Kasutaja arutelu:MirkoM: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: 'Tere tulemast Vikipeediasse, MirkoM! Kui teisaldad artikli vigase pealkirja alt korrektse pealkirja alla, siis võta ära linnuke kastist "Jäta maha ümbersuunamisleht". Kogema...'
 
Resümee puudub
2. rida: 2. rida:


Kui teisaldad artikli vigase pealkirja alt korrektse pealkirja alla, siis võta ära linnuke kastist "Jäta maha ümbersuunamisleht". Kogemata vigaselt pealkirjalt ei ole ümbersuunamist vaja. [[Kasutaja:Adeliine|Adeliine]] 31. oktoober 2018, kell 11:07 (EET)
Kui teisaldad artikli vigase pealkirja alt korrektse pealkirja alla, siis võta ära linnuke kastist "Jäta maha ümbersuunamisleht". Kogemata vigaselt pealkirjalt ei ole ümbersuunamist vaja. [[Kasutaja:Adeliine|Adeliine]] 31. oktoober 2018, kell 11:07 (EET)
:Tervist, sellist varianti vikipeedia mulle kahjuks ei pakkund :(. Olen uus seega, kuidas vigase pealkirjaga artiklit korrektselt kustutada ja uut asemele luua? Samas praegu tegin ümbersuunamise oktaavribalt oktavribale, mulle tundub, et antud juhul võib ümbersuunamisleht "maha jääda". Kuna mõiste pole võibolla väga levind ja ma pole ka ise kindel kuidas tema õigekiri peaks olema.
::Aa, palun vabandust, nüüd tuli meelde, et see võimalus on vist ainult administraatoriõigustega kasutajatel. Vabandust valeinfo pärast. Aga kahte asja ütlen nõuandena küll, et arutelulehtedel on meil tavaks hoida üks vestlus samas kohas, et oleks kergemini loetav ja jälgitav. Ja oma kommentaarile saad lisada allkirja, kui trükid oma teksti lõppu neli tildet <nowiki>(~~~~)</nowiki> või klõpsad tekstikasti kohal nupureas allkirjanuppu. [[Kasutaja:Adeliine|Adeliine]] 31. oktoober 2018, kell 12:04 (EET)

Redaktsioon: 31. oktoober 2018, kell 13:04

Tere tulemast Vikipeediasse, MirkoM!

Kui teisaldad artikli vigase pealkirja alt korrektse pealkirja alla, siis võta ära linnuke kastist "Jäta maha ümbersuunamisleht". Kogemata vigaselt pealkirjalt ei ole ümbersuunamist vaja. Adeliine 31. oktoober 2018, kell 11:07 (EET)[vasta]

Tervist, sellist varianti vikipeedia mulle kahjuks ei pakkund :(. Olen uus seega, kuidas vigase pealkirjaga artiklit korrektselt kustutada ja uut asemele luua? Samas praegu tegin ümbersuunamise oktaavribalt oktavribale, mulle tundub, et antud juhul võib ümbersuunamisleht "maha jääda". Kuna mõiste pole võibolla väga levind ja ma pole ka ise kindel kuidas tema õigekiri peaks olema.
Aa, palun vabandust, nüüd tuli meelde, et see võimalus on vist ainult administraatoriõigustega kasutajatel. Vabandust valeinfo pärast. Aga kahte asja ütlen nõuandena küll, et arutelulehtedel on meil tavaks hoida üks vestlus samas kohas, et oleks kergemini loetav ja jälgitav. Ja oma kommentaarile saad lisada allkirja, kui trükid oma teksti lõppu neli tildet (~~~~) või klõpsad tekstikasti kohal nupureas allkirjanuppu. Adeliine 31. oktoober 2018, kell 12:04 (EET)[vasta]