Stena Superfast VIII: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Resümee puudub
47. rida: 47. rida:
Alates novembrist 2011 on Suurbritannia lipu all laeva kodusadam [[Belfast]] ja Stena Superfast VIII sõidab [[Stena Line]]'i liinil Belfast–[[Cairnryan]].
Alates novembrist 2011 on Suurbritannia lipu all laeva kodusadam [[Belfast]] ja Stena Superfast VIII sõidab [[Stena Line]]'i liinil Belfast–[[Cairnryan]].


Juulis 2017 andis Tallink teada, et on sõlminud müügilepingu laevade Stena Superfast VII ja VIII müügiks Stena Ropax Limited ettevõttele. Laevad antakse üle 2017. aasta detsembris ja jätkavad seni sõitmist varem sõlmitud prahtimislepingu alusel.
Juulis 2017 andis Tallink teada<ref>[https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=783276&messageId=984868]Laeva müügiteade Tallinki börsiinfos.</ref>, et on sõlminud müügilepingu laevade Stena Superfast VII ja VIII müügiks ettevõttele Stena Ropax Limited. Laevad antakse üle 2017. aasta detsembris ja jätkavad seni sõitmist varem sõlmitud prahtimislepingu alusel.

==Viited==
==Viited==
{{viited}}
{{viited}}

Redaktsioon: 16. juuli 2017, kell 01:06

|}


Stena Superfast VIII on Eesti laevandusettevõttele Tallink kuuluv kiire parvlaev, mis on ehitatud 2001. aastal Howaldtswerke-Deutsche Werft AG laevatehases Kielis Saksamaal laevakompanii Superfast Ferries jaoks kui Superfast VIII. Laev alustas liiklust liinil HankoRostock.

Pärast müüki Tallinkile juunis 2006 sai Superfast VIII Eesti lipu ja kodusadamaks Paldiski ning sõitis liinil TallinnHelsingi–Rostock, hiljem liinil Vuosaari–Rostock.

Alates novembrist 2011 on Suurbritannia lipu all laeva kodusadam Belfast ja Stena Superfast VIII sõidab Stena Line'i liinil Belfast–Cairnryan.

Juulis 2017 andis Tallink teada[1], et on sõlminud müügilepingu laevade Stena Superfast VII ja VIII müügiks ettevõttele Stena Ropax Limited. Laevad antakse üle 2017. aasta detsembris ja jätkavad seni sõitmist varem sõlmitud prahtimislepingu alusel.

Viited

  1. [1]Laeva müügiteade Tallinki börsiinfos.