Puhkus Roomas: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Addbot (arutelu | kaastöö)
P Robot: muudetud 36 intervikilinki, mis on nüüd andmekogus Wikidata
PResümee puudub
16. rida: 16. rida:
|keel=[[Inglise keel|inglise]]
|keel=[[Inglise keel|inglise]]
}}
}}
'''"Puhkus Roomas"''' (originaalpealkirjaga '''"Roman Holiday"''') on [[1953]]. aasta [[USA]] romantiline komöödiafilm. Film tutvustas [[USA]] publikule [[Belgia]]s sündinud näitlejannat [[Audrey Hepburn]]i, kes võitis rolli eest parima naiseaosalise [[Oscar]]i.
'''"Puhkus Roomas"''' (originaalpealkirjaga '''"Roman Holiday"''') on [[1953]]. aasta [[USA]] romantiline komöödiafilm. Film tutvustas [[USA]] publikule [[Belgia]]s sündinud näitlejat [[Audrey Hepburn]]i, kes võitis rolli eest parima naispeaosatäitja [[Oscar]]i.


Peaosades tegid kaasa ka [[Gregory Peck]] ja [[Eddie Albert]]. Filmi kirjutas [[John Dighton]] ja [[Ian McLellan Hunter]] varjates Hollywoodi musta nimekirja autorit [[Dalton Trumbo]]t.
Peaosades tegid kaasa ka [[Gregory Peck]] ja [[Eddie Albert]]. Filmi stsenaariumi kirjutasid [[John Dighton]] ja [[Ian McLellan Hunter]], varjatult ka Hollywoodi musta nimekirja kuuluv autor [[Dalton Trumbo]].


==Välislingid==
==Välislingid==

Redaktsioon: 5. oktoober 2019, kell 13:55

"Puhkus Roomas"
"Roman Holiday"
Žanr komöödia
Režissöör William Wyler
Stsenarist Dalton Trumbo
John Dighton
Ian McLellan Hunter
Operaator Franz Planer
Henri Alekan
Helilooja Georges Auric
Victor Young
Peaosades Audrey Hepburn
Eddie Albert
Produtsent William Wyler
Filmistuudio Paramount Pictures
Aasta 1953
Kestus 118 min
Riik Ameerika Ühendriigid
Keel inglise
IMDb profiil

"Puhkus Roomas" (originaalpealkirjaga "Roman Holiday") on 1953. aasta USA romantiline komöödiafilm. Film tutvustas USA publikule Belgias sündinud näitlejat Audrey Hepburni, kes võitis rolli eest parima naispeaosatäitja Oscari.

Peaosades tegid kaasa ka Gregory Peck ja Eddie Albert. Filmi stsenaariumi kirjutasid John Dighton ja Ian McLellan Hunter, varjatult ka Hollywoodi musta nimekirja kuuluv autor Dalton Trumbo.

Välislingid