Arutelu:Keskkonnajuhtimine: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: 'Allikad väidavad, et 'keskkonnajuhtimine' on '[https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_governance environmental governance]'. Mis on osa ettevõtte juhtimisest, näiteks ([h...'
 
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
Allikad väidavad, et 'keskkonnajuhtimine' on '[https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_governance environmental governance]'. Mis on osa ettevõtte juhtimisest, näiteks ([https://www.ekja.ee/et/keskkonnajuhtimine/keskkonnajuhtimine/ Keskkonnajuhtimine]) ja [https://www.eas.ee/images/doc/ettevotjale/turism/keskkonnajuhtimine.pdf Keskkonnajuhtimise käsiraamat majutus-, toitlustus- ja turismiettevõtetele]. IATE terminibaas annab 'keskkonnaalane juhtimine', mis on 'keskkonnajuhtimiseks' lühenenud: [https://iate.europa.eu/search/standard/result/1602575769304/1 siin]. --[[Kasutaja:.Toon|.Toon]] ([[Kasutaja arutelu:.Toon|arutelu]]) 13. oktoober 2020, kell 10:57 (EEST)
Allikad väidavad, et 'keskkonnajuhtimine' on '[https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_governance environmental governance]'. Mis on osa ettevõtte juhtimisest, näiteks ([https://www.ekja.ee/et/keskkonnajuhtimine/keskkonnajuhtimine/ Keskkonnajuhtimine]) ja [https://www.eas.ee/images/doc/ettevotjale/turism/keskkonnajuhtimine.pdf Keskkonnajuhtimise käsiraamat majutus-, toitlustus- ja turismiettevõtetele]. IATE terminibaas annab 'keskkonnaalane juhtimine', mis on 'keskkonnajuhtimiseks' lühenenud: [https://iate.europa.eu/search/standard/result/1602575769304/1 siin].
Environmental management: [https://iate.europa.eu/search/standard/result/1602575939095/1 siin].--[[Kasutaja:.Toon|.Toon]] ([[Kasutaja arutelu:.Toon|arutelu]]) 13. oktoober 2020, kell 10:57 (EEST)

Redaktsioon: 13. oktoober 2020, kell 11:00

Allikad väidavad, et 'keskkonnajuhtimine' on 'environmental governance'. Mis on osa ettevõtte juhtimisest, näiteks (Keskkonnajuhtimine) ja Keskkonnajuhtimise käsiraamat majutus-, toitlustus- ja turismiettevõtetele. IATE terminibaas annab 'keskkonnaalane juhtimine', mis on 'keskkonnajuhtimiseks' lühenenud: siin.

Environmental management: siin.--.Toon (arutelu) 13. oktoober 2020, kell 10:57 (EEST)[vasta]