Eesti parim pagar: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Kribiitik (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
23. rida: 23. rida:
| kestus = 60 minutit
| kestus = 60 minutit
}}
}}
'''"Eesti parim pagar"''' on [[TV3]] kokandussari, mis tugineb Suurbritannia produktsioonifirma [[Love Productions]] saateformaadile "[[The Great British Bake Off]]"<ref>[http://publik.delfi.ee/news/paevapilt/fotod-suvesangarid-marss-kooki-tv3-esitles-saate-eesti-parim-pagar-osalisi-ja-saatejuhte?id=72277659 FOTOD: Suvesangarid, marss kööki! TV3 esitles saate "Eesti parim pagar" osalisi ja saatejuhte], publik.delfi, 24. august 2015.</ref>. Sarjas osalevad hobikokad, kes küpsetavad igas saates kaks küpsetist: teemakohase vabalt valitud küpsetise ja saate kohtunike poolt ette kirjutatud retseptiga tehnilise ülesande. Iga episoodi lõpus langeb üks osaleja saatest välja. Saate kohtunikeks on [[Angeelika Kang]] ja [[Ants Uustalu]]<ref>http://elu24.postimees.ee/3945953/galerii-ja-treiler-vaata-kes-osalevad-alari-kivisaare-juhtimisel-saates-eesti-parim-pagar</ref>, esimese hooaja saatejuhtideks olid [[Kristjan Rabi]] ja [[Indrek Vaheoja]]<ref>http://publik.delfi.ee/news/paevapilt/fotod-suvesangarid-marss-kooki-tv3-esitles-saate-eesti-parim-pagar-osalisi-ja-saatejuhte?id=72277659</ref>, teise hooaja saatejuhiks on [[Alari Kivisaar]]<ref>http://televeeb.ohtuleht.ee/776346/galerii-kivisaar-kang-ja-jukkum-teise-hooaja-pagarisaade-alga</ref>.
'''"Eesti parim pagar"''' on [[TV3]] kokandussari, mis tugineb Suurbritannia produktsioonifirma [[Love Productions]] saateformaadile "[[The Great British Bake Off]]"<ref>[http://publik.delfi.ee/news/paevapilt/fotod-suvesangarid-marss-kooki-tv3-esitles-saate-eesti-parim-pagar-osalisi-ja-saatejuhte?id=72277659 FOTOD: Suvesangarid, marss kööki! TV3 esitles saate "Eesti parim pagar" osalisi ja saatejuhte], publik.delfi, 24. august 2015.</ref>. Sarjas osalevad hobikokad, kes küpsetavad igas saates teemakohase vabalt valitud küpsetise ja saate kohtunike ette kirjutatud retseptiga küpsetise. Iga osa lõpus langeb üks osaleja saatest välja. Saate kohtunikud on [[Angeelika Kang]] ja [[Ants Uustalu]]<ref>http://elu24.postimees.ee/3945953/galerii-ja-treiler-vaata-kes-osalevad-alari-kivisaare-juhtimisel-saates-eesti-parim-pagar</ref>, esimese hooaja saatejuhid olid [[Kristjan Rabi]] ja [[Indrek Vaheoja]]<ref>http://publik.delfi.ee/news/paevapilt/fotod-suvesangarid-marss-kooki-tv3-esitles-saate-eesti-parim-pagar-osalisi-ja-saatejuhte?id=72277659</ref>, teise hooaja saatejuht on [[Alari Kivisaar]]<ref>http://televeeb.ohtuleht.ee/776346/galerii-kivisaar-kang-ja-jukkum-teise-hooaja-pagarisaade-alga</ref>.


