Kättemaksukontor: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
P Tühistati kasutaja 2001:7D0:885B:7980:586C:C02:B526:9410 (arutelu) tehtud muudatused ja pöörduti tagasi viimasele muudatusele, mille tegi 2001:1530:1010:3FE4:68B3:D25:F565:234A.
Märgis: Tühistamine
80. rida: 80. rida:


====Tiit Marvel (hooajad 5, 6–)====
====Tiit Marvel (hooajad 5, 6–)====
Äärmiselt tõsise ja praktilise ellusuhtumisega uurija. Pärast kooli lõpetamist töötas Rakveres, kuid pärast hiilgavat piinakambriga seotud mõrvaseeria paljastamist viidi rotatsiooni korras Tallinna. Olemuselt pedant, mis tähendab, et talle ei meeldi, kui keegi oma nina tema asjadesse topib. Pikka aega põhimõtteline vanapoiss kuid hiljem asub koosellu poemüüja Tuulikki Navesiga. Kättemaksukontori kaunitaridesse suhtub äärmiselt tõrjuvalt, kuid Marion suudab pikapeale tema suhtumist muuta. On olnud Freyasse ja Maarioni armunud, kuid lõpuks armub Selenesse ja saab temaga lapse, püüdes Selene arvamust ideest, et nende laps peaks elama sooneutraalses ühiskonnas muuta. Huvialad puuduvad (samas ei suuda ta iial ära öelda [[sumo]]turniiri jälgimisest ja tantsimisest). Selene sundis Tiidu veganiks hakkama, kui Sander Pronks, aga vahele jäi liha söömisega (ta oli vegan) otsustasid Selene ja Tiit liha sööma hakata.
Äärmiselt tõsise ja praktilise ellusuhtumisega uurija. Pärast kooli lõpetamist töötas Rakveres, kuid pärast hiilgavat piinakambriga seotud mõrvaseeria paljastamist viidi rotatsiooni korras Tallinna. Olemuselt pedant, mis tähendab, et talle ei meeldi, kui keegi oma nina tema asjadesse topib. Pikka aega põhimõtteline vanapoiss kuid hiljem asub koosellu poemüüja Tuulikki Navesiga. Kättemaksukontori kaunitaridesse suhtub äärmiselt tõrjuvalt, kuid Marion suudab pikapeale tema suhtumist muuta. On olnud Freyasse ja Marioni armunud, kuid lõpuks armub Selenesse ja saab temaga lapse, püüdes Selene arvamust ideest, et nende laps peaks elama sooneutraalses ühiskonnas muuta. Huvialad puuduvad (samas ei suuda ta iial ära öelda [[sumo]]turniiri jälgimisest ja tantsimisest). Selene sundis Tiidu veganiks hakkama, kui Sander Pronks, aga vahele jäi liha söömisega (ta oli vegan) otsustasid Selene ja Tiit liha sööma hakata.


====Rainis Sõber (hooajad 10–15, 20)====
====Rainis Sõber (hooajad 10–15, 20)====

Redaktsioon: 13. aprill 2020, kell 10:10

"Kättemaksukontor"
Žanr krimisari
Stsenarist Mihkel Ulman
Režissöör Ain Prosa
Peaosades Elina Reinold
Kadri Rämmeld
Ragne Veensalu
Tarvo Sõmer
Tunnusmuusika esitaja Uku Suviste
Tunnusmuusika "Saatanlik naine" / "Devil Woman" (Terry Britten, Christine Holmes)
Riik  Eesti
Keel eesti
Hooaegu 22(+1)
Jagusid 260(+12)
Tootmine
Produtsent Raivo Suviste
Operaator Kristjan-Jaak Nuudi
Teet Konksi
Jao kestus 46 min
Tootjaettevõte BEC
Linastamine
Kanal TV3
Esmaeeter 2009. aastast
Välislingid
Sissekanne IMDb-s

"Kättemaksukontor" on Eestis toodetav krimikomöödiasari, mis läks esmakordselt eetrisse 30. aprillil 2009.

