Margus Karu: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
2. rida: 2. rida:


==Haridus==
==Haridus==
Ta õppis [[Laagna gümnaasium]]is, kuid lõpetas aastal [[2003]] [[Gustav Adolfi gümnaasium]]i<ref>http://eheluba.havike.eenet.ee/muuseum/?Vilistlased:1991_-:2003</ref>. Ta lõpetas 2006. aastal [[Tallinna Ülikool]]i filmi ja meediumide erialal (BA).
Ta õppis [[Laagna gümnaasium]]is, kuid lõpetas aastal [[2003]] [[Gustav Adolfi gümnaasium]]i<ref>http://eheluba.havike.eenet.ee/muuseum/?Vilistlased:1991_-:2003</ref>. Ta lõpetas 2006. aastal [[Tallinna Ülikool]]i filmi ja meedia erialal bakalaureusekraadiga.


==Töö==
==Töö==
Ta oli noorteajakirja [[Saffer]] vastutav väljaandja, [[Kuukulgur Film]]i produtsent, telesaate "[[Õige valik]]" produtsent, telesaate "[[Eesti otsib superstaari]]" osalejate peakoordinaator, vabakutseline ''[[manager]]'' ja ''[[copywriter]]''.
Ta oli noorteajakirja [[Saffer]] vastutav väljaandja, [[Kuukulgur Film]]i produtsent, telesaate "[[Õige valik]]" produtsent, telesaate "[[Eesti otsib superstaari]]" osalejate peakoordinaator, vabakutseline [[mänedžer]] ja [[reklaamikirjanik|reklaamtekstide kirjutaja]].


Osalenud mängufilmide "[[Risttuules]]", "[[Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta]]", "[[Täna otsustan mina]]", "Südame asjad", "[[Meeletu (film)|Meeletu]]" tegemise juures produtsendina jm ametikohtadel.
Osalenud mängufilmide "[[Risttuules]]", "[[Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta]]", "[[Täna otsustan mina]]", "Südame asjad", "[[Meeletu (film)|Meeletu]]" tegemise juures produtsendina ja muudes ametites.


==Looming==
==Looming==

Redaktsioon: 19. november 2019, kell 18:57

Margus Karu (11. september 19845. juuni 2017) oli eesti kirjanik.

Haridus

Ta õppis Laagna gümnaasiumis, kuid lõpetas aastal 2003 Gustav Adolfi gümnaasiumi[1]. Ta lõpetas 2006. aastal Tallinna Ülikooli filmi ja meedia erialal bakalaureusekraadiga.

Töö

Ta oli noorteajakirja Saffer vastutav väljaandja, Kuukulgur Filmi produtsent, telesaate "Õige valik" produtsent, telesaate "Eesti otsib superstaari" osalejate peakoordinaator, vabakutseline mänedžer ja reklaamtekstide kirjutaja.

Osalenud mängufilmide "Risttuules", "Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta", "Täna otsustan mina", "Südame asjad", "Meeletu" tegemise juures produtsendina ja muudes ametites.

Looming

Viited

Välislingid