Kasutaja arutelu:Kraanivesi/Docker: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
HPook (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
12. rida: 12. rida:


Parandused on tehtud.
Parandused on tehtud.

----
Aitäh paranduste eest!

Mõned kommentaarid veel:
*Endiselt on osad lõigud viideteta. Kui lõigu keskel olev viide on sama allikas, millest on saadud lõigu lõpus olev info, võid viite lõigu lõppu viia; kui kaks järjestikust lõiku on samast allikast, siis lisa mõlema lõppu viide või ühenda lõigud üheks lõiguks (see lahendus sobib pigem ühelauseliste lõikude puhul). Kui kumbki neist aga ei kehti, pead allikaid juurde otsima.
*Netiviidetel peab olema lisaks pealkirjale ka kasutamise kuupäev, väljaanne, selle olemasolul autor, avaldamise kuupäev jm info. Palun täienda oma viidete vormistust.

Palun anna mulle siin arutelulehel teada, kui kõik parandused tehtud on, siis saan artikli enne avaldamist veel üle vaadata. [[Kasutaja:HPook|HPook]] ([[Kasutaja arutelu:HPook|arutelu]]) 2. detsember 2018, kell 21:50 (EET)

Redaktsioon: 2. detsember 2018, kell 22:50

Aitäh sisuka artikli eest!

Mõned kommentaarid:

  • Viide peab olema vähemalt iga lõigu lõpus. Saan aru, et oled midagi tõlkinud ingliskeelsest artiklist, kus polegi kõiki viiteid, aga see tähendab, et pead ise leidma allikad, kus vastav info olemas on. Viideteta artikkel jääda ei saa.
  • Viited peavad olema vormistatud korrektselt, vt täpsemalt siit.
  • Tõlgi ära mõiste daemon, vajadusel võid ingliskeelse mõiste lisada järele sulgudesse.

Palun anna mulle siin arutelulehel teada, kui kõik parandused tehtud on, siis saan artikli veel kord üle vaadata.

Õppeassistent HPook (arutelu) 12. november 2018, kell 23:09 (EET)[vasta]


Parandused on tehtud.


Aitäh paranduste eest!

Mõned kommentaarid veel:

  • Endiselt on osad lõigud viideteta. Kui lõigu keskel olev viide on sama allikas, millest on saadud lõigu lõpus olev info, võid viite lõigu lõppu viia; kui kaks järjestikust lõiku on samast allikast, siis lisa mõlema lõppu viide või ühenda lõigud üheks lõiguks (see lahendus sobib pigem ühelauseliste lõikude puhul). Kui kumbki neist aga ei kehti, pead allikaid juurde otsima.
  • Netiviidetel peab olema lisaks pealkirjale ka kasutamise kuupäev, väljaanne, selle olemasolul autor, avaldamise kuupäev jm info. Palun täienda oma viidete vormistust.

Palun anna mulle siin arutelulehel teada, kui kõik parandused tehtud on, siis saan artikli enne avaldamist veel üle vaadata. HPook (arutelu) 2. detsember 2018, kell 21:50 (EET)[vasta]