"Kättemaksukontori" peategelased on endine mõrvagrupi uurija Frida Arrak (kuni 9. hooajani; praegu Indias budistlikus kloostris mediteerimas ja elu üle järele mõtlemas), teda ootamatult asendama ilmunud vanemteadurist noorem õde Freya Narvik (alates 10. hooajast), endine sekretär Marion Pärn ( alates 1. hooajast) ja Häidi Õigepaulus (kuni 10. hooajani). Häidit tuleb asendama Kirke Klein, kes töötas enne politseis uurijana ja teda omakorda endine tänavalaps Luna Haab, kes on tõeline võrukael. Naised on iseloomult ja maailmavaatelt täielikud vastandid, kuid nad tahavad, et ühtegi kurjategijat enam tänavatel ei oleks.

Sarja stsenarist on Mihkel Ulman, režissöör Ain Prosa.

Sarja tunnuslaulu "Saatanlik naine" esitab produtsendi poeg Uku Suviste.

Sarja formaadiõigused müüdi 2013. aastal rahvusvahelisele teletootjale FremantleMedia Ltd. [1]


Osatäitjad ja tegelaskujude iseloomustus

  1. Elina Reinold – Freya Narvik (Idasaar) (2013–)
  2. Kadri Rämmeld – Marion Pärn (2009–)
  3. Ragne Veensalu – Luna Haab (2015–)
  4. Adeele Sepp – Kirke Klein (2013–2015)
  5. Tarvo Sõmer – Tiit Marvel (2011–)
  6. Juss Haasma – Rainis Sõber (2013–2016, 2018)
  7. Risto Vaidla – Rasmus Uuber (2016–2017)
  8. Tanel Padar - Daniel Frank (2014–2015)
  9. Nikolai Bentsler – Aleksandr Vesper (2010–)
  10. Marika Vaarik – Frida Arrak (Idasaar) (2009–2013, 2018)
  11. Elina Purde – Häidi Õigepaulus (2009–2013, 2018)
  12. Kristjan Sarv – Kaur Moks (2009–2013, 2018-2019)
  13. Märt Avandi – Gerth Maango (2009–2011, 2013, 2017, 2018)
  14. Ott Sepp – Kaspar Tuvi (2009–2011, 2013, 2017, 2018)
  15. Jaan Rekkor – Rein Pihelgas(komissar Korralik) (2010–2013)
  16. Carmen Mikiver – Ivi Pihelgas (2011–2013)
  17. Sepo Seeman – Martin Arrak (2009–2012, 2013)
  18. Sergo Vares – Karl Suur (2012–2013)
  19. Marilyn Jurman – Sonja Maango (Säde) (2010–2011, 2017)
  20. Ireen Kennik – Selene Kronk (2015–)
  21. Klaudia Tiitsmaa – Kioko Veega (2017–)
  22. Guido Kangur – Mart Mesilane (härra Hurmur) (2009-2013, 2016–)
  23. Kristjan Lüüs - Sander Pronks (2019–)

Peaosades

Frida Arrak (endine Idasaar) (hooajad 1–9, 20)

Endine politsei mõrvagrupi liige, hilisem eradetektiiv. Äärmiselt läbinägelik ja taiplik daam, keda loomupärane nutikus ei jäta maha ka kõige keerulisemates olukordades – olgu see näiteks välkarmumine või mõni meditsiiniline juhtum. Lahutatud, õigemini mahajäetud ja seetõttu uute tutvuste loomisel ülimalt ettevaatlik. Praegu Indias budistlikus kloostris mediteerimas ja elu üle järele mõtlemas. Huvialad: lugemine ja erialane töö. Frida asutatud on Kättemaksukontor. Frida otsustas jäädavalt Eestist lahkuda ja elab nüüd Indias. Fridal oli lapsepõlvest jäänud tuhkrute foobia.

