Fail:Köie tn 1a – Jüri.jpg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(3141 × 4960 pikslit, faili suurus: 16,38 MB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus

Kirjeldus
English: “A crooked old man, living in a totally dark basement where no ray of light can reach. There’s also no lamp, since there’s no money to buy kerosene. The relatives live in the apartment next door, but they don't take care of the grandfather. The old man gets a small monetary support from the city and is on the list to a retirement home, but they don’t have any rooms, and you cannot go to the home unless someone dies first and through that a room becomes available. The old man goes almost every day to the city welfare department to get news about the issue." (AM _ 16313: 12 F 5900: 12)
Eesti: “Küürus wanamees, elab absoluutselt pimedas keldris, kuhu ühtegi walgusekiirt ei paista. Ka lampigi ei ole, sest puudub raha petrooleumi ostmiseks. Omaksed elavad küll kõrwal korteris, kuid wanaisa eest nad ei hoolitse. Wanake saab linna hoolekande osak. poolt wähest toetust ja on wanadekodu kandidaadiks üles kirjutatud, kuid seal pole ruumi ja sinna pääseda pole ennem wõimalik, kui seal keegi sureb ja selle läbi koht wabaneb. Wana käib pea iga päew linna hoolek. osak. “maad kuulamas.”” (AM _ 16313:12 F 5900:12)
Kuupäev 1920ndad
date QS:P,+1920-00-00T00:00:00Z/8
Allikas Kalamaja muuseum
Autor Hans Soosaar
Luba
(Faili edasikasutus)
VRT Wikimedia

See teos on kõigile soovijatele igaks otstarbeks vabalt kasutatatav. Kui sa soovid seda sisu taaskasutada, siis ei pea sa selleks eraldi luba küsima kuni jälgid siin lehel väljatoodud litsentsitingimusi.

Luba selle teose kasutuseks neil tingimustel on arhiivitud Wikimedia süsteemis, kus selle on üle vaadanud selleks usaldatud kasutajad.
Selle teose sedel on usaldatud kasutajatele kättesaadav kui #2020121010002212.

Kui sul on küsimusi arhiveeritud kirjavahetuses osas, siis palun kasuta vastavat teadetetahvlit. Sedeli link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2020121010002212
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Litsents

w:et:Creative Commons
omistamine sarnaselt jagamine
See fail kuulub Creative Commonsi rahvusvahelise litsentsi "Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel 4.0" alla.
Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.
  • sarnaselt jagamine – Kui töötled, kujundad ümber või arendad materjali edasi, siis pead oma töö levitamiseks kasutama sama litsentsi, mille all on algupärand, või ühilduvat litsentsi.

Pealdised

Köie tn 1a – Jüri

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

MIME type inglise

image/jpeg

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane7. november 2020, kell 17:47Pisipilt versioonist seisuga 7. november 2020, kell 17:473141 × 4960 (16,38 MB)HelenaeglitUploaded a work by Hans Soosaar from Kalamaja muuseum with UploadWizard

Metaandmed