Novella Hanson: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: ''''Novella Hanson''' (sündinud 16. märtsil 1953 Tõrvas) on eesti laulja ja muusikapedagoog. Ta sündis ja kasvas üles Tõrvas, kuid lõpetas aastal 1971...'
 
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Novella Hanson''' (sündinud [[16. märts]]il [[1953]] [[Tõrva]]s) on eesti laulja ja muusikapedagoog.
'''Novella Hanson''' (sündinud [[16. märts]]il [[1953]] [[Tõrva]]s) on eesti laulja ja muusikapedagoog.


Ta sündis ja kasvas üles [[Tõrva]]s, kuid lõpetas aastal [[1971]] [[Tartu 2. Keskkool]]i. Pärast keskkooli lõpetamist õppis ta paar aastat [[Tartu Ülikool|Tartu Riiklikus Ülikoolis]] inglise filoloogiat.
Ta sündis ja kasvas üles [[Tõrva]]s ning lõpetas aastal [[1971]] [[Tartu 2. Keskkool]]i. Seejärel õppis ta paar aastat [[Tartu Ülikool|Tartu Riiklikus Ülikoolis]] inglise filoloogiat.


Ta on laulnud ansamblis "[[Fix]]" ja "[[Laine (ansambel)|Laine]]". Ta on esinenud pianistina ja duos kitarrist [[Mart Soo]]ga. Praegu töötab ta Tõrva laulustuudios lauluõpetajana.
Ta on laulnud ansamblis [[Fix]] ja [[Laine (ansambel)|Laine]]. Ta on esinenud pianistina ja koos kitarrist [[Mart Soo]]ga. Praegu töötab ta Tõrva laulustuudio lauluõpetajana.


== Isiklikku ==
== Isiklikku ==
12. rida: 12. rida:


== Välislingid ==
== Välislingid ==
* [http://elutark.delfi.ee/persoon/novella-hanson-olla-uksi-ei-tahenda-olla-uksik?id=71683803 Novella Hanson: Olla üksi ei tähenda olla üksik]
* Vesta Reest. [http://elutark.delfi.ee/persoon/novella-hanson-olla-uksi-ei-tahenda-olla-uksik?id=71683803 Novella Hanson: Olla üksi ei tähenda olla üksik]. Delfi/Elutark, 12. juuni 2015


{{JÄRJESTA:Hanson, Novella}}
{{JÄRJESTA:Hanson, Novella}}

Redaktsioon: 25. september 2019, kell 15:19

Novella Hanson (sündinud 16. märtsil 1953 Tõrvas) on eesti laulja ja muusikapedagoog.

Ta sündis ja kasvas üles Tõrvas ning lõpetas aastal 1971 Tartu 2. Keskkooli. Seejärel õppis ta paar aastat Tartu Riiklikus Ülikoolis inglise filoloogiat.

Ta on laulnud ansamblis Fix ja Laine. Ta on esinenud pianistina ja koos kitarrist Mart Sooga. Praegu töötab ta Tõrva laulustuudio lauluõpetajana.

Isiklikku

Ta on olnud abielus Tõnu Kilgasega, nende tütar on Hedvig Hanson.

Viited

Välislingid