Marina Grišakova: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Palisandria (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
Palisandria (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Marina Grišakova''' (kasutatakse ka nimekuju '''Grishakova''') on Eesti [[semiootika|semiootik]] ja [[kirjandusteadus|kirjandusteadlane]]. Tema peamised uurimisvaldkonnad on [[narratoloogia]] ja narratiiviuuringud, võrdlev kirjandusteadus, kirjandusteooria ja kirjanduse filosoofia, inter- ja transmediaalsed uuringud, kognitiivne humanitaarteadus, humanitaaria koolkondade ja ideede ajalugu, modernismi ja postmodernismi kultuur.
'''Marina Grišakova''' (kasutatakse ka nimekuju '''Grishakova''') on Eesti [[semiootika|semiootik]] ja [[kirjandusteadus|kirjandusteadlane]]. Tema peamised uurimisvaldkonnad on [[narratoloogia]] ja narratiiviuuringud, võrdlev kirjandusteadus, kirjandusteooria ja kirjanduse filosoofia, modernismi ja postmodernismi kirjandus ja kultuur, inter- ja transmediaalsed uuringud, kognitiivne humanitaarteadus, humanitaaria koolkondade ja ideede ajalugu.


Alates 1. septembrist 2015 on ta [[Tartu Ülikool]]i kirjandusteooria professor.
Alates 1. septembrist 2015 on ta [[Tartu Ülikool]]i kirjandusteooria professor.

Redaktsioon: 13. detsember 2019, kell 21:16

Marina Grišakova (kasutatakse ka nimekuju Grishakova) on Eesti semiootik ja kirjandusteadlane. Tema peamised uurimisvaldkonnad on narratoloogia ja narratiiviuuringud, võrdlev kirjandusteadus, kirjandusteooria ja kirjanduse filosoofia, modernismi ja postmodernismi kirjandus ja kultuur, inter- ja transmediaalsed uuringud, kognitiivne humanitaarteadus, humanitaaria koolkondade ja ideede ajalugu.

Alates 1. septembrist 2015 on ta Tartu Ülikooli kirjandusteooria professor.

2016. aastal valiti ta Academia Europaea liikmeks.

Välislingid