Fail:ABT.png

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

ABT.png(368 × 433 pikslit, faili suurus: 37 KB, MIME tüüp: image/png)

Crest of Abrantes (Portugal)

The author has agreed to usage of his works under the GNU-FDL, as long as he is quoted as the source:

Caro Senhor,
Gostaria de saber se os brasões que tem no seu site estão no domínio público ou se estão protegidos por direitos de autor. Estou a participar na WIkipédia em português (pt.wikipedia.org) e gostaria de ilustrar os artigos sobre freguesias potuguesas com brasões como os que tem no seu site. Se estiver de acordo com essa utilização, deve estar informado que qualquer pessoa poderá ter acesso às imagens utilizando-as para qualquer fim legal, incluindo fins comerciais. Se estiver de acordo em colocar as imagens no domínio público, agradecia que me contactasse. Obrigado.
Manuel Anastácio
Olá, as imagens que estão no meu site são de livre utilização, só gostaria que, se os usa-sem no vosso site, indicassem a página de origem dos mesmos. Cumprimentos Sérgio Horta


Insignia See pilt kujutab lippu, vappi, pitsatit või muud ametlikku märki. Selliste märkide kasutamine on paljudes riikides piiratud. Need piirangud ei sõltu autoriõiguse olekust.
GNU head Luba on antud selle dokumendi kopeerimiseks, avaldamiseks ja/või muutmiseks GNU Vaba Dokumentatsiooni Litsentsi versiooni 1.2 või hilisema Vaba Tarkvara Fondi avaldatud versiooni tingimuste alusel; muutumatute osadeta, esikaane tekstideta ja tagakaane tekstideta. Sellest loast on lisatud koopia leheküljel pealkirjaga "GNU Free Documentation License".
w:et:Creative Commons
omistamine sarnaselt jagamine
See fail kuulub jurisdiktsiooniga sidumata Creative Commonsi litsentsi "Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel 3.0" alla.
Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.
  • sarnaselt jagamine – Kui töötled, kujundad ümber või arendad materjali edasi, siis pead oma töö levitamiseks kasutama sama litsentsi, mille all on algupärand, või ühilduvat litsentsi.
See litsentsimärgis lisati sellele failile GFDL-i litsentsimisuuenduse raames.
See pilt tuleks konverteerida kasutades vektorgraafikat (SVG-vorming). Vektorkujutisel on mitmeid eeliseid. Konverteerimise kohta vaata täpsemalt siit. Kui sellest pildist on vektorkujutis juba saadaval, siis pane selle malli asemele {{vector version available|uue pildi nimi.svg}}.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

MIME type inglise

image/png

checksum inglise

044ba5ad2d0359e48a38c092ea42d14dd5d0411b

data size inglise

38 289 Bait

433 piksel

368 piksel

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane1. juuli 2005, kell 22:05Pisipilt versioonist seisuga 1. juuli 2005, kell 22:05368 × 433 (37 KB)João Correia~commonswikiAbrantes coat of arms original file at the Portuguese Wikipedia: http://pt.wikipedia.org/wiki/Imagem:ABT.png {{Coatofarms}}

Seda faili kasutavad järgmised 2 lehekülge:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili:

Vaata selle faili globaalset kasutust.

Metaandmed