Esimese hooaja võitja Krista Ismael'i peaauhinnaks oli Hagari Pagarite välja pandud toiduteemaline<ref>http://televeeb.ohtuleht.ee/702359/pagarisaate-voitnud-krista-muugilolev-tort-ei-kannata-kriitikat-ja-lubatud-auhinnast-pole-juttugi</ref> preemiareis<ref>http://televeeb.ohtuleht.ee/744468/pagarisaate-esimesel-voitjal-preemiareisil-kaidud-oli-monus-puhkusereis-koos-sopradega</ref>. Võitja võiduretsepti järgi valmistas AS Hagar ka sefiiritordi „Krista“<ref>http://televeeb.ohtuleht.ee/702359/pagarisaate-voitnud-krista-muugilolev-tort-ei-kannata-kriitikat-ja-lubatud-auhinnast-pole-juttugi</ref>.
Esimese hooaja võitja Krista Ismael sai peaauhinnaks Hagari Pagarite välja pandud toiduteemalise<ref>http://televeeb.ohtuleht.ee/702359/pagarisaate-voitnud-krista-muugilolev-tort-ei-kannata-kriitikat-ja-lubatud-auhinnast-pole-juttugi</ref> preemiareisi<ref>http://televeeb.ohtuleht.ee/744468/pagarisaate-esimesel-voitjal-preemiareisil-kaidud-oli-monus-puhkusereis-koos-sopradega</ref>. Võiduretsepti järgi valmistas AS Hagar ka sefiiritordi „Krista“<ref>http://televeeb.ohtuleht.ee/702359/pagarisaate-voitnud-krista-muugilolev-tort-ei-kannata-kriitikat-ja-lubatud-auhinnast-pole-juttugi</ref>.
Teise hooaja peaauhinnaks on Schmidt köögid pannud välja unistuste köögi ning Electrolux kogu köögitehnika sinna juurde<ref>http://elu24.postimees.ee/3945953/galerii-ja-treiler-vaata-kes-osalevad-alari-kivisaare-juhtimisel-saates-eesti-parim-pagar</ref>.
Teise hooaja peaauhinnaks on Schmidt köögid pannud välja unistuste köögi ning Electrolux kogu köögitehnika sinna juurde<ref>http://elu24.postimees.ee/3945953/galerii-ja-treiler-vaata-kes-osalevad-alari-kivisaare-juhtimisel-saates-eesti-parim-pagar</ref>.


36. rida: 36. rida:
|+ Hooajad
|+ Hooajad
! Hooaeg
! Hooaeg
! Osad
! Episoodid
! Algus
! Algus
! Lõpp
! Lõpp

Redaktsioon: 11. jaanuar 2017, kell 03:22

Eesti parim pagar
The Great British Bake Off
Žanr Meelelahutuslik, kokandus
Stsenarist Angeelika Kang (2015–)
Ants Uustalu (2015–)
Peaosades Kristjan Rabi (2015)
Indrek Vaheoja (2015)
Alari Kivisaar (2016–)
Riik Eesti
Keel Eesti
Hooaegu 2
Tootmine
Jao kestus 60 minutit

"Eesti parim pagar" on TV3 kokandussari, mis tugineb Suurbritannia produktsioonifirma Love Productions saateformaadile "The Great British Bake Off"[1]. Sarjas osalevad hobikokad, kes küpsetavad igas saates teemakohase vabalt valitud küpsetise ja saate kohtunike ette kirjutatud retseptiga küpsetise. Iga osa lõpus langeb üks osaleja saatest välja. Saate kohtunikud on Angeelika Kang ja Ants Uustalu[2], esimese hooaja saatejuhid olid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja[3], teise hooaja saatejuht on Alari Kivisaar[4].

Esimese hooaja võitja Krista Ismael sai peaauhinnaks Hagari Pagarite välja pandud toiduteemalise[5] preemiareisi[6]. Võiduretsepti järgi valmistas AS Hagar ka sefiiritordi „Krista“[7]. Teise hooaja peaauhinnaks on Schmidt köögid pannud välja unistuste köögi ning Electrolux kogu köögitehnika sinna juurde[8].

Formaat

Sarja ülevaade

Hooajad
Hooaeg Osad Algus Lõpp Võitja Finalistid
1 10 31.08.2015[9] 02.11.2015 Krista Ismael Merle Jakobson
Liisa Lõhmus[10]
2 14.12.2016

Esimene hooaeg

Teine hooaeg

Viited