Juta Nugin: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Merleke5 (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
Resümee puudub
Märgised: Mobiilimuudatus Mobiilirakenduse kaudu iOS-i muudatus
3. rida: 3. rida:
'''Juta Nugin''' (sündinud [[20. veebruar]]il [[1950]]) on Eesti pedagoog, andragoog ja koolijuht.
'''Juta Nugin''' (sündinud [[20. veebruar]]il [[1950]]) on Eesti pedagoog, andragoog ja koolijuht.


Ta oli aastatel 1988-?? [[Tartu Täiskasvanute Gümnaasium]]i (algselt Tartu Kaugõppekeskkooli) direktor ja keemiaõpetaja. Varem on ta olnud samas koolis ja [[Miina Härma Gümnaasium|Tartu 2. Keskkoolis]] keemia- ja füüsikaõpetaja. Ta on olnud üks eestvedajaid reformis, millega arendati nõukogudeaegsetest [[õhtukeskkool]]idest tänapäevased täiskasvanute gümnaasiumid. Koolijuhtimise kõrvalt on ta õpetanud ka vange [[Tartu Vangla]]s ning koolitanud koolidirektoreid. Nugina algatusel sai Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumist esimene [[enesehindamine|enesehindamist]] rakendanud täiskasvanute kool Eestis.
Ta oli aastatel 1988-2016 [[Tartu Täiskasvanute Gümnaasium]]i (algselt Tartu Kaugõppekeskkooli) direktor ja keemiaõpetaja. Varem on ta olnud samas koolis ja [[Miina Härma Gümnaasium|Tartu 2. Keskkoolis]] keemia- ja füüsikaõpetaja. Ta on olnud üks eestvedajaid reformis, millega arendati nõukogudeaegsetest [[õhtukeskkool]]idest tänapäevased täiskasvanute gümnaasiumid. Koolijuhtimise kõrvalt on ta õpetanud ka vange [[Tartu Vangla]]s ning koolitanud koolidirektoreid. Nugina algatusel sai Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumist esimene [[enesehindamine|enesehindamist]] rakendanud täiskasvanute kool Eestis.


2003. aastal kaitses Nugin [[Tartu Ülikool]]i pedagoogikaosakonnas kutsemagistritöö "Enesehindamine Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumis" (juhendaja [[Tiia Tammaru]]).
2003. aastal kaitses Nugin [[Tartu Ülikool]]i pedagoogikaosakonnas kutsemagistritöö "Enesehindamine Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumis" (juhendaja [[Tiia Tammaru]]).

Redaktsioon: 2. juuli 2020, kell 18:58

Juta Nugin Tartu medalite üleandmisel 29. juunil 2014

Juta Nugin (sündinud 20. veebruaril 1950) on Eesti pedagoog, andragoog ja koolijuht.

Ta oli aastatel 1988-2016 Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumi (algselt Tartu Kaugõppekeskkooli) direktor ja keemiaõpetaja. Varem on ta olnud samas koolis ja Tartu 2. Keskkoolis keemia- ja füüsikaõpetaja. Ta on olnud üks eestvedajaid reformis, millega arendati nõukogudeaegsetest õhtukeskkoolidest tänapäevased täiskasvanute gümnaasiumid. Koolijuhtimise kõrvalt on ta õpetanud ka vange Tartu Vanglas ning koolitanud koolidirektoreid. Nugina algatusel sai Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumist esimene enesehindamist rakendanud täiskasvanute kool Eestis.

2003. aastal kaitses Nugin Tartu Ülikooli pedagoogikaosakonnas kutsemagistritöö "Enesehindamine Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumis" (juhendaja Tiia Tammaru).

Tunnustus