Freya Narvik (endine Idasaar) (hooajad 10–)

Füüsikainstituudi vanemteadur, 42-aastane, Frida noorem õde. Tüüpiline teadlane – veidi hajameelne, eraelus saamatu ja endasse süüvinud. Väljendab harva oma emotsioone, mistõttu Marion ja Häidi hakkavad teda selja taga kutsuma Kuivikuks. Hobideks tai chi ja matkamine metsikus looduses. Pärast Frida lahkumist saab Freyast Kättemaksukontori kaasomanik. Tahab bürood sulgeda, kuid tõmmatakse kaasa ohtlikku intriigi, mis lõpeb talle väga traagiliselt. See muudab Freya arvamust detektiivitöösse ja temast saab Kättemaksukontori uus võitlushimuline juht. Õige pea selgub, et daam saab selle tööga suurepäraselt hakkama. Juhtumiste lahendamisel võtab tihti appi füüsika ja muud fundamentaalteadused. Tema peamiseks elusihiks saab kurjategijate tabamine ja trellide taha suunamine.

Marion Pärn (hooajad 1–)

Kättemaksukontori teine asutaja. Väga romantilise meelelaadiga ja väga naiselik. Ei loobu unistamast oma härra Õigest, igatseb abielluda ja saada lapsi, kuid paraku kisub alatasa kõik viltu. Kõigest hoolimata usub, et Saatusekirjutajal on tema rolli jaoks varuks õnnelik lõpp. Kergesti armuv. Isegi liiga kergesti, mis on teda tihti ekstreemsetesse olukordadesse viinud. Kalduvus armuda just pahelistesse tüüpidesse. Siiski on tal ka eluarmastus – Aleksandr. Huvialad: lõhnad, kaunid rõivad, šoppamine, Facebook, seks.

Kirke Klein (hooajad 10, 11–13)

Kirke on äsja politseikooli lõpetanud nooremuurija, kelle ülimaks unistuseks on pääseda operatiivtööle mõrvagruppi. Lõpuks avanebki tal selleks võimalus Rainis Sõbra paarilisena, kuid liigse ülipüüdlikkuse tõttu sooritab ta teo, mille tagajärjed on ootamatud. Kirke on kaunis ja väga naiselik, kuid ka liigselt äärmustesse kalduv ja teatud mõttes vaimne huligaan, seega olid edasised süžeepöörded vaatajate jaoks põnevad, üllatavad ja väga lõbusad. Kirke jättis Kättemaksukontori ja läks kalifaadi naftapumba turvatöötajaks.

Häidi Õigepaulus (hooajad 1–10, 20)

Frida eksmehe naine. Häidi on enesekindel, julge ja nahaalne. Teab oma väärtust ja oskab seda meeste puhul hästi ära kasutada. Häidil on ka varjupool – kriminaalne minevik, mis on jäänud õiguskaitseorganitele siiamaani teadmata. Tema asumine eradetektiiviks on Frida soov, kusjuures ei ole aru saada, kas Frida teeb seda kättemaksust või kaastundest. Häidi huvialad: kiired ja võimsad mootorrattad, rikkad mehed, kallid ehted. Seega on tal Marioniga küll palju ühist, kuid paraku toob see kaasa hoopis konflikte. Martin ja Häidi leppisid reisil Marioni, Freya ja Victoria-Rosaliega ära ja jäid koos tütrega Londonisse elama. Häidi osales 2018.aasta kättemaksukontoris osas, kus ta oleks pidanud maali varastama, aga sattus kokku luureagendi juhiga, nad armusid aga osa lõpus Häidi lahkus Eestist.

Tiit Marvel (hooajad 5, 6–)

Äärmiselt tõsise ja praktilise ellusuhtumisega uurija. Pärast kooli lõpetamist töötas Rakveres, kuid pärast hiilgavat piinakambriga seotud mõrvaseeria paljastamist viidi rotatsiooni korras Tallinna. Olemuselt pedant, mis tähendab, et talle ei meeldi, kui keegi oma nina tema asjadesse topib. Pikka aega põhimõtteline vanapoiss kuid hiljem asub koosellu poemüüja Tuulikki Navesiga. Kättemaksukontori kaunitaridesse suhtub äärmiselt tõrjuvalt, kuid Marion suudab pikapeale tema suhtumist muuta. On olnud Freyasse ja Marioni armunud, kuid lõpuks armub Selenesse ja saab temaga lapse, püüdes Selene arvamust ideest, et nende laps peaks elama sooneutraalses ühiskonnas muuta. Huvialad puuduvad (samas ei suuda ta iial ära öelda sumoturniiri jälgimisest ja tantsimisest). Selene sundis Tiidu veganiks hakkama, kui Sander Pronks, aga vahele jäi liha söömisega (ta oli vegan) otsustasid Selene ja Tiit liha sööma hakata.

