Vikipeedia:Vikiprojekt

Allikas: Vikipeedia

Vikiprojekt on teatud Vikipeedia artiklite valdkonna haldamiseks loodud administratiivlehekülg. See lehekülg ei sisalda informatsiooni valdkonna enda kohta, vaid seda, mis moodi tuleks vastava valdkonna artikleid luua: milliseid artikleid lisada, kuidas vormindada jne. Ühtlasi on vastava vikiprojekti aruteluleheküljed loogiliseks paigaks valdkonnast huvitatute diskussiooni tarvis.

Kuidas alustada Vikiprojekti[muuda lähteteksti]

  1. Tee Vikiprojekti jaoks leht (kõige lihtsam on lisada link järgmisesse alaossa ning vajutada sellele). Nimi peaks olema kujul Vikipeedia:Vikiprojekt Nimi, kusjuures nimi peab algama suure tähega.
  2. Lehe sisuks kirjuta {{subst:Vikipeedia:Vikiprojekt/blankett|teema=teema ja põhiartikli nimi|projekt=kaasaütlev kääne teemast|nimi=sinu nimi}} ja salvesta. Vaata ka /blankett.
  3. Muuda lehte uuesti ja lisa sinna vajalik tekst.

Sa võid ka kasutada artiklite arutelus malle Mall:Vikiprojekti teade ja Mall:Vikiprojekti teade-2, et märgistada loodud Vikiprojektiga seotud artikleid (nende mallide arutelus on juhised). Mallid tuleks panna ainult artiklitele, mis on selle Vikiprojekti põhiartiklid – näiteks kõikide maailma riikide artiklite arutellu pole mõtet liputeaduse Vikiprojekti linki panna.

Vikiprojektid[muuda lähteteksti]

Mitteaktiivsed[muuda lähteteksti]