,8 × 66,9 cm 66.1054 Museum of Fine Arts Boston, MA
Frans Hals - portrait of a man with a tassle collar.jpg Mehe portree 1660–1666 70 × 58,5 cm Kunsthaus Zurich Zurich
Frans Hals - Regents of the Old Men's Almshouse - WGA11182.jpg Vanameeste vaestemaja regentide rühmaportree 1664 172,5 × 256 cm OSI-115 Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals - De regentessen van het oudemannenhuis.jpg Vanameeste vaestemaja regentide rühmaportree 1664 170,5 × 249,5 cm OSI-116 Frans Hals Museum Haarlem

Allikad[muuda | muuda lähteteksti]