Kasutaja arutelu:Andres: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Valdelli (arutelu | kaastöö)
331. rida: 331. rida:


Sina oled seda artiklit toimetanud ja selle käigus on kaduma läinud lause, et madruste 500 ja 1200 m vabaujumine jäeti osavõtjate puudusel ära. Üldiselt ma tahaksin seda lauset taastada, aga kas on mõtet, mis Sa arvad? [[Kasutaja:Taivo|Taivo]] 14:14, 2 Feb 2005 (UTC)
Sina oled seda artiklit toimetanud ja selle käigus on kaduma läinud lause, et madruste 500 ja 1200 m vabaujumine jäeti osavõtjate puudusel ära. Üldiselt ma tahaksin seda lauset taastada, aga kas on mõtet, mis Sa arvad? [[Kasutaja:Taivo|Taivo]] 14:14, 2 Feb 2005 (UTC)

==About Champanaud alias Champaud alias Champoff==
Yes, I think that this is the same person. I have not investigate yet, but I know that there was a swiss partecipant that are confused like bulgarian. Your suggest is very interessant.

Si, penso siano la stessa persona. Non ho ancora indagato ma sapevo che c'era un atleta svizzero confuso con uno bulgaro. Il tuo suggerimento è molto interessante. --[[Kasutaja:Valdelli|Valdelli]] 22:15, 5 Feb 2005 (UTC)

Redaktsioon: 6. veebruar 2005, kell 01:15

Suur tänu sisukate artiklite eest! Mul on hea meel, et eesti wikipedia muutub natukene aktiivsemaks. Kuidas Sa siia sattusid? Eerik

Tere, Eerik! Wikipediast on juttu olnud Kuku raadio Tehnokrati saates. Sain hiljuti Interneti püsiühenduse ning sattusin Wikipedia peale üht märksõna otsingumootoriga otsides. Andres


kas tohib teha ettepaneku, ... Ma arvan, et see konsulite nimestu l2heb liiga pikaks. peaks neid vist jaotama mingiteks sadakondadeks? Sada aastat yks leht..?

Jah, nõus. Soovitan pealkirju stiilis "Vana-Rooma konsulite loend (1. sajand eKr)" (või "Rooma...", ma ei tea, kuidas parem oleks). Artikkel "Vana-Rooma konsulite loend" võiks siis sisaldada lingid kõigile neile. Andres

tere,tere... mis nyyd elavamaks... aga ma vaatasin, et see wikipedia jookseb sisse igast otsingumootorist ja otsustasin asja uurida. See on huvitav, et inimestel lastakse ise selliseid asju nagu teatmeteos, ise koostada. Loodan, et leian aega siin rohkem kulutada ja siis ka juba sygavamalt l2bitootatud materjaliga seda lehekylge t2iustada. Kuna pole ise eestis, ei saa koigele eestikeelsele materialile ligi. Kahju. Sest on nii mondagi vanadest ajalehe loigetest lisada. Kuid eestisse ma niipea ei tule, nii et sedapuhku pyyan selle materialiga teid toetada, mida oman ja olen ka suutnud kontrollida.

Onmaterjale paljude kuupaevade kohta kronoloogia vallas... kuid ega koike korraga saa, alustasingi juba mitmel rindel. Edu soovides Egon Koreast.


Olen teinud Rooma keisreid ja paljusid tesi artikleid aktiivseks, kuid t2psem tekst tuleb natuke hiljem. Sooviksin ka kuidagi eristada ned nimesid, mis kattuvad, nt. Leo I, Rooma paavst ja Bytsantsi keiser... , et nad teineteist ei segaks. Egon

Hästi, las täpsem tekst tuleb hiljem. Tegin lihtsalt alguslaused korda, nii nagu nad minu meelest peaksid olema. Stiil on järgmine: NN (MM (fakultatiivne); sünninimi OO (fakultatiivne); ##. kuu #### maa #või piirkond (fakultatiivne) #koht##. kuu #### #koht) oli selle ja selle maa või rahva see ja see sellest ja sellest ajast selle ja selle ajani (aeg juhul, kui tegu on valitsejaga). Ühe keisri biograafia visandi tegin samuti.
Ma juba võtsin meetmed keisrite ja paavstide eristamiseks. Selleks tuleb artikli piirkonnas lisada sulgudes (keiser) või (paavst), näiteks "Leo I (keiser)". Viitamisel saab lingi peita. Selleks tuleb kirjutada nii (seda saab näha toimetamisboksis): Leo I) ja Leo I.

Suured t2nud. Egon


Hi Andres, this is Ronline from Romanian wikipedia. Thanks for your quick reply! Do you speak Romanian? Concerning MediaWiki, there is help on meta.wikipedia.org (I think the Software Upgrade Status page) for implementing MediaWiki, because once you finish translating it, the results are very rewarding. Concerning the article on Tallinn, thanks a lot for the compliments. I know it's a great city, having been there myself quite many times. I am looking forward to creating new articles about Estonia, especially the counties and the municipalities - the only problem is that they aren't translated in English and I don't understand Estonian that well. Cheers, Ronline

PS: Concerning the stats, there's not much to go until the 1000 mark - it would be great to reach that as soon as possible so that Estonian Wikipedia can be incorporated into the Wikimedia press release. Also, it could push you up two spots on the rankings.

OK, I'll take care that the number reaches 1000 to-day. And I'll push translating. I have passive knowledge of Romanian so that I can understand the Romanian Wikipedia. I could create articles about Estonia in the English Wikipedia (en:User:Andres) but the amount of the material available is that big that I prefer writing about Albania. --Andres

Tore lugeda selliseid sonumeid. Panevad ka mind motiveerima. Kohe kohe tuleb minu poolt rooma terminite seletusi, milled tolgin. --Egon

Nojah, eks meil siin ole jah väike võistlus, aga ma arvan ikkagi, et artiklite põhjalikkus ja usaldatavus on olulisem kui nende arv. --Andres

Ma palun veelkord vabandust, kuid ma ei oska seda artiklite ulespanekut oigesti teha ja toimetada. Vajan rohkem oppimie saega. Egon

Küll hakkab minema:-) --Andres

Kui see tyli ei tee, siis oleksin tanulik maili aadressi eest, kuhu saaksin Sulle yhe dokumendi saata, sest ma ei oska tabelit siia yles panna, kuid seal on neid mitmeid. Asi nimelt puudutab korea keelt.--Egon

Kui prooviks nii: mine aadressile http://en2.wikipedia.org/wiki/User:Andres ja klõpsa all "E-mail this user".
Ingliskeelses entsüklopeedias on ka artikkel korea keelest http://en2.wikipedia.org/wiki/Korean_language

pluss täiendavaid artikleid, näiteks

http://en2.wikipedia.org/wiki/Hangul

Andres

Tere Andres,

Kuna tootan, siis pole eriti aega hetkel, kuid ma loodan et nyyd mil Vikipeedias voimalusi rohkem, tuleb ka uusi huvilisi juurde. See on kena, et uus versioon on valminud ka eesti keeles ja ma tean, et oled siin palju vaeva nainud. Suured tanud Sulle! --Egon 05:14, 19 Dec 2003 (UTC)

Aga need vanad artiklid... loodan, et nad kadunud pole--

Egon 07:10, 19 Dec 2003 (UTC)

Aitäh Sullegi! Tegelikult ei ole eestikeelne tõlge veel päris valmis, uuele orogrammile üleminek ei toimunud minu initsiatiivil, ma panin ainult poolelioleva programmi metasse välja.
Vanad artiklid on alles, need tuleb ainult (osaliselt) ümber nimetada (Vikipeedia:Ümberkorraldused pärast uuele tarkvarale üleminekut). Kolm artiklit on praegu mittekättesaadavad (vaata minu kirja Robile allpool).
Loodan, et saad varsti jälle aega. Mina vist kulutan Vikipeedias rohkem aega, kui õigupoolest tohiksin. Andres 11:44, 19 Dec 2003 (UTC)

Andres,

It is really very difficult to work around et: for me, because the language is nothing like any language I know. I am trying to solve a problem now, but it might be that a developer will be needed to help. I just looked at:

http://et.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title=Eri:Allpages&from=%21

And there is a link to 's-Gravenzande there. As I already found by walking the interwiki links on nl:, this page is currently out of reach. Even to get to that allpages I had to type the %21 manually, because if you just go to Allpages, the first page link is incorrect. This looks like an artifact of the conversion? Good luck with all the work!

Rob Hooft 05:23, 19 Dec 2003 (UTC)

Thank you, Rob! There is a couple of other articles in the same situation: 's-Gravendeel and 's-Hertogenbosch. There was no allpages page before the conversion. Yes, it seems one the same bug is behind these two complications. Andres 11:44, 19 Dec 2003 (UTC)

Kas me ei voiks ka sed eesti keeles kasutada?

This article is a stub. You can help Wikipedia by fixing it.

--Egon 00:23, 21 Dec 2003 (UTC)

Jah, kindlasti.

_Mina pakun niisuguse tõlke:

See artikkel on alles nupp. Seda täiendades saate anda oma panuse Vikipeediasse.
Aga enne kui seda kasutada, tuleb artikkel valmis kirjutada. Andres 00:42, 21 Dec 2003 (UTC)



eo: Mi ne kapablas la estonan. Se la artikoloj Esperanto kaj Esperanto keel devas kunfandigxi, nu faru, cxar mi ne povas. Mi nur kopiis materialon el http://esperanto.net . ArnoLagrange 17:09, 23 Dec 2003 (UTC)

Mi kunfandigˆos la artikulojn. Andres 17:27, 23 Dec 2003 (UTC)

Kas esileht ei peaks olema kaitse all. Muidu tulevad siia suvalised ja muudavad seda nii kuidas tahavad?---Egon 20:53, 24 Dec 2003 (UTC)

Kui me oleme kindlad, et me teame täpselt, kuidas esileht peab välja nägema, siis võib selle kaitse alla panna. Selleks peab keegi meist saama administraatori staatuse. Kui ma aega saan, siis ma taotlen endale seda. Praegu ma ei näe vajadust küll vajadust kaitse alla panemiseks. Andres 23:38, 26 Dec 2003 (UTC)

Tere, Andres ja teised! Olin kaua eemal. Vikipeedia vahepealsed edusammud on vapustavad! Uus tarkvara, mitu kasutajat, üle tuhande artikli! Kuigi minu tõlgitud esimesest esilehest on veel mitu lauset alles, on Vikipeedial nüüd täiesti uus ja ilusam nägu. Aitäh kõigile! Ees on veel palju tööd. Proovin nüüd siin tihemini käia ja pisut kaasa aidata. Eerik 00:46, 25 Dec 2003 (UTC)

Aitäh, Eerik, Vikipeedia käimalükkamise eest! Ja tänan ette kaasaaitamise eest! Andres 23:38, 26 Dec 2003 (UTC)

OK, you're now an administrator. There's no need to arrange a vote if you only have a few active contributors, just tell me who the other people are. -- Tim Starling 07:59, 20 Jan 2004 (UTC)

Tere Andres! Õnnitlen Sind väärilise tasu eest. Nüüd on Eesti oma Vikipeedial ka inimene, kes on võimeline siin korda hoidma. Edu ja edaspidist jaksu soovides Egon Gwangju-st.

Egon and Urmas are now administrators. -- Tim Starling 02:05, 22 Jan 2004 (UTC)


Suured tänud õnnitluse eest. Mul on nüüd ka täppidega tähed olemas klaviatuuril! Kohe palju mugavam. Muidu enne pidin neid copy-pastega teksti kandma ja seepärast oli teksti kirjutamine raskendatud. -- Egon Gwangjust


Asi on veel uus ja keeruline ka minu jaoks. Neile, kes php keelt oskavad on see lihtne, kuid ma olen ka ainult põgusalt php keelega tutvunud. Need tõlkimist vajavad tekstiosad jooksevad tabelis süsteemi alusel, mitte ei paikne tähestiku järjekorras. Ma olen pool sellest tabelist juba tõlkinud eesti keelde, kuid siin tuleb elav arutelu käima panna, et programm saaks keeleliselt igati korrektne. Hea on ka see, et tekstiosi muuta ja täiendada saab pidevalt.

