Vaido Neigaus: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
välislink
Resümee puudub
2. rida: 2. rida:
'''Vaido Neigaus''' (sündinud 27. detsembril 1987) on [[Eesti]] laulja.
'''Vaido Neigaus''' (sündinud 27. detsembril 1987) on [[Eesti]] laulja.


Tema huvi muusika ja laulmise vastu tuli juba 7 aastasena kui ema talle esimese laulu õpetas. Ta õppis [[Pärnu-Jaagupi muusikakool]]is laulmist ja klassikalise kitarri mängimist. Lisaks täiendas ta ennast ka näitekoolis, kus õppis näitlemist.
Tema huvi muusika ja laulmise vastu tuli juba 7 aastasena kui ema talle esimese laulu õpetas. Ta õppis [[Pärnu-Jaagupi muusikakool]]is laulmist ja klassikalise kitarri mängimist. Lisaks täiendas ta ennast ka näitekoolis, kus õppis näitlemist. Tal on väiksem kasuvend nimega Sten Vint.


Aastal 2007 pääses ta telesaates "Eesti otsib [[Eesti otsib superstaari|superstaari]]" saja parema hulka, kuid teatrivoorust edasi ei pääsenud.
Aastal 2007 pääses ta telesaates "Eesti otsib [[Eesti otsib superstaari|superstaari]]" saja parema hulka, kuid teatrivoorust edasi ei pääsenud.

Redaktsioon: 29. jaanuar 2020, kell 15:28

Vaido Neigaus (sündinud 27. detsembril 1987) on Eesti laulja.

Tema huvi muusika ja laulmise vastu tuli juba 7 aastasena kui ema talle esimese laulu õpetas. Ta õppis Pärnu-Jaagupi muusikakoolis laulmist ja klassikalise kitarri mängimist. Lisaks täiendas ta ennast ka näitekoolis, kus õppis näitlemist. Tal on väiksem kasuvend nimega Sten Vint.

Aastal 2007 pääses ta telesaates "Eesti otsib superstaari" saja parema hulka, kuid teatrivoorust edasi ei pääsenud.

Aastal 2009 tegi ta loo "Kõigest loobunud" ning saatis selle plaadifirmadele. Temaga võttis ühendust Madd Records, mille eestvedaja oli produtsent Meelis Eskola (aka. dj Cityflash). Lugu saadeti raadiotesse ja seda lugu hakati promoma. Loole tehti skandaalne muusikavideo, millele järgnes üle-eestiline meedia tähelepanu. Vaido tituleeris end Eesti esimeseks metroseksuaaliks.[1]

Aastal 2011 tegi Vaido Neigaus näitlejadebüüdi saates «Saladused»[2].

Aastal 2012 andis ta välja oma esimese debüütalbumi "Sellel peol"[3]. Plaadil on 11 lugu pluss 2 boonusremiksi. Albumilt leiab lood "Kõigest loobunud" ja "Sellel peol". Albumi autoriteks on Vaido Neigaus, Meelis Eskola ja Anti Taar. Samal aastal tegi ta kaasa saates "Õhtusöök viiele"[4].

Aastal 2014 sõlmis Vaido Neigaus lepingu MJ Productioniga, mille eestvedaja on Jüri Mets. Koostöös MJProductioniga andis Vaido aastal 2015 välja oma teise albumi "Yolo"[5]. Plaadil on 8 lugu ning kõik on eestikeelsed. Albumilt leiab lood "Kuuvalgus", "Lucifer" ja "Suvi". Albumi autoriteks on Vaido Neigaus ja Jüri Mets.

Aastal 2015 valmis Vaido Neigausist eluloofilm «Mu nimi on Vaido»[6], samal aastal mängis ta komöödiasarjas «Köök» kokka.[7]

Aastal 2018 andis Vaido välja oma kolmanda stuudioalbumi "Vaido Neigaus". Plaadi produtseeris MJ Production. Albumil on 10 lugu pluss 1 boonus, nende seas singlid "Kõnnin tormiteed", "Rikun ma reegleid", "Linade vahel", "Nii hea", "Sind endaga viin" ja "Tüdruk" Albumi autoriteks on Vaido Neigaus ja Jüri Mets.

Aastal 2019 avaldas Vaido digitaalse ingliskeelse EP "V:EP"[8] mida saab kuulata Spotify’s. EP-l on 5 lugu. Laul ”Give Me All Your Luvin‘“ valiti singliks ja sellele tehti muusikavideo. "V:EP" tehti koostöös MJ Productioniga.

Viited

  1. "METROSEKSUAAL".
  2. "Vaido Neigaus tegi näitlejadebüüdi". Elu24.
  3. "SELLEL PEOL Album".
  4. "Nädalapikkune õhtusöök viiele friigi show". Elu24.
  5. "YOLO Album".
  6. "Vaido Neigausist on valminud eluloofilm". Elu24.
  7. MJ Production. "Komöödiasari Köök".
  8. "Inglise keelse V:EP". Elu24.