Rainis Sõber (hooajad 10–15, 20)

28-aastane nägus mees, kes suundus pärast politseikooli lõpetamist maailma tundmaõppimise eesmärgil vabatahtlikult Afganistani. Veetis seal 2 aastat ja langes taliibide kätte vangi. Imekombel suutis nende käest põgeneda, kuid pärast seda põeb posttraumaatilist sündroomi, mis avaldub väga erinevate hirmude näol. Pärast teenistust Afganistanis asub tööle Põhja Prefektuuri uurijaks, Tiit Marveli käe alla, kes temaga kurja vaeva näeb, kuna Rainis ei pea kinni töödistsipliinist ja tema uurimismeetodid ei mahu seaduse piiridesse. Lisaks on noormehe elustiil enesehävituslik. Rainise peamisteks hobideks on oma autode tuunimine ja heegeldamine.

Kaur Moks (hooajad 1–10, 20,21,23)

Endine Marioni ülemus. Väga mitmekülgsete omaduste ja annetega mees. Figaro ja Casanova ühtekokku – tohutult armusuhteid. Samuti on tal ridamisi palju erinevaid ameteid, mis kõik kestavad lühikest perioodi. Ajajooksul on ta muutunud Kättemaksukontori asendamatuks abiliseks. Valdab erakordset näitlejameisterlikkust ning vastavalt vajadusele võib mängida keda tahes – isegi omaenda isa. Moraalselt paraku seisab nõrgal platvormil. Huvialad: naised, naised ja veel kord naised.

Luna Haab (hooajad 14–)

Alates 14. hooajast. Alguses ei taha detektiivitööst kuuldagi, aga kui teda ootab ees valik, kas vangla või detektiivitöö, otsustab ta heade poolele üle tulla. Temast saab Kirke asemele kolmas detektiiv. Luna on tänavatüdruk, kes oskab tulla toime näiteks seifide muukimise ja üliosavate vargustega. Luna on ka üsna maskuliinne naine, sest teda vägistas ta kasuisa ja tänu sellele ei taha ta enam naiseks olemisest esialgu midagi kuulda.

Rasmus Uuber (hooajad 16–17)

Rasmus Uuber on Rainise sugulane, kes asub otse politseikoolist Rainise asemele Tiidu partneriks. Rasmus on sunnitud Põhja Prefektuuris töötama, kuid ei protesti selle vastu. Rasmus teeb põhjalikku tööd, saades vastutasuks kiituseid Selenelt. Rasmus ei püsi Tiidu kõrval kaua ja varsti tõstetakse ta presidendi kaitsemeeskonda ja tema koha saab endale lapseootel Sonja Maango.

Selene Kronk (hooajad 14–)

Pärnust pealinna prefektiks toodud naispolitseinik, mõrvagrupi ülemus. Äärmiselt karm ja kõva häälega, meeste suhtes õiglaselt skeptiline. Peamised meetodid alluvate uurijatega suhtlemisel on käega lapiti vastu lauda peksmine ja "Hop-hop-hop!" karjumine. Talle ei meeldi, kui Kättemaksukontor on uurimistel politseist edukam. Politsei koostöölepingu Kättemaksukontoriga on ta korduvalt puruks rebinud, kuid hiljem lepingu siiski taastanud.

Sander Pronks (hooajad 21–)

Saabus Narvast perekondlikel asjaoludel Tallinnasse tööle. Sander töötab Selene alluvuses Tiidu partnerina ja on algselt radikaalne vegan, kuid muudab enda toitumisharjumusi, kui tema tüdruksõber ähvardab ta maha jätta.

Hooajad

1. hooaeg, kevad 2009

Eetris Pealkiri
01 01 30.04.2009 Inglid ja närukaelad
02 02 07.05.2009 Kirst
03 03 21.05.2009 Kulturistid ja kummipuu
04 04 28.05.2009 Strippar

2. hooaeg, sügis 2009

Eetris Pealkiri
05 01 01.10.2009 Vennad lõvisüdamed 1
06 02 08.10.2009 Vennad lõvisüdamed 2
07 03 15.10.2009 Modellid ja nohikud
08 04 22.10.2009 Kui mu ema on armunud
09 05 29.10.2009 Mees, kes tahtis naisele kasukat
10 06 05.11.2009 Härra Hurmur 1
11 07 12.11.2009 Härra Hurmur 2
12 08 19.11.2009 Peaaegu täiuslik mõrv
13 09 26.11.2009 Mees, kes ei osanud suureks kasvada 1
14 10 03.12.2009 Mees, kes ei osanud suureks kasvada 2
15 11 10.12.2009 Juhukülalised 1
16 12 17.12.2009 Juhukülalised 2

3. hooaeg, kevad 2010

Eetris Pealkiri
17 01 11.03.2010 Produkt
18 02 18.03.2010 Tugevad naised
19 03 25.03.2010 Sinine Draakon
20 04 01.04.2010 Kõlbeline laostumine
21 05 08.04.2010 Lõpetamata pala suupillile
22 06 15.04.2010 Seif
23 07 22.04.2010 Kuldmees
24 08 29.04.2010 Pereäri
25 09 06.05.2010 Illusioon 1
26 10 13.05.2010 Illusioon 2
27 11 20.05.2010 Kadunud tüdruk 1
28 12 27.05.2010 Kadunud tüdruk 2

4. hooaeg, sügis 2010

Eetris Pealkiri
29 01 09.09.2010 Pommimees 1
30 02 16.09.2010 Pommimees 2
31 03 23.09.2010 Virtuaalsed ohud
32 04 30.09.2010 Neli tislerit
33 05 07.10.2010 Kuidas vähendada mehe intelligentsi?
34 06 14.10.2010 Liiga vana
35 07 21.10.2010 Kummitused 1
36 08 28.10.2010 Kummitused 2
37 09 04.11.2010 Uuestisünd 1
38 10 11.11.2010 Uuestisünd 2
39 11 18.11.2010 Kuidas taastada tundeid?
40 12 25.11.2010 Patsient

5. hooaeg, kevad 2011

Eetris Pealkiri
41 01 03.03.2011 Õnnelik enesetapja
42 02 10.03.2011 Piinakamber 1
43 03 17.03.2011 Piinakamber 2
44 04 24.03.2011 Bordell 1
45 05 31.03.2011 Bordell 2
46 06 07.04.2011 Väike must kleit
47 07 14.04.2011 Surnud mehe kättemaks 1
48 08 21.04.2011 Surnud mehe kättemaks 2
49 09 28.04.2011 Vinged vennad 1
50 10 19.05.2011 Vinged vennad 2
51 11 26.05.2011 Tasuja 1
52 12 02.06.2011 Tasuja 2

6. hooaeg, sügis 2011

Eetris Pealkiri
53 01 08.09.2011 Kaelakeeafäär
54 02 15.09.2011 Uskumise küsimus 1
55 03 22.09.2011 Uskumise küsimus 2
56 04 29.09.2011 Blondid 1
57 05 06.10.2011 Blondid 2
58 06 13.10.2011 Lilleäri 1
59 07 20.10.2011 Lilleäri 2
60 08 27.10.2011 Aardekütid 1
61 09 03.11.2011 Aardekütid 2
62 10 10.11.2011 Aardekütid 3
63 11 17.11.2011 Näivuse seadus 1
64 12 24.11.2011 Näivuse seadus 2

7. hooaeg, kevad 2012

Eetris Pealkiri
65 01 08.03.2012 Tiigrijaht 1
66 02 15.03.2012 Tiigrijaht 2
67 03 22.03.2012 Stringiteooria 1
68 04 29.03.2012 Stringiteooria 2
69 05 05.04.2012 Kangelaseks vastu tahtmist 1
70 06 12.04.2012 Kangelaseks vastu tahtmist 2
71 07 19.04.2012 Organiäri 1
72 08 26.04.2012 Organiäri 2
73 09 03.05.2012 Elu pärast surma 1
74 10 10.05.2012 Elu pärast surma 2
75 11 17.05.2012 Lähedased võõrad 1
76 12 24.05.2012 Lähedased võõrad 2