Praegused eestikeelsed osad on meil Eerikuga kahepeale tõlgitud. Ma olen leidnud ka paar viga. Ma arvan, et Sa võiksid teha ettepanekuid, mida võiks arutada, aga kui raskusi ei tundu olevat, siis võid ka kohe muuta. Andres 21:32, 29 Jan 2004 (UTC)

Ma ei tea kus kasutajaliides asub, kuid lisan Sulle siia lingi liidesest Template:All messages -- Egon 19:28, 30 Jan 2004 (UTC)


Ma mõtlen pidevalt, et kuidas Sa Andres jõuad kyll siin niipalju teha ???
Avalda meile ka saladus ;)
Tegelikult ma mõtlesin, et Sa võiksid soovitada millest kirjutada, miski lambist lisan siia-sinna vaid tekste ilma igasuguse süsteemita....... naine 14:12, 18 Mar 2004 (UTC)

Vastus: Kasutaja arutelu:naine Andres 15:00, 18 Mar 2004 (UTC)

Tere Andres. Olen Hollandlane ja elan Saue vallas, Veskimöldres. Väga hea et sa oskad Hollandi keelt räägida!! Kasutaja:Jvdhoeven

Vastus: Kasutaja arutelu:Jvdhoeven -- Andres 15:00, 18 Mar 2004 (UTC)

Pole tänu väärt! Ma elan Eestis ja mulle meeldib Eestimaa. Paljud Hollandlased ei tea mitte midagi Eesti kohta ja võib-olla ma saan paraneda seda natukene :-). Jvdhoeven 12:04, 22 Mar 2004 (UTC)


Wikipedia-wide information network

Hello.

I am Anthere. I only speak french and english. I hope someone will be able to translate this, and I apologise if I did not put it in the right place :-)

I would like that information circulate better between wikipedias, so that all wikipedians can participate more, and keep its own identity at the same time.

For this reason, I recently set a page on meta, m: Goings-on.

Hopefull, at any time, this page could indicate the current discussions, polls, votes or general announcements. 3 pages were already locally created on the spanish, the french, on the [http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8% D1%8F%3A%D0%A1%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F bulgarian] and the english wikipedia. A global one is now on meta.

Each local page is about general on-goings as well as local ones.
Meta page aims at being about global occurences.

The page is different from the announcement page. The announcement is more oriented toward external communication (such as number of pages, special adverstisement), while the on-goings aim at mentionning community events (such as a new feature poll, elections of board of trustees).

To compare both pages :

It would be great that each wikipedia in time, set a similar page, so that information could flow more easily between wikipedia. If you do so, please do set the goings-on page locally, so that every wikipedians on *your* wikipedia can see it and participate to it, and please link it to the meta page.

For bigger wikipedia, it is also interesting to set a goings-on page to relieve the local village pump, often clogged with information request.

For small wikipedias, since it is difficult to maintain such a community page with less contributors, it makes sense to merge the goings-on in the village pump, or in the community main page (perhaps by making a separate paragraph).

I am also looking for people who would agree to update the local goings-on in their language. Please, contact me at my talk page for any support, suggestion and feedback.

Thank you very much for your attention :-) Anthere

Hi Andres, apparently there is some uncertainty with the Estonian logo, could you take a look at m:Wikipedia in other languages? Thanks, Dori 13:50, 3 Apr 2004 (UTC)

Done. Thank you, Dori! Andres 14:07, 3 Apr 2004 (UTC)

By the way, someone should put a space or some text at MediaWiki:Loginend. Dori 13:53, 3 Apr 2004 (UTC)

Vikimeedia Sihtasutuse volinike nõukogu valimised

Hi! Can you please translate the election notice * into Estonian and post it prominently on the Recent Changes page of the Estonian Wikipedia. Once you have done that, please let me know, and leave me a link where I can find it. Thanks. User:Danny on en.

Hakkasin tõlkima. Andres 06:56, 6 May 2004 (UTC)

Namespace problems

Hi Andres, I've let Brion know about this and he said that he'll take a look. It's probably best to mention such things on the tech mailing list since that has a wider audience: http://mail.wikipedia.org/mailman/listinfo/wikitech-l or if you want a quicker response to hop on IRC as you might find developers there: http://meta.wikipedia.org/wiki/IRC_channels

Dori 23:59, 8 May 2004 (UTC)

Brion tells me that it's fixed now (there was a typo in the new LanguageEt.php that was loaded to get rid of some hardcoded reference to the name Vikipeedia). If you notice anything else that's weird, just post to the tech mailing list. Dori 00:14, 9 May 2004 (UTC)

