Fail:Etruscan - Red-figure Volute Krater - Walters 4885 - Side A.jpg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(1068 × 1800 pikslit, faili suurus: 205 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus

Red-figure Volute Krater   (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL)  Create new Wikidata item based on this file)
Kunstnik
Anonüümne (Etruscan)Unknown author
Pealkiri
Red-figure Volute Krater
Kirjeldus
English: Side A of this volute krater depicts Zeus driving a biga (two-horse chariot), a funeral stele and a woman. Side B depicts Zeus, two women, two youths, a maenad and a satyr. On both sides of the neck are a woman and two satyrs.
Kuupäev 4. sajand BC
date QS:P571,-350-00-00T00:00:00Z/7
Tehnika terrakota
medium QS:P186,Q60424
Mõõtmed H: 20 9/16 x Diam at mouth: 8 11/16 in. (52.2 x 22 cm); Circumference: 103 cm
institution QS:P195,Q210081
Inventarinumber
48.85
Loomise koht Etruria
Omandilugu
Annetusmärge Acquired by Henry Walters with the Massarenti Collection, 1902
Allikas Walters Art Museum: Home page  Info about artwork
Luba
(Faili edasikasutus)
VRT Wikimedia

See teos on kõigile soovijatele igaks otstarbeks vabalt kasutatatav. Kui sa soovid seda sisu taaskasutada, siis ei pea sa selleks eraldi luba küsima kuni jälgid siin lehel väljatoodud litsentsitingimusi.

Luba selle teose kasutuseks neil tingimustel on arhiivitud Wikimedia süsteemis, kus selle on üle vaadanud selleks usaldatud kasutajad.
Selle teose sedel on usaldatud kasutajatele kättesaadav kui #2012021710000834.

Kui sul on küsimusi arhiveeritud kirjavahetuses osas, siis palun kasuta vastavat teadetetahvlit. Sedeli link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2012021710000834
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Litsents

objekt
Public domain

See teos kuulub avalikku omandisse päritoluriigis ja teistes riikides, kus autoriõigus kehtib 100 aastat pärast autori surma või vähem.


Pead samuti lisama Ühendriikide avaliku omandi malli näitamaks, miks see teos on Ameerika Ühendriikides avalikus omandis.
Foto
w:et:Creative Commons
omistamine sarnaselt jagamine
See fail kuulub jurisdiktsiooniga sidumata Creative Commonsi litsentsi "Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel 3.0" alla.
Omistamine: Walters Art Museum
Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.
  • sarnaselt jagamine – Kui töötled, kujundad ümber või arendad materjali edasi, siis pead oma töö levitamiseks kasutama sama litsentsi, mille all on algupärand, või ühilduvat litsentsi.
GNU head Luba on antud selle dokumendi kopeerimiseks, avaldamiseks ja/või muutmiseks GNU Vaba Dokumentatsiooni Litsentsi versiooni 1.2 või hilisema Vaba Tarkvara Fondi avaldatud versiooni tingimuste alusel; muutumatute osadeta, esikaane tekstideta ja tagakaane tekstideta. Sellest loast on lisatud koopia leheküljel pealkirjaga "GNU Free Documentation License".

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

MIME type inglise

image/jpeg

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane25. märts 2012, kell 21:56Pisipilt versioonist seisuga 25. märts 2012, kell 21:561068 × 1800 (205 KB)File Upload Bot (Kaldari)== {{int:filedesc}} == {{Walters Art Museum artwork |artist = Etruscan |title = ''Red-figure Volute Krater'' |description = {{en|Side A of this volute krater depicts Zeus driving a biga (two-horse chariot), a funeral stele an...

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili: