Tartu Jaan Poska Gümnaasium: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Valikaineid on tänase seisuga üle 100, mitte üle 40.
Märgised: Teksti peitmine Visuaalmuudatus
6. rida: 6. rida:


==Õppekorraldus==
==Õppekorraldus==
Jaan Poska Gümnaasiumis saab õppida süvendatult reaal-, humanitaar- ja sotsiaalaineid. Rakendatakse [[perioodõpe]]t ja [[kursuste süsteem]]i. Õpilastele pakutakse üle 40 valikkursuse, sealhulgas ainevaldkondi siduvad [[tehnoloogia]]kursused, praktikumid loodus- ja reaalainetes, [[psühholoogia]], [[loogika]], [[filosoofia]] ja [[joonestamine|joonestamise]] kursused. Lisaks esimesele ja teisele võõrkeelele saab valida ka kolmanda võõrkeele [[Prantsuse keel|prantsuse]], [[Soome keel|soome]], [[Saksa keel|saksa]], hiina, [[Vene keel|vene]] ning [[ladina keel]]e seast. [[Informaatika]]t, [[Programmeerimine|programmeerimist]] ja [[veebidisain]]i võib õppida eraldi kursustena.
Jaan Poska Gümnaasiumis saab õppida süvendatult reaal-, humanitaar- ja sotsiaalaineid. Rakendatakse [[perioodõpe]]t ja [[kursuste süsteem]]i. Õpilastele pakutakse üle 100 valikkursuse, sealhulgas ainevaldkondi siduvad [[tehnoloogia]]kursused, praktikumid loodus- ja reaalainetes, [[psühholoogia]], [[loogika]], [[filosoofia]] ja [[joonestamine|joonestamise]] kursused. Lisaks esimesele ja teisele võõrkeelele saab valida ka kolmanda võõrkeele [[Prantsuse keel|prantsuse]], [[Soome keel|soome]], [[Saksa keel|saksa]], hiina, [[Vene keel|vene]] ning [[ladina keel]]e seast. [[Informaatika]]t, [[Programmeerimine|programmeerimist]] ja [[veebidisain]]i võib õppida eraldi kursustena.


==Viited==
==Viited==
15. rida: 15. rida:


[[Kategooria:Tartu koolid]]
[[Kategooria:Tartu koolid]]
<!-- start of StopAd injection -->

<!-- end of StopAd injection -->

Redaktsioon: 1. aprill 2020, kell 22:48

Vanemuise 35
Jaan Poska gümnaasium

Tartu Jaan Poska Gümnaasium on gümnaasium Tartus, mis moodustati aastal 2011 Tartu Mart Reiniku Gümnaasiumi gümnaasiumiastme põhjal.[1] Kool hakkas augustist 2011 tegutsema ajaloolises Tartu rahu majas aadressil Vanemuise 35. Gümnaasiumi rajamine otsustati Tartu linnavolikogus 2011. aasta aprillis.[2]

Kooli direktor on Helmer Jõgi[3].

Õppekorraldus

Jaan Poska Gümnaasiumis saab õppida süvendatult reaal-, humanitaar- ja sotsiaalaineid. Rakendatakse perioodõpet ja kursuste süsteemi. Õpilastele pakutakse üle 100 valikkursuse, sealhulgas ainevaldkondi siduvad tehnoloogiakursused, praktikumid loodus- ja reaalainetes, psühholoogia, loogika, filosoofia ja joonestamise kursused. Lisaks esimesele ja teisele võõrkeelele saab valida ka kolmanda võõrkeele prantsuse, soome, saksa, hiina, vene ning ladina keele seast. Informaatikat, programmeerimist ja veebidisaini võib õppida eraldi kursustena.

Viited

  1. Tartu Reiniku kool otsustati poolitada, Tartu Postimees, 8. juuli 2010
  2. "Tartus asutati Jaan Poska gümnaasium" Delfi, 14. aprill 2011
  3. Helmer Jõgi asub Poska gümnaasiumi juhtima, Tartu Postimees, 9. märts 2011

Välislingid