Arutelu:Metroseksuaal: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: 'Kirjelduse järgi ju umbes sama mis '''ilueedi''', kas võõrsõna kõlab peenemalt? ~~~~'
 
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
Kirjelduse järgi ju umbes sama mis '''ilueedi''', kas võõrsõna kõlab peenemalt? [[Kasutaja:Kuriuss|Kuriuss]] ([[Kasutaja arutelu:Kuriuss|arutelu]]) 7. juuni 2020, kell 20:54 (EEST)
Kirjelduse järgi ju umbes sama mis '''ilueedi''', kas võõrsõna kõlab peenemalt? [[Kasutaja:Kuriuss|Kuriuss]] ([[Kasutaja arutelu:Kuriuss|arutelu]]) 7. juuni 2020, kell 20:54 (EEST)
: Ilueedi on kõnekeelne. Minu arvates on tegemist laetud sõnaga, mis annab negatiivse hinnangu. Definitsioonid on meie sõnaraamatutes tõepoolest kahel sõnal sarnased (lisaks sobiks punti ka sõnad dändi, keigar, moenarr, mis kõik kirjeldavad meest, kes pöörab [liiga] palju tähelepanu enda välimusele). Ilueedi ja metroseksuaali definitsioon on erinev: lisaks välimusele pöörab metroseksuaal tähelepanu ka oma imagole ja elustiilile ning kulutab selleks palju aega ja raha. St definitsiooni järgi oleks metroseksuaal automaatselt ilueedi, aga ilueedi ei ole tingimata metroseksuaal. --[[Kasutaja:Taavik27|Taavik27]] ([[Kasutaja arutelu:Taavik27|arutelu]]) 11. juuni 2020, kell 18:54 (EEST)

Redaktsioon: 11. juuni 2020, kell 18:54

Kirjelduse järgi ju umbes sama mis ilueedi, kas võõrsõna kõlab peenemalt? Kuriuss (arutelu) 7. juuni 2020, kell 20:54 (EEST)[vasta]

Ilueedi on kõnekeelne. Minu arvates on tegemist laetud sõnaga, mis annab negatiivse hinnangu. Definitsioonid on meie sõnaraamatutes tõepoolest kahel sõnal sarnased (lisaks sobiks punti ka sõnad dändi, keigar, moenarr, mis kõik kirjeldavad meest, kes pöörab [liiga] palju tähelepanu enda välimusele). Ilueedi ja metroseksuaali definitsioon on erinev: lisaks välimusele pöörab metroseksuaal tähelepanu ka oma imagole ja elustiilile ning kulutab selleks palju aega ja raha. St definitsiooni järgi oleks metroseksuaal automaatselt ilueedi, aga ilueedi ei ole tingimata metroseksuaal. --Taavik27 (arutelu) 11. juuni 2020, kell 18:54 (EEST)[vasta]