Romanian Wikitravel: Estonia

Tere, Andres! I am in Tallinn just for travel - I've been here quite a few times and keep on returning! It's a great place - I came here from Helsinki via ferry (to Reisisadam). I also plan on doing a few day trips to Narva, Tartu and Hiiumaa (never been to Hiiumaa and I hear it's a really unique place). Sorry about linnad, it was a mistake in my message, I was going to check that up later. With the Juhan Parts article, thanks for the clarification - I got the information from the English article so I didn't have time to actually back it up with Estonian sources... but I will correct it. I am planning to make more articles about Estonia on ro: this week. When I have time, I would also like to make some articles for Romanian towns (even though I only know a very little bit of Estonian, they are based on a template, with just the name, county and population substituted.

Concerning the municipalities, aren't flags in public domain, since they are the property of the government? At ro: we got our flags from an Estonian source - I have only uploaded a few. But, besides flags, I will also include population and other stats if I can find a source. I'd like to make ro: the Wikipedia with the most extensive coverage of Estonian topics! Head aega, Ronline 10:41, 24 May 2004 (UTC)

Thanks for your help. By the way, Estonia will be the last Article of the Week in ro.wiki, from now on we are doing a new monthly improvement scheme on a certain topic area. Therefore, the contributions to the Estonia topic area will hopefully be quite large. Ronline 03:59, 25 May 2004 (UTC)

Thanks

I'd just like to say I really appreciate your input on our Estonian-related articles at the Romanian Wikipedia. It's great having facts and input from an Estonian source! What I really appreciated was your use of Romanian on the Romanian Wikipedia (sorry I can't do the same here, but I can only speak very limited Estonian). Where did you learn Romanian so well? Sorry that I haven't had time to reply earlier, but I've been travelling around this wonderful country (I visited Kärdla in Hiiumaa). Concerning the Estonian maakonad, just one question out of curiosity, what's the difference between maakond and -maa, like in the example Rapla maakond and Raplamaa. When are the different versions used and do they have different meanings? Aitåh, Ronline 09:35, 28 May 2004 (UTC)

Thanks a lot for the explanation on the counties, I was asking because I saw that a few vallad end in -maa as well, but this understandable if it means land (just like some English cities end in -land). I think you speak Romanian well, I mean I could understand everything you said on the Discuţie:Estonia page on ro: wiki. I have noticed that this Vikipeedia has been changed over to the new software (MonoBook skin). I think they'll change ro: soon as well. It's a nice skin, I find it a bit cluttered, but it's a big upgrade on design at Wikipedia. I am now in the process of creating articles for all the linnad and vallad on ro:, and these will be translated eventually in Aromanian, which is a language similar to Romanian, close enough to a dialect (sort of like the difference between (North) Estonian and South Estonian/Võro). The Aromanian wiki has been launched at http://roa-rup.wikipedia.org (we're in the process of getting a proper ISO code) and that too will probably contain articles about Estonia. By the way, does Võro have a written form that is different to Estonian, because if yes, maybe there could be a different Wikipedia in this language. Greetings from Männiku tee, Ronline 13:13, 28 May 2004 (UTC)
Yes, I am at Dzingel. Are you in Nõmme as well? Ronline 01:30, 29 May 2004 (UTC)

Hi Andres!

Tatarstani Vabariik is your work? Can you change rayons (maakondid) to Tatar? See en:Tatarstan.

About Kazan khanate:

  1. Khanate -> Hanriik = Hhanriik == Xanlıq (riik cames from reich?)
  2. Kazan -> Kasaan (not Kaasan) becose Tatar stress is always on the last syllable.

Tere for the article.

tt:User:Untifler --217.30.250.205 20:27, 17 Jun 2004 (UTC)

PS If you write Russian you can answer in Russian.

Khanriik

Hi Andres! Khanriik is transliteration from Englis khanate. But khanate word is mistakely transliteration from Russian for Russian and tatar sound x. Estonian for this sound is hh (Sahhalin). So, it needs to be hhanriik...

