Itaalia Riiklik Statistikaamet: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
{{viitamata}}
{{viitamata}}
[[Pilt:Istituto nazionale di statistica.JPG|pisi|right|Istati peakorter [[Rooma]]s]]
[[Pilt:Istituto nazionale di statistica.JPG|pisi|right|Istati peakorter [[Rooma]]s]]
'''Itaalia Riiklik Statistikaamet''' ([[itaalia keel]]es: '''''Istituto nazionale di statistica'''''; '''Istat''') on [[Itaalia]] peamine ametliku statistika koostaja ja avalikustaja. Peale [[rahvaloendus]]te viib Istat läbi hulgaliselt uuringuid ja küsitlusi sotsiaalselt olulistel teemadel. Istat on vaieldamatult Itaalia tähtsaim statistika koostaja ning mängib olulist rolli ka Euroopa Statistikasüsteemis, mida koordineerib [[Eurostat]]. Itaalia Statistikaamet asutati aastal 1926. Statistika, mida Istat avalikustab, on [[Creative Commons]]i litsensi all.
'''Itaalia Riiklik Statistikaamet''' ([[itaalia keel]]es: '''''Istituto nazionale di statistica'''''; '''Istat''') on [[Itaalia]] peamine ametliku statistika koostaja ja avalikustaja. Peale [[rahvaloendus]]te viib Istat läbi hulgaliselt uuringuid ja küsitlusi sotsiaalselt olulistel teemadel. Istat on vaieldamatult Itaalia tähtsaim statistika koostaja ning mängib olulist rolli ka Euroopa Statistikasüsteemis, mida koordineerib [[Eurostat]]. Itaalia Statistikaamet asutati aastal 1926. Statistika, mida Istat avalikustab, on [[Creative Commons]]i litsentsi all.


==Välislingid==
==Välislingid==

Redaktsioon: 3. juuni 2017, kell 01:15

Istati peakorter Roomas

Itaalia Riiklik Statistikaamet (itaalia keeles: Istituto nazionale di statistica; Istat) on Itaalia peamine ametliku statistika koostaja ja avalikustaja. Peale rahvaloenduste viib Istat läbi hulgaliselt uuringuid ja küsitlusi sotsiaalselt olulistel teemadel. Istat on vaieldamatult Itaalia tähtsaim statistika koostaja ning mängib olulist rolli ka Euroopa Statistikasüsteemis, mida koordineerib Eurostat. Itaalia Statistikaamet asutati aastal 1926. Statistika, mida Istat avalikustab, on Creative Commonsi litsentsi all.

Välislingid