Boriss Mejerovski: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Miacek (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
Miacek (arutelu | kaastöö)
P see rõhk peab küll vene wikis vale olema
1. rida: 1. rida:
'''Boriss Vladimirovitš Mejerovski''' (vene keeles: Бо́рис Влади́мирович Мееро́вский; 9. mai 1922, Moskva — 18. detsember 1996, Moskva) oli vene filosoof, Lääne-Euroopa filosoofia ja teadusliku ateismi teooria spetsialist. Filosoofiadoktor, professor. Üks "Ateistliku sõnaraamatu" autoreid. Uurinud eelkõige Valgustusaja ja inglise deistlikku ning materialistlikku filosoofiat (Thomas Hobbes).
'''Boriss Vladimirovitš Mejerovski''' (vene keeles: Борис Влади́мирович Мееро́вский; 9. mai 1922, Moskva — 18. detsember 1996, Moskva) oli vene filosoof, Lääne-Euroopa filosoofia ja teadusliku ateismi teooria spetsialist. Filosoofiadoktor, professor. Üks "Ateistliku sõnaraamatu" autoreid. Uurinud eelkõige Valgustusaja ja inglise deistlikku ning materialistlikku filosoofiat (Thomas Hobbes).


[[Kategooria:Vene filosoofid]]
[[Kategooria:Vene filosoofid]]

Redaktsioon: 15. september 2019, kell 17:15

Boriss Vladimirovitš Mejerovski (vene keeles: Борис Влади́мирович Мееро́вский; 9. mai 1922, Moskva — 18. detsember 1996, Moskva) oli vene filosoof, Lääne-Euroopa filosoofia ja teadusliku ateismi teooria spetsialist. Filosoofiadoktor, professor. Üks "Ateistliku sõnaraamatu" autoreid. Uurinud eelkõige Valgustusaja ja inglise deistlikku ning materialistlikku filosoofiat (Thomas Hobbes).