Eesti Informaatikakeskus: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Eesti Informaatikakeskus''' (lühend: EIK) oli aastatel 1997–2001 Eesti Vabariigi Riigikantselei haldusalas ning seejärel aastani 2003 [[Eesti Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium]]i valitsemisalas tegutsenud asutus<ref name="EE"/>, mis tegeles riigi [[Infosüsteem|infosüsteemide]] ja e-riigi teenuste keskse väljaarendamisega ning nende igapäevase töö tagamisega, samuti Eesti [[info- ja kommunikatsioonitehnoloogia]] alase kogemuse ning infoühiskonna<code>[[infoühiskond|ond]]</code> ideede levitamisega. Välja anti ajakirja [[Arvutimaailm]] ja osaleti rahvusvahelise ajakirja [[Baltic IT&T Review]] väljaandmisel. EIK direktor oli [[Imre Siil]]. Aastal 2003 liideti EIK ja [[Riigihangete Keskus]] ning selle tulemusena pandi alus [[Riigi Infosüsteemide Arenduskeskus]]ele<ref name="EE"/>.
'''Eesti Informaatikakeskus''' (lühend: EIK) oli aastatel 1997–2001 Eesti Vabariigi Riigikantselei haldusalas ning seejärel aastani 2003 [[Eesti Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium]]i valitsemisalas tegutsenud asutus<ref name="EE"/>, mis tegeles riigi [[Infosüsteem|infosüsteemide]] ja e-riigi teenuste keskse väljaarendamisega ning nende igapäevase töö tagamisega, samuti Eesti [[info- ja kommunikatsioonitehnoloogia]] alase kogemuse ning [[Infoühiskond|infoühiskonna]] ideede levitamisega. Välja anti ajakirja [[Arvutimaailm]] ja osaleti rahvusvahelise ajakirja [[Baltic IT&T Review]] väljaandmisel. EIK direktor oli [[Imre Siil]]. Aastal 2003 liideti EIK ja [[Riigihangete Keskus]] ning selle tulemusena pandi alus [[Riigi Infosüsteemide Arenduskeskus]]ele<ref name="EE"/>.


== Viited ==
== Viited ==

Redaktsioon: 19. aprill 2017, kell 13:39

Eesti Informaatikakeskus (lühend: EIK) oli aastatel 1997–2001 Eesti Vabariigi Riigikantselei haldusalas ning seejärel aastani 2003 Eesti Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi valitsemisalas tegutsenud asutus[1], mis tegeles riigi infosüsteemide ja e-riigi teenuste keskse väljaarendamisega ning nende igapäevase töö tagamisega, samuti Eesti info- ja kommunikatsioonitehnoloogia alase kogemuse ning infoühiskonna ideede levitamisega. Välja anti ajakirja Arvutimaailm ja osaleti rahvusvahelise ajakirja Baltic IT&T Review väljaandmisel. EIK direktor oli Imre Siil. Aastal 2003 liideti EIK ja Riigihangete Keskus ning selle tulemusena pandi alus Riigi Infosüsteemide Arenduskeskusele[1].

Viited

  1. 1,0 1,1 EE 12. köide, 2003: 55.