8. hooaeg, sügis 2012

Eetris Pealkiri
77 01 13.09.2012 Libahunt 1
78 02 20.09.2012 Libahunt 2
79 03 27.09.2012 Lahutus Eesti moodi 1
80 04 04.10.2012 Lahutus Eesti moodi 2
81 05 11.10.2012 Maastik laibaga 1
82 06 18.10.2012 Maastik laibaga 2
83 07 25.10.2012 Varjud minevikust 1
84 08 01.11.2012 Varjud minevikust 2
85 09 08.11.2012 Sulid ja geeniused 1
86 10 15.11.2012 Sulid ja geeniused 2
87 11 22.11.2012 Patuoinas 1
88 12 29.11.2012 Patuoinas 2

9. hooaeg, kevad 2013

Eetris Pealkiri
89 01 14.03.2013 Teadmata kadunud 1
90 02 21.03.2013 Teadmata kadunud 2
91 03 28.03.2013 Läbitantsitud kingad 1
92 04 04.04.2013 Läbitantsitud kingad 2
93 05 11.04.2013 Minimissid 1
94 06 18.04.2013 Minimissid 2
95 07 25.04.2013 Ilusad silmad 1
96 08 02.05.2013 Ilusad silmad 2
97 09 09.05.2013 Dopingukütid 1
98 10 16.05.2013 Dopingukütid 2
99 11 23.05.2013 Peata ratsanik 1
100 12 30.05.2013 Peata ratsanik 2

10. hooaeg, sügis 2013

Eetris Pealkiri
101 01 12.09.2013 Absoluutne võim 1
102 02 19.09.2013 Absoluutne võim 2
103 03 26.09.2013 Vahendeid valimata 1
104 04 03.10.2013 Vahendeid valimata 2
105 05 10.10.2013 Päikesest lummatud 1
106 06 17.10.2013 Päikesest lummatud 2
107 07 24.10.2013 Õnne valem 1
108 08 31.10.2013 Õnne valem 2
109 09 07.11.2013 Hõbekõri 1
110 10 14.11.2013 Hõbekõri 2
111 11 21.11.2013 Elusalt või surnult 1
112 12 28.11.2013 Elusalt või surnult 2

11. hooaeg, kevad 2014

Eetris Pealkiri
113 01 27.02.2014 Kuidas miljonäri ära tunda 1
114 02 06.03.2014 Kuidas miljonäri ära tunda 2
115 03 13.03.2014 Kasutatud autod 1
116 04 20.03.2014 Kasutatud autod 2
117 05 27.03.2014 Õuduste maja 1
118 06 03.04.2014 Õuduste maja 2
119 07 10.04.2014 Olematud mõrvad 1
120 08 17.04.2014 Olematud mõrvad 2
121 09 24.04.2014 Surm à la carte 1
122 10 01.05.2014 Surm à la carte 2
123 11 08.05.2014 Võrrand kahe tundmatuga 1
124 12 15.05.2014 Võrrand kahe tundmatuga 2
125 13 22.05.2014 Tulnukad ja miljonärid 1
126 14 29.05.2014 Tulnukad ja miljonärid 2

12. hooaeg, sügis 2014

Eetris

Pealkiri

127 01 11.09.2014 Ükskord Ameerikas 1
128 02 18.09.2014 Ükskord Ameerikas 2
129 03 25.09.2014 Hirmu vald 1
130 04 02.10.2014 Hirmu vald 2
131 05 09.10.2014 Pärandus 1
132 06 16.10.2014 Pärandus 2
133 07 23.10.2014 Armastuse algoritmid 1
134 08 30.10.2014 Armastuse algoritmid 2
135 09 06.11.2014 Küsi surnutelt 1
136 10 13.11.2014 Küsi surnutelt 2
137 11 20.11.2014 Kassi-hiire mäng 1
138 12 27.11.2014 Kassi-hiire mäng 2

