Huawei Honor: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Loodud lehekülje "Huawei Honor" tõlkimisel
 
masintõlge välja
1. rida: 1. rida:
'''Huawei Honor''' või lihtsalt '''Honor''' (stiliseeritud nagu '''honor''') on Huawei alam-kaubamärk, mis on põhiliselt keskendunud nutitelefonidele ja on eksklusiivne online turule. Honor'i rivistus koosneb seeria mobiile seadmed, mis on projekteeritud, toodetud ja turustatud [[Huawei]]. Tootesari sisaldab Huawei Honor Seeria keskmise high-end [[Nutitelefon|nutitelefonid]], [[Tahvelarvuti|tabletid]] ja [[Nutikell|smartwatches]]. Seadmed on valmistatud vastavalt Au brändi tavaliselt maja [[Android (operatsioonisüsteem)|Android operatsioonisüsteem]] toodetud Avatud Telefon Alliance , mida juhtis [[Google|Google ' i]], kohandatud koos Emotsioon UI (EMUI).
'''Huawei Honor''' või lihtsalt '''Honor''' (stiliseeritud nagu '''honor''') on Huawei alam-kaubamärk, mis on põhiliselt keskendunud nutitelefonidele ja on eksklusiivne online turule. Honor'i rivistus koosneb seeria mobiile seadmed, mis on projekteeritud, toodetud ja turustatud [[Huawei]].

Esimene lipulaev telefon alusel Honor band oli Huawei Honor 6 , mis ilmus aastal 2014. ta järgnes vabastamist Huawei Honor 7 oktoober 2015 ja Huawei Honor 8 juuli 2016. Peamine põhjus, miks luua Au brändi oli teha see eksklusiivne online jaemüüjad.<ref>http://www.pocket-lint.com/news/131548-why-has-huawei-launched-the-new-brand-honor</ref>


== References ==
== References ==

Redaktsioon: 9. oktoober 2016, kell 23:00

Huawei Honor või lihtsalt Honor (stiliseeritud nagu honor) on Huawei alam-kaubamärk, mis on põhiliselt keskendunud nutitelefonidele ja on eksklusiivne online turule. Honor'i rivistus koosneb seeria mobiile seadmed, mis on projekteeritud, toodetud ja turustatud Huawei.

References