Faili arutelu:Jüri Pallo.JPG

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Jüri Pallo palus mul selle pildi üles laadida. Ma saadaksin talle kirja, aga ma ei oska juhendada, mida ta peaks tegema. Andres (arutelu) 25. juuni 2019, kell 00:08 (EEST)[vasta]

Adeliine on 2014 kedagi nii õpetanud:

1. Kui soovid üles laadida kellegi teise tehtud pilti, pead muidugi autori käest selleks luba küsima. Autor peab olema nõus Wikimedia Commonsis kasutatava vaba kasutuse litsentsiga, seda tuleb talle vajadusel selgitada. Autori luba (et ta just sellise litsentsiga nõus on) sisaldav e-kirjavahetus tuleb tõenduseks saata aadressile permissions-et[ät]wikimedia.org. Autori nimi tuleb kindlasti pildi kirjelduses ära märkida.

1a. Autori käest luba küsides tuleb talle litsentsi selgitada, et oleks kindel, et ta saab aru, millega nõustub. Saadad autorile meili, kus selgitad ja küsid luba. Autor vastab vabas vormis, et on just sellise litsentsiga nõus. Selle meilivestluse saadad "permissions"-aadressile edasi. Pildi üleslaadimise käigus kirjutad selgitusse autori nime ja valid rippmenüüst litsentsi. Wikimedia vabatahtlik, kes "permissions"-aadressil kirju vastu võtab, paneb pildile külge märkuse, et autori luba on edastatud.

--Estopedist1 (arutelu) 25. juuni 2019, kell 08:11 (EEST)[vasta]