Sotsiaalhoolekanne: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
Meryli (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Sotsiaalhoolekanne''' on toimingute süsteem, mille eesmärgiks on inimestele erinevate vabaduste kindlustamine ning inimressursi arendamise kaudu majanduse arendamiseks paremate võimaluste loomine. Samal ajal suurendatakse [[sotsiaalne kaasatus|sotsiaalset kaasatust]], ennetatakse ja leevendatakse laiaulatuslikumalt ning tõhusamalt vaesust ja [[sotsiaalne tõrjutus|sotsiaalset tõrjutust]].
'''Sotsiaalhoolekanne''' on toimingute süsteem, mille eesmärk on inimestele erinevate vabaduste kindlustamine ning inimressursi arendamise kaudu majanduse arendamiseks paremate võimaluste loomine. Samal ajal suurendatakse [[sotsiaalne kaasatus|sotsiaalset kaasatust]], ennetatakse ja leevendatakse laiaulatuslikumalt ning tõhusamalt vaesust ja [[sotsiaalne tõrjutus|sotsiaalset tõrjutust]].


Sotsiaalhoolekanne sisaldab
Sotsiaalhoolekanne sisaldab
*[[sotsiaalteenuste]]
*[[sotsiaalteenuste]],
*[[sotsiaaltoetuste]]
*[[sotsiaaltoetuste]],
*[[vältimatu sotsiaalabi]]
*[[vältimatu sotsiaalabi]]
*ja muu abi osutamist
*ja muu abi osutamist

Redaktsioon: 19. juuli 2017, kell 10:41

Sotsiaalhoolekanne on toimingute süsteem, mille eesmärk on inimestele erinevate vabaduste kindlustamine ning inimressursi arendamise kaudu majanduse arendamiseks paremate võimaluste loomine. Samal ajal suurendatakse sotsiaalset kaasatust, ennetatakse ja leevendatakse laiaulatuslikumalt ning tõhusamalt vaesust ja sotsiaalset tõrjutust.

Sotsiaalhoolekanne sisaldab

Vaata ka