Kenza Farah

Allikas: Vikipeedia
Kenza Farah
Kenza Farah (2009)
Kenza Farah (2009)
Sünninimi Farah Kenza Maouche
Sündinud 8. juuli 1986
Béjaïa, Alžeeria
Stiilid räpp, RnB, hiphop
Elukutse laulja, loominguline juht
Tegev 2000–
Plaadifirma Jive Records, Sony Music, RedOne, Karismatik, Warner Music France
Veebileht www.kenza-farah.com

Farah Kenza Maouche, tuntud kui Kenza Farah (araabia keeles: كنزة فرح; sündinud 8. juuli 1986 Béjaïas) on Prantsusmaa-Alžeeria laulja ja laulukirjutaja.

Tema album "Authentik" sai kuldplaadiks kaks nädalat pärast ilmumist. Sellele järgnesid albumid "Avec le cœur" ja "Trésor". Aastatel 20072012 müüs Kenza üle 500 000 plaadi.

Karjäär[muuda | muuda lähteteksti]

Farah sündis 1986. aastal Alžeerias, aga kolis juba väga noores eas Prantsusmaale. Ta kasvas üles Marseille 15. ringkonnas, põhjaosas, mida peetakse "keeruliseks" piirkonnaks. Maouchel on neli õde ja vend. 14-aastaselt hakkas ta esinema ja võitis mitu noortekeskuste laulukonkurssi. Pärast lauluvõistlusi kohtus Farah produtsentidega, kes lubasid tal salvestada mõned lood stuudios, sealhulgas "Mon Ange", "Trésor" ja "Il ma trahie". Pärast laulude avalikustamist märkas teda produtsent Abdel Bakhti, mis võimaldas Farahil 2006. aasta detsembris allkirjastada plaadilepingu iseseisva Aulnay-Sous-Boisis,Seine-Saint-Denises paikneva plaadifirmaga Karismatik. Maouche lõpetas lepingu 2016. aastal.