13. hooaeg, kevad 2015

Eetris

Pealkiri

139 01 05.03.2015 Muusikamõrvad 1
140 02 12.03.2015 Muusikamõrvad 2
141 03 19.03.2015 Juhuslikkuse printsiip 1
142 04 26.03.2015 Juhuslikkuse printsiip 2
143 05 02.04.2015 Lõvitüdrukud 1
144 06 09.04.2015 Lõvitüdrukud 2
145 07 16.04.2015 Veri on paksem kui piim 1
146 08 23.04.2015 Veri on paksem kui piim 2
147 09 30.04.2015 Patt 1
148 10 07.05.2015 Patt 2
149 11 14.05.2015 Mõrvad mõttejõul 1
150 12 21.05.2015 Mõrvad mõttejõul 2

14. hooaeg, sügis 2015

Eetris Pealkiri
151 01 10.09.2015 Tüdruk, kes teadis 1
152 02 17.09.2015 Tüdruk, kes teadis 2
153 03 24.09.2015 Spioonimängud 1
154 04 01.10.2015 Spioonimängud 2
155 05 08.10.2015 Nõiutud 1
156 06 15.10.2015 Nõiutud 2
157 07 22.10.2015 Koletise kättemaks 1
158 08 29.10.2015 Koletise kättemaks 2
159 09 05.11.2015 Lask 1
160 10 12.11.2015 Lask 2
161 11 19.11.2015 Poeedi surm 1
162 12 26.11.2015 Poeedi surm 2

15. hooaeg, kevad 2016

Eetris Pealkiri
163 01 25.02.2016 Vandenõu 1
164 02 03.03.2016 Vandenõu 2
165 03 10.03.2016 Orjad ja dominad 1
166 04 17.03.2016 Orjad ja dominad 2
167 05 24.03.2016 Tüdruk, keda polnud vaja 1
168 06 31.03.2016 Tüdruk, keda polnud vaja 2
169 07 07.04.2016 12 sekundit 1
170 08 14.04.2016 12 sekundit 2
171 09 21.04.2016 Üliinimene 1
172 10 28.04.2016 Üliinimene 2
173 11 05.05.2016 Seadus on seadus 1
174 12 12.05.2016 Seadus on seadus 2
175 13 19.05.2016 Elust välja kirjutatud 1
176 14 26.05.2016 Elust välja kirjutatud 2

16. hooaeg, sügis 2016

Eetris Pealkiri
177 01 08.09.2016 Droonimõrvad 1
178 02 15.09.2016 Droonimõrvad 2
179 03 22.09.2016 Unetus 1
180 04 29.09.2016 Unetus 2
181 05 06.10.2016 Viis motiivi mõrvaks 1
182 06 13.10.2016 Viis motiivi mõrvaks 2
183 07 20.10.2016 Müsteerium 1
184 08 27.10.2016 Müsteerium 2
185 09 03.11.2016 Viikingiaare 1
186 10 10.11.2016 Viikingiaare 2
187 11 17.11.2016 Identiteedirööv 1
188 12 24.11.2016 Identiteedirööv 2

17. hooaeg, kevad 2017

Eetris Pealkiri
189 01 02.03.2017 Bermuda kolmnurk 1
190 02 09.03.2017 Bermuda kolmnurk 2
191 03 16.03.2017 Surmav graatsia 1
192 04 23.03.2017 Surmav graatsia 2
193 05 30.03.2017 Röövitud laps 1
194 06 06.04.2017 Röövitud laps 2
195 07 13.04.2017 Alimendid 1
196 08 20.04.2017 Alimendid 2
197 09 27.04.2017 Igavene noorus 1
198 10 04.05.2017 Igavene noorus 2
199 11 11.05.2017 Tarbetud 1
200 12 18.05.2017 Tarbetud 2

