Fail:Pez ESDSol.jpg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Pez_ESDSol.jpg(444 × 400 pikslit, faili suurus: 30 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus

Kirjeldus
Español: Tapa de El Sol Detrás Del Sol, disco de la banda argentina independiente Pez.
English: Diagram of Tattva vision system of western Occultism, loosely based on Hindu elements Tejas (fire, red triangle), Prithivi (earth, yellow square), Apas (water, silver/white crescent), Vayu (air, blue circle), and Akasha (spirit, black/indigo ovoid).
Kuupäev
Allikas http://www.pezapesta.com.ar/discografia.htm
Autor Azione Artigianale (actually, apparently taken from early 20th-century occultistic work)
Luba
(Faili edasikasutus)
VRT Wikimedia

See teos on kõigile soovijatele igaks otstarbeks vabalt kasutatatav. Kui sa soovid seda sisu taaskasutada, siis ei pea sa selleks eraldi luba küsima kuni jälgid siin lehel väljatoodud litsentsitingimusi.

Luba selle teose kasutuseks neil tingimustel on arhiivitud Wikimedia süsteemis, kus selle on üle vaadanud selleks usaldatud kasutajad.
Selle teose sedel on usaldatud kasutajatele kättesaadav kui #2007032210016085.

Kui sul on küsimusi arhiveeritud kirjavahetuses osas, siis palun kasuta vastavat teadetetahvlit. Sedeli link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2007032210016085
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Teised versioonid
See pilt tuleks konverteerida kasutades vektorgraafikat (SVG-vorming). Vektorkujutisel on mitmeid eeliseid. Konverteerimise kohta vaata täpsemalt siit. Kui sellest pildist on vektorkujutis juba saadaval, siis pane selle malli asemele {{vector version available|uue pildi nimi.svg}}.

Litsents

Licence Art Libre See kunstiteos on vaba. Sa võid vastavalt Vaba Kunsti Litsentsis seatud tingimustele seda taaslevitada ja/või selle põhjal teisendeid luua. Selle litsentsi eksemplari leiad siit, samuti teistelt saitidelt.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane19. märts 2007, kell 23:55Pisipilt versioonist seisuga 19. märts 2007, kell 23:55444 × 400 (30 KB)Dvdrgn{{Information |Description=Tapa de El Sol Detrás Del Sol, disco de la banda argentina independiente Pez. |Source=http://www.pezapesta.com.ar/discografia.htm |Date=marzo 19, 2007 |Author=Azione Artigianale |Permission=released for public use |other_versio

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili:

Metaandmed