Authentik: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Authentik''' on [[Prantsusmaa]]-[[Alžeeria]] laulja [[Kenza Farah]]i debüütalbum. See anti välja [[11. juuni]]l [[2007]].Authentik sertifitseeriti [[Prantsusmaal]] kullaks. Albumil on laule mis on valminud koostöös [[Sefyu]], [[Le Rat Luciano]], [[Idir]]i, [[Big Ali]] ja [[ Le Silence des Mosquées]]iga. Farahil on ilmunud ka kaks samanimelist mixtape'i.
'''Authentik''' on [[Prantsusmaa]]-[[Alžeeria]] laulja [[Kenza Farah]]i debüütalbum. See anti välja [[11. juuni]]l [[2007]].Authentik sertifitseeriti [[Prantsusmaa]]l kullaks.
Albumil on laule mis on valminud koostöös [[Sefyu]], [[Le Rat Luciano]], [[Idir]]i, [[Big Ali]] ja [[ Le Silence des Mosquées]]iga. Farahil on ilmunud ka kaks samanimelist mixtape'i.


[[Kategooria:2007. aasta albumid]]
[[Kategooria:2007. aasta albumid]]

Redaktsioon: 9. august 2018, kell 23:30

Authentik on Prantsusmaa-Alžeeria laulja Kenza Farahi debüütalbum. See anti välja 11. juunil 2007.Authentik sertifitseeriti Prantsusmaal kullaks.

Albumil on laule mis on valminud koostöös Sefyu, Le Rat Luciano, Idiri, Big Ali ja Le Silence des Mosquéesiga. Farahil on ilmunud ka kaks samanimelist mixtape'i.