Taastumatu energiaressurss: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: '''Taastumatud energiaressurss''' ehk '''taastumaud energiaallikas''' on energiaressurss, mida ei saa korduvkasutada. Taastumaud energiaressursside hulka kuuluvad [[fossiilkütus...
 
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Taastumatud energiaressurss''' ehk '''taastumaud energiaallikas''' on [[energiaressurss]], mida ei saa korduvkasutada. Taastumaud energiaressursside hulka kuuluvad [[fossiilkütus]]e liigid - [[kivisüsi|kivi-]] ja [[pruunsüsi]], [[nafta]], [[maagaas]], [[põlevkivi]] ja [[turvas]]. See on [[biomass]], mis on tekkinud geoloogilises minevikus ja muundunud [[kütus]]eks.
'''Taastumatud energiaressurss''' ehk '''taastumatud energiaallikas''' on [[energiaressurss]], mida ei saa korduvkasutada. Taastumaud energiaressursside hulka kuuluvad [[fossiilkütus]]e liigid - [[kivisüsi|kivi-]] ja [[pruunsüsi]], [[nafta]], [[maagaas]], [[põlevkivi]] ja [[turvas]]. See on [[biomass]], mis on tekkinud geoloogilises minevikus ja muundunud [[kütus]]eks.


==Vaata ka==
==Vaata ka==

Redaktsioon: 30. märts 2008, kell 12:03

Taastumatud energiaressurss ehk taastumatud energiaallikas on energiaressurss, mida ei saa korduvkasutada. Taastumaud energiaressursside hulka kuuluvad fossiilkütuse liigid - kivi- ja pruunsüsi, nafta, maagaas, põlevkivi ja turvas. See on biomass, mis on tekkinud geoloogilises minevikus ja muundunud kütuseks.

Vaata ka