Grete Lõbu: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
17. rida: 17. rida:


==Isiklikku==
==Isiklikku==
Grete Lõbu elukaaslane on saatejuht [[Margus Saar]], neil on tütred Sofia Margaret<ref>[http://www.ohtuleht.ee/299454/telemees-margus-saar-sai-teise-tutre "Telemees Margus Saar sai teise tütre"] Õhtuleht, 10. oktoober 2008</ref> ja Anna Magdaleena.<ref>Jaanus Kulli: [http://www.ohtuleht.ee/539940/grete-lobu-kui-ollakse-ebaoiglane-minu-suhtes-kipun-ma-korvad-lonti-laskma-ja-peataie-nutma-kui-teiste-suhtes-astun-ma-sotta- Grete Lõbu: "Kui ollakse eba­õiglane minu suhtes, kipun ma kõrvad lonti laskma ja peatäie nutma. Kui teiste suhtes, astun ma sõtta."] Õhtuleht, 31. august 2013</ref>
Grete Lõbul on [[Margus Saar]]ega tütred Sofia Margaret<ref>[http://www.ohtuleht.ee/299454/telemees-margus-saar-sai-teise-tutre "Telemees Margus Saar sai teise tütre"] Õhtuleht, 10. oktoober 2008</ref> ja Anna Magdaleena.<ref>Jaanus Kulli: [http://www.ohtuleht.ee/539940/grete-lobu-kui-ollakse-ebaoiglane-minu-suhtes-kipun-ma-korvad-lonti-laskma-ja-peataie-nutma-kui-teiste-suhtes-astun-ma-sotta- Grete Lõbu: "Kui ollakse eba­õiglane minu suhtes, kipun ma kõrvad lonti laskma ja peatäie nutma. Kui teiste suhtes, astun ma sõtta."] Õhtuleht, 31. august 2013</ref>


==Viited==
==Viited==

Redaktsioon: 19. märts 2018, kell 13:49

Grete Lõbu (sündinud 6. detsembril 1977) on eesti tele- ja raadioajakirjanik.

Haridus

Grete Lõbu lõpetas Tallinna Reaalkooli ja Tallinna Ülikooli psühholoogia erialal.

Ajakirjandustegevus

Ta on alates 1990. aastate lõpust olnud paljude telesaadete – "Tunnel", "Rusikas", "Kahvel", "Eesti muusika karikas", "Aastad muusikas", "Eesti kõige kõige" ning suurt tähelepanu pälvinud Tuuli Roosma juhitud saatesarja "Mamma mia", aga ka ETV "Jõulutunneli" – toimetaja.

Lõbu on juhtinud ETV saateid "Käi jala!", "Hommiku TV", "Tähelaev", ETV suvesaadet "Suveniir" ja jõulusaadet "Jõuluks koju".

Aastast 2003 on ta töötanud ka Vikerraadios, juhtides seal peamiselt hommikusaadet ning saatesarju "Huvitaja" ja "Mis mõttes?".

2013. aasta septembrist juhib ta koos Marko Reikopiga ETV saadet "Ringvaade"[1].

Tunnustused

Isiklikku

Grete Lõbul on Margus Saarega tütred Sofia Margaret[2] ja Anna Magdaleena.[3]

Viited