Inimene, keda polnud: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
PResümee puudub
 
23. rida: 23. rida:


==Süžee==
==Süžee==
Eesti raadioinimestele pühendatud Peeter Simmi filmis on kajastatud sündmusi [[Imbi Valgemäe]], aga ka [[Mari Möldre]] ja [[Ruut Tarmo]] elust. Kasutatud on teatri- ja raadiotöötajate mälestusi.
Eesti raadiotöötajatele pühendatud Peeter Simmi filmis on kajastatud sündmusi [[Imbi Valgemäe]], aga ka [[Mari Möldre]] ja [[Ruut Tarmo]] elust. Kasutatud on teatri- ja raadiotöötajate mälestusi.


Imbi Tamm saab täiskasvanuks [[Teine maailmasõda|Teise maailmasõja ajal]]. Sõjajärgsel stalinlikul ajal saab temast tuntud raadioesineja. Ta peab inimestele sisendama võltsoptimismi, kuid nii satub ta üha enam vastuollu iseendaga.
Imbi Tamm saab täiskasvanuks [[Teine maailmasõda|Teise maailmasõja ajal]]. Sõjajärgsel stalinlikul ajal saab temast tuntud raadioesineja. Ta peab raadiokuulajatele sisendama võltsoptimismi, kuid nii satub ta üha enam vastuollu iseendaga.


==Osatäitjaid==
==Osatäitjaid==

Viimane redaktsioon: 20. märts 2022, kell 16:48

Inimene, keda polnud
Žanr draama
Režissöör Peeter Simm
Stsenarist Toomas Raudam
Operaator Ago Ruus
Helilooja Tõnu Raadik
Peaosades Katri Horma
Tõnu Kilgas
Tõnu Raadik
Andres Lepik
Toimetaja Tiina Lokk
Filmistuudio Tallinnfilm
Aasta 1989
Esilinastus 16. aprill 1990
Kestus 93 minutit
Riik Nõukogude Liit (Eesti)
Keel eesti
IMDb profiil
Filmiveebi sissekanne

"Inimene, keda polnud" on 1989. aastal valminud Tallinnfilmi mängufilm.

Süžee[muuda | muuda lähteteksti]

Eesti raadiotöötajatele pühendatud Peeter Simmi filmis on kajastatud sündmusi Imbi Valgemäe, aga ka Mari Möldre ja Ruut Tarmo elust. Kasutatud on teatri- ja raadiotöötajate mälestusi.

Imbi Tamm saab täiskasvanuks Teise maailmasõja ajal. Sõjajärgsel stalinlikul ajal saab temast tuntud raadioesineja. Ta peab raadiokuulajatele sisendama võltsoptimismi, kuid nii satub ta üha enam vastuollu iseendaga.

Osatäitjaid[muuda | muuda lähteteksti]