Faili arutelu:Leningrad oblast-locator-relief.png

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Seda pilti tahetakse valida nädala artikliks. Kas tohib, ma hääletan vastu? Sel pole midagi erilist ja tema suurus ei vasta nõuetele, mida Iffcool soovib (pikem külg 1200 pikselit). Ja see pilt tundub mulle inetuna. Taivo 14. august 2009, kell 10:59 (UTC)

Sul pole tarvis luba küsida, et oma arvamust avaldada. Andres 14. august 2009, kell 13:23 (UTC)
Miks see pilt siis ikkagi pandi nädala pildiks? Mitu vastuhäält peab olema? Mina hääletan ka vastu. Sellel kaardil esitatakse Leningradi oblast koos Peterburi linnaga, mis on eraldi haldusüksus. Igal juhul on see kaart eksitav. --Metsavend 1. september 2009, kell 11:54 (UTC)
Mulle endale Urmase tehtud asendikaardid meeldivad – minu arvates on need jube head. Meil oleks rohkem sellist head graafikat tarvis. Ja asendikaartide puhul ei näe ma ka vajadust, et ilmtingimata peaks pildisuurus teab mis suur olema.
Seda oligi vaja teada. Kui sulle midagi meeldib, siis teiste vastuhääled ei loe. Elik igasugu hääletamine on mõttetu. --Metsavend 2. september 2009, kell 08:19 (UTC)
Selle kaardi eksitavuse kohta mul enne aimu polnud. Sellisel juhul tuleks seda kaarti muuta (ja samuti Pilt:Asendi kaart Leningradi oblast.png, mis on selle niiöelda varasem versioon) kuna lisaks esilehele kasutatakse viimast ka paljudes artiklites. Ivo 2. september 2009, kell 08:03 (UTC)
Kus sul need vastuhääled siis on? Seda arutelu märkasin ma alles siis, kui sa olid enda kasutajalehel sellele tähelepanu juhtinud. Niikuinii keegi peale minu nädala piltide (ja muu esilehe sisuga) praktiliselt ei tegele. Seega ma ei hakkagi mingit sensitiivi mängima ning oletama, et mis võiks kellelegi meeldida, vaid lähtun sellest, et mida mina esilehele sobilikus pean (ja nädala piltideks tahaksin ma vahel ka arvutiga loodud graafikat valida). Ivo 2. september 2009, kell 08:30 (UTC)
Mina märkasin seda liiga hilja, kuid esimene vastuhääl on siinsamas Taivo poolt 14. augustist. Praegu on nädala piltide "valimine" nii keeruline, et inimesed ei tea, kus nad peaks arvamust avaldama, kas vastava pildi arutelulehel, nädala piltide lehel või sinu poolt loodud kasutaja alamlehel või nende lehtede arutelulehtedel. --Metsavend 2. september 2009, kell 12:56 (UTC)