Kuressaare Linnavalitsus: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: ''''Kuressaare Linnavalitsus''' on Kuressaare linna täidesaatev võimuorgan (linnavalitsus), mille nimetab Kuressaare Linnavolikogu. Linnavalitsus asub aadressil Ta...'
 
Risto est (arutelu | kaastöö)
Selgitus, et Kuressaare linnavalitsuse asemel on nüüd Saaremaa vallavalitsus.
1. rida: 1. rida:
'''Kuressaare Linnavalitsus''' on [[Kuressaare]] linna täidesaatev võimuorgan ([[linnavalitsus]]), mille nimetab [[Kuressaare Linnavolikogu]]. Linnavalitsus asub aadressil [[Tallinna tänav (Kuressaare)|Tallinna tänav]] 10. Kuressaare linnavalitsuse juht on [[Kuressaare linnapea]], kes praegu (2016) on [[Madis Kallas]]<ref name="kuressaare.ee">http://www.kuressaare.ee/uus/linnavalitsuse-koosseis/?lang=&sub=14146 (vaadatud 15.09.2016)</ref>.
'''Kuressaare Linnavalitsus''' oli [[Kuressaare]] linna täidesaatev võimuorgan ([[linnavalitsus]]) enne [[2017. aasta haldusreform|2017. aasta haldusreformi]]. Linnavalitsuse nimetas ametisse [[Kuressaare Linnavolikogu]]. Kuressaare linnavalitsuse juht oli [[Kuressaare linnapea]] ning viimaseks selle ametikoha pidajaks oli [[Madis Kallas]]<ref name="kuressaare.ee">http://www.kuressaare.ee/uus/linnavalitsuse-koosseis/?lang=&sub=14146 (vaadatud 15.09.2016)</ref>. Linnavalitsus asus aadressil [[Tallinna tänav (Kuressaare)|Tallinna tänav]] 10.

Täna asub samal aadressil peale haldusreformi tekkinud [[Saaremaa vald|Saaremaa valla]] täidesaatev võimuorgan.


==Viited==
==Viited==

Redaktsioon: 21. november 2019, kell 11:56

Kuressaare Linnavalitsus oli Kuressaare linna täidesaatev võimuorgan (linnavalitsus) enne 2017. aasta haldusreformi. Linnavalitsuse nimetas ametisse Kuressaare Linnavolikogu. Kuressaare linnavalitsuse juht oli Kuressaare linnapea ning viimaseks selle ametikoha pidajaks oli Madis Kallas[1]. Linnavalitsus asus aadressil Tallinna tänav 10.

Täna asub samal aadressil peale haldusreformi tekkinud Saaremaa valla täidesaatev võimuorgan.

Viited

Välislingid