Jõulutunnel: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''"Jõulutunnel"''' on [[Eesti Televisioon]]i jõuluaegne [[heategevus]]programm, mis on pühendatud konkreetsele sotsiaal- või terviseteemale ja kogub televaatajate annetustega partnerorganisatsioonile sihtotstarbelist toetust.
'''"Jõulutunnel"''' on [[Eesti Televisioon]]i jõuluaegne [[heategevus]]programm, mis on pühendatud konkreetsele sotsiaal- või terviseteemale ja kogub televaatajate annetustega partnerorganisatsioonile sihtotstarbelist toetust.


Teleprogramm on eetris päeva jooksul mitme saatena ja sisaldab teemapõhiseid videolugusid, vestlusi otsestuudios ning muusikute-lauljate etteasteid. Esimene heategevussaade oli 1999. aasta sügishooaja sotsiaalkaitsesarja "Tunnel" jõuluaegne erisaade ja selle initsiaatoriks oli tolleaegne ETV programmijuht [[Tiina Kangro]], toimetaja [[Grete Lõbu]] ja esimesed saatejuhid [[Diana Lorents]] ja [[Margus Saar|Margus Saar]]. Hiljem on saatejuhid on olnud [[Katrin Viirpalu]], [[Maian Kärmas]], [[Anu Välba]], [[Margit Kilumets]], [[Meelis Kompus]] (reporterina), [[Urmas Vaino]], [[Anna Pihl]], [[Kristjan Pihl]] jt. Meessaatejuht ning ühtlasi saate produtsent [[Margus Saar]] oli programmiga seotud aastani 2012.
Teleprogramm on eetris päeva jooksul mitme saatena ja sisaldab teemapõhiseid videolugusid, vestlusi otsestuudios ning muusikute-lauljate etteasteid. Esimene heategevussaade oli 1999. aasta sügishooaja sotsiaalkaitsesarja "Tunnel" jõuluaegne erisaade ja selle initsiaatorid olid tolleaegne Eesti Televisiooni programmijuht [[Tiina Kangro]], toimetaja [[Grete Lõbu]] ning esimesed saatejuhid [[Diana Lorents]] ja [[Margus Saar]]. Hiljem on saatejuhid on olnud [[Katrin Viirpalu]], [[Maian Kärmas]], [[Anu Välba]], [[Margit Kilumets]], [[Meelis Kompus]] (reporterina), [[Urmas Vaino]], [[Anna Pihl]], [[Kristjan Pihl]] jt.
Meessaatejuht ja ühtlasi saate produtsent [[Margus Saar]] oli selle saatega seotud kuni 2012. aastani.
Alates 2013. aastast on saate produtsent Ene-Maris Tali.


[[Kategooria:Eesti Televisioon]]
[[Kategooria:Eesti Televisioon]]

Redaktsioon: 30. juuli 2020, kell 20:02

"Jõulutunnel" on Eesti Televisiooni jõuluaegne heategevusprogramm, mis on pühendatud konkreetsele sotsiaal- või terviseteemale ja kogub televaatajate annetustega partnerorganisatsioonile sihtotstarbelist toetust.

Teleprogramm on eetris päeva jooksul mitme saatena ja sisaldab teemapõhiseid videolugusid, vestlusi otsestuudios ning muusikute-lauljate etteasteid. Esimene heategevussaade oli 1999. aasta sügishooaja sotsiaalkaitsesarja "Tunnel" jõuluaegne erisaade ja selle initsiaatorid olid tolleaegne Eesti Televisiooni programmijuht Tiina Kangro, toimetaja Grete Lõbu ning esimesed saatejuhid Diana Lorents ja Margus Saar. Hiljem on saatejuhid on olnud Katrin Viirpalu, Maian Kärmas, Anu Välba, Margit Kilumets, Meelis Kompus (reporterina), Urmas Vaino, Anna Pihl, Kristjan Pihl jt.

Meessaatejuht ja ühtlasi saate produtsent Margus Saar oli selle saatega seotud kuni 2012. aastani.