Grazie

Thank you for the welcome. My work in this encyclopedia is very little. I link your voice to the italian voice and I hope that both become a very important encyclopedia. Bye. Renato Caniatti 11:44, 2 Jul 2004 (UTC)

Tänan tervituse eest :-) ... ma alles õpin siinseid "kombeid" ... aga eks ma püüan siin-seal midagi lisada. Alustasin lihtsamatest teemadest. Veel ei ole saanud hakkama piltide üleslaadimisega ... ja natuke segaseks on jäänud see "#redirect" asi juhul, kui ühel artiklik võiks olla viitied mitme nime all. Aga küll ma varsti välja uurin ja viki eluga kohanen :-). Igatahes jõudu selle suure töö tegemisel! Ulla

Protestantism

õppisin arutelu kasutama!

Kui me räägime protestantismist siis valeõpetust tänapäeval ei ole. Ei ole ametlikku õpetust, et see on õige!! On eri kolkonnad aga sellisena neid võetaksegi -pluralistlikult. Teine lugu on sõjakate sektidega - neile on kõik kes pole nendega valeõpetuses viibijad. Ärme aja segamini kristliku kogudust ja sekti

Serbohorvaadi

Merci pour l'info. J'avais pris le terme sur l'article Maailma keelte loend et je me suis permis de corriger ce dernier. Robin des Bois ♘ 03:57, 25 Aug 2004 (UTC)

Hello; translations

Hi Andres,

There are two new translation efforts this week: a Wikimedia newsletter, and a global press release. I would be happy to have you help with translation. Please see m:Translation requests for details.

Cheers, Sj 03:56, 5 Sep 2004 (UTC)

Pilt:Black-sea-nasa.jpg

Hello Andres. I can't find a page like en:WP:VFD here, so please could you delete Pilt:Black-sea-nasa.jpg. The same image was deleted from the English Wikipedia by Jimbo today. See details on the mailing list. Thanks. Angela 03:50, 17 Sep 2004 (UTC)

Done. Andres 06:38, 17 Sep 2004 (UTC)

"Põhiartikkel"

Thank you for the quick answer. :o) Ma'ame Michu 12:51, 3 Oct 2004 (UTC)

Gracias por tu bienvenida

Gracias Andres, pero no entiendo tu idioma. He aportado algo de mi España, pero creo que el resto es para traducir. Gracias otra vez... --Dionisio 15:24, 5 Oct 2004 (UTC)

  Tere Andres. Proovin siin Vikipeeidas ka nüüd kätt. Oleks paar küsimust.
Kui palju on lühemas artikils mõtekas panna suunavaid artikleid sisse, et asi liiga kirjuks ei läheks? Kasutan sisetunnet?
Ja siis veel. Sa oled siin ka toimetaja, nii ka minu lisatud Sirokol. Mille järgi sa neid muudad, vaatad kõik läbi? Sel juhul jõudu tööle sulle, sest artikleid siin jagub, mis muidugi on igati positiivne.
Edu edaspidises.

Norra

Could you please have a look at Arutelu:Norra? Thanks. --Eddi 20:50, 15 Oct 2004 (UTC) Thanks for your help! --Eddi 22:40, 15 Oct 2004 (UTC)


Saepuru Sass

Minu arvates oleks võinud selle saepuru sassi loo alles jätta. Vikipeedia ongi selline koht kuhu rahvaluulet võiks üles kirjutada. See, et laulusõnad pole täielikud ei ole ju suur probleem, sest selliseid laule kogutakse ja taastataksegi tihtipeale kildhaaval. EE/ENE ju selliseid asju niikuinii ei taha, aga meile peaks see küll kõlbama näiteks lorilaulude alla.Siim 21:15, 17 Oct 2004 (UTC)

Hästi, Sa võid selle taastada. Ma kustutasin selle artikli sellepärast, et see ei tundunud olevat tõsiselt mõeldud (vaata õigekirja). Nüüd on küsimus ka selles, mis oleks pealkiri. Võib-olla sobiks ka "Saepuru Sass ja Sita-Aadu" või lihtsalt "Sita-Aadu", sest on ka teisi variante "Sirevirevitt ja Sita-Aadu". On olemas ka firma Saepuru Sass OÜ, mis tegeleb saepurust brikettide tootmisega. Andres 08:57, 18 Oct 2004 (UTC)

väike palve

Kuna Sa oled osalenud bioloogia artikli kirjutamisel, vaata palun sealset arutelu, ja avalda arvamust, kui viitsid!