18. hooaeg, sügis 2017

Eetris Pealkiri
201 01 07.09.2017 Tappev saladus 1
202 02 14.09.2017 Tappev saladus 2
203 03 21.09.2017 Kuldne liblikas 1
204 04 28.09.2017 Kuldne liblikas 2
205 05 05.10.2017 Kurjad klounid 1
206 06 12.10.2017 Kurjad klounid 2
207 07 19.10.2017 Piiri peal 1
208 08 26.10.2017 Piiri peal 2
209 09 02.11.2017 Vindicta 1
210 10 09.11.2017 Vindicta 2
211 11 16.11.2017 Reedetud 1
212 12 23.11.2017 Reedetud 2

19. hooaeg, kevad 2018

Eetris Pealkiri
213 01 08.03.2018 Professori kadumine 1
214 02 15.03.2018 Professori kadumine 2
215 03 22.03.2018 Operatsioon „Elussööt“ 1
216 04 29.03.2018 Operatsioon „Elussööt“ 2
217 05 05.04.2018 Ämblik 1
218 06 12.04.2018 Ämblik 2
219 07 19.04.2018 Ämblik 3
220 08 26.04.2018 Ämblik 4
221 09 03.05.2018 Ahistajad 1
222 10 10.05.2018 Ahistajad 2
223 11 17.05.2018 Mees ratastoolis 1
224 12 24.05.2018 Mees ratastoolis 2

20. hooaeg, sügis 2018

Eetris Pealkiri
225 01 06.09.2018 Arbuusidieet 1
226 02 13.09.2018 Arbuusidieet 2
227 03 20.09.2018 Surmalõks 1
228 04 27.09.2018 Surmalõks 2
229 05 04.10.2018 Stressipallid 1
230 06 11.10.2018 Stressipallid 2
231 07 18.10.2018 Vastasseis 1
232 08 25.10.2018 Vastasseis 2
233 09 01.11.2018 Sõjahaavad 1
234 10 08.11.2018 Sõjahaavad 2
235 11 15.11.2018 Nunnad ja kelmid 1
236 12 22.11.2018 Nunnad ja kelmid 2

21. hooaeg, kevad 2019

Eetris Pealkiri
237 01 07.03.2019 Saatuslikud asjaolud 1
238 02 14.03.2019 Saatuslikud asjaolud 2
239 03 21.03.2019 Dehumaniseerimine 1
240 04 28.03.2019 Dehumaniseerimine 2
241 05 04.04.2019 Liiga palju naisi 1
242 06 11.04.2019 Liiga palju naisi 2
243 07 18.04.2019 Haihtunud 1
244 08 25.04.2019 Haihtunud 2
245 09 02.05.2019 Kahtlus 1
246 10 09.05.2019 Kahtlus 2
247 11 16.05.2019 Varjumängud 1
248 12 23.05.2019 Varjumängud 2

22. hooaeg, sügis 2019

Eetris Pealkiri
249 01 05.09.2019 Tätoveeringumõrvad 1
250 02 12.09.2019 Tätoveeringumõrvad 2
251 03 19.09.2019 Leping saatanaga 1
252 04 26.09.2019 Leping saatanaga 2
253 05 03.10.2019 Naine akna taga 1
254 06 10.10.2019 Naine akna taga 2
255 07 17.10.2019 Karm äri 1
256 08 24.10.2019 Karm äri 2
257 09 31.10.2019 Mõrv ilma motiivita 1
258 10 07.11.2019 Mõrv ilma motiivita 2
259 11 14.11.2019 Kuidas vabaneda iseendast 1
260 12 21.11.2019 Kuidas vabaneda iseendast 2

23. hooaeg, kevad 2020

Eetris Pealkiri
261 01 05.03.2020 Nukumeister 1
262 02 12.03.2020 Nukumeister 2
263 03 19.03.2020 Kahevõitlus 1
264 04 26.03.2020 Kahevõitlus 2
265 05 02.04.2020 Tango mortale 1
266 06 09.04.2020 Tango mortale 2
267 07 16.04.2020 Ohakad sinu hauale 1
268 08 23.04.2020 Ohakad sinu hauale 2
269 09 30.04.2020
270 10 07.05.2020
271 11 14.05.2020
272 12 21.05.2020

Välislingid

Viited

  1. "Kättemaksukontor" vallutab maailma, aripaev.ee, 11. jaanuar 2013