Gmail: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Ahsoous (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
Keeletoimetus
1. rida: 1. rida:
'''Gmail''' ehk '''Google Mail''' on [[Google]]'i poolt pakutav e-posti teenus.
{{keeletoimeta}}


Teenust on võimalik kasutada veebipõhisena või [[E-posti klient|e-posti kliendi]] kaudu. Gmaili iseloomustab võimalusterohke [[kasutajaliides]] ning postikontode suur maht. Gmaili üks kandev idee on, et kasutajal ei peaks tekkima kunagi vajadust ühtegi kirja kustutada.
'''Gmail''' ehk '''Google Mail''' on [[Google]]'i pakutav veebi- ja POP-i põhine e-posti teenus.


[[Lihtne meiliedastusprotokoll|SMTP]] ja [[Postkontoriprotokoll|POP3]] kasutatakse üle [[transpordikihi turbeprotokoll]]i (SSL).
Meilisõnumite ülekandmise protokollide [[Lihtne meiliedastusprotokoll|SMTP]], [[IMAP]] ja [[Postkontoriprotokoll|POP3]] turvamiseks kasutab Gmail [[transpordikihi turbeprotokoll]]i (SSL).

Gmaili iseloomustab võimalusterohke kasutajaliides ning suur maht. Gmaili üheks kandvaks ideeks on see, et kasutajal ei peaks tekkima kunagi vajadust ühtegi kirja kustutada.


==Välislingid==
==Välislingid==

Redaktsioon: 22. oktoober 2017, kell 11:14

Gmail ehk Google Mail on Google'i poolt pakutav e-posti teenus.

Teenust on võimalik kasutada veebipõhisena või e-posti kliendi kaudu. Gmaili iseloomustab võimalusterohke kasutajaliides ning postikontode suur maht. Gmaili üks kandev idee on, et kasutajal ei peaks tekkima kunagi vajadust ühtegi kirja kustutada.

Meilisõnumite ülekandmise protokollide SMTP, IMAP ja POP3 turvamiseks kasutab Gmail transpordikihi turbeprotokolli (SSL).

Välislingid