                           Parimate soovidega --KS 20:56, 8 Nov 2004 (UTC)

Aitäh pakkumast. Vastu ei tahaks hakata, ehkki ma pole systeemi kõhualusega veel nii tuttav, et uue voliga midagi väga peale oskaks hakata. Eks ma siis õpi. --Oop 07:29, 14 Nov 2004 (UTC)

Tänan usalduse eest. Põhimõtteliselt olen nõus - Ahsoous 20:16, 19 Nov 2004 (UTC)

Ebaeetiline teguviis!

Kes sa Andres oled? Kust võtad sa õiguse panna üles teiste nimesid, ilma neilt luba küsimata. Ja veel mittekehtivaid nimesid. Mul peaks olema ikka endal õigus otsustada, millise nimega ja kas üldse ma soovin olla siin ära märgitud! Edaspidi palun küsida inimestelt nende nõusolekut! Praegusel kujul on see musta interneti näide! Aurel

Palun vabandust! Ma ei teadnud, et see nimi on saladus. See oli siin varem üleval ja mina ei tea, mis on õige nimi. See, kes need nimed siia algselt pani, kasutas nähtavasti mitteavalikku infot. Tavaliselt me seda ei kasuta. Edaspidi ma hoian silma peal, et kõnealune nimi siia enam ei satuks. Andres 08:42, 15 Nov 2004 (UTC)

Kui ma võtsin ära märkuse "vajab toimetamist", siis ma kas kavatsen artiklit toimetada või arvan, et ta on piisavalt hea. Leian, et vikipeedia administraatorina on mul õigus vastavaid otsuseid langetada. Seda, et artikkel on poolik või õigemini ainult alustatud tean isegi. Ma arvan, et vastava märke võib artikli algusesse panna vaid siis kui ta on silmatorkavalt halb. Kui sa arvad, et artikkel on nii halb, et ta kindlasti vajab toimetamist siis palun tee seda. Siim 19:41, 23 Nov 2004 (UTC)


vastasin enda arutelulehel - Ahsoous

Wikimedia meetup Central and Eastern Europe

Hello! I'd like to draw the attention of your Wikicommunity to a Wikimedia meetup that we would like to orginize later this year. Please inform you collegues of this initiative. We would be greateful for any new ideas you might have or any help you can offer. And... Oh yeah - see you there! :)

See the meetups page on Meta for more details.

Best regards, TOR 16:57, 3 Jan 2005 (UTC)


Tere Andres, vaatasin, et panid Arthur Conan Doyle, c-tähe juurde biograafias, ma eelistaks seda rohkem näha D -tähe juures ?

Hästi, tõstan ümber. Kuigi "Conan" oli algselt eesnime, tarvitas ta ise seda hiljem perekonnanime osana. Kuid EE eeskujul olgu "Doyle". Andres 13:23, 17 Jan 2005 (UTC)

Tahtsin küsida, kas Põhja-Ameerika ja Põhja-Ameerika (manner) on sama vikipeedias, mina paneks nad küll üheks, mis ise arvate ?

Ma ei ole kindel. Oleme seda arutanud Urmasega ja me ei ole ühisele seisukohale jõudnud. Paistab siiski, et nad peavad eraldi olema. Andres 07:14, 22 Jan 2005 (UTC)

Biograafiad (A) ... Biograafiad (?)

  • Dear Andres! I found you at Biograafiad (A). There are many links from other languages to lists like "Biograafiad (?)". At All Pages from Biogr I could see they are not there. I will take them out and hopefully a bot will insert them when they are there. Regards Gangleri 14:07, 28 Jan 2005 (UTC)

Ujumine 1896. a. olümpiamängudel

Sina oled seda artiklit toimetanud ja selle käigus on kaduma läinud lause, et madruste 500 ja 1200 m vabaujumine jäeti osavõtjate puudusel ära. Üldiselt ma tahaksin seda lauset taastada, aga kas on mõtet, mis Sa arvad? Taivo 14:14, 2 Feb 2005 (UTC)

About Champanaud alias Champaud alias Champoff

Yes, I think that this is the same person. I have not investigate yet, but I know that there was a swiss partecipant that are confused like bulgarian. Your suggest is very interessant.

Si, penso siano la stessa persona. Non ho ancora indagato ma sapevo che c'era un atleta svizzero confuso con uno bulgaro. Il tuo suggerimento è molto interessante. --Valdelli 22:15, 5 Feb 2005 (UTC)