Vikipeedia:Liitmine: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: ''''Artiklite liitmine''' (või muude lehekülgede liitmine) on Vikipeedias toiming, mille käigus ühendatakse mitme lehekülje sisu ühele lehele. Seda tehakse, kopeerides osa või kogu lähtelehekülje (-külgede) sisu sihtlehele. Vajadusel kohendatakse sihtlehe sisu, et liidetud sisu sinna paremini sobituks. Muudatuse resümeesse tuleks kirjutada, mis lehelt on sisu liidetud (näiteks kujul "liidetud artiklist <nowiki>pealkiri</nowiki>"), et oleks minimaalselt täide...'
(Erinevus puudub)

Redaktsioon: 3. jaanuar 2022, kell 15:42

Artiklite liitmine (või muude lehekülgede liitmine) on Vikipeedias toiming, mille käigus ühendatakse mitme lehekülje sisu ühele lehele. Seda tehakse, kopeerides osa või kogu lähtelehekülje (-külgede) sisu sihtlehele. Vajadusel kohendatakse sihtlehe sisu, et liidetud sisu sinna paremini sobituks. Muudatuse resümeesse tuleks kirjutada, mis lehelt on sisu liidetud (näiteks kujul "liidetud artiklist [[pealkiri]]"), et oleks minimaalselt täidetud kaastöö omistamise tingimus.

Lähtelehekülg muudetakse ümbersuunamiseks sihtlehele, kui see on vajalik ja kohane (liideti kogu sisu ja tegemist on teema sünonüümiga). Kui lähteleheküljelt sai üle tõstetud kogu sisu ja leht tuleks kustutada, lisa kustutusmärkus {{kustutada}}.

Lehekülgi võib liita iga kaastööline. Liitmisele ei pea tingimata eelnema liitmisettepanek, põhjendus ega arutelu, kui oled liitmisvajaduses kindel ja seda tõenäoliselt ei vaidlustata. Ole julge ja tee see ära. Arvesta, et liitmine võidakse vajadusel tagasi pöörata. Liitmisettepanekut saab teha, lisades artiklisse malli {{liita}} (eelistatud, lisab artikli liitmist vajavate artiklite kategooriasse) või kirjutades artikli arutelulehele.

Lehekülgede liitmisel pööra tähelepanu ka vastavatele arutelulehtedele, kas needki tuleks liita.