Vladimir Medinski: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Sealle (arutelu | kaastöö)
file replace
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
{{keeletoimeta}}
{{keeletoimeta}}
[[Pilt:Министр культуры РФ Владимир Мединский.jpeg|pisi|Vladimir Medinski]]
[[Pilt:Министр культуры РФ Владимир Мединский.jpeg|pisi|Vladimir Medinski]]
'''Vladimir Medinski''' ([[vene keel]]es ''Владимир Ростиславович Мединский''; sündinud [[18. juuli]]l [[1970]] [[Smila]]s [[Tšerkassõ oblast]]is) on [[Venemaa]] poliitik ([[Ühtne Venemaa]]) ja publitsist. Ta on [[Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riiklik Rahvusvaheliste Suhete Instituut|Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riiklik Rahvusvaheliste Suhete Instituudi]] professor. Ta on [[21. mai]]st [[2012]] Venemaa kultuuriminister.
'''Vladimir Medinski''' ([[vene keel]]es ''Владимир Ростиславович Мединский''; sündinud [[18. juuli]]l [[1970]] [[Smila]]s [[Tšerkassõ oblast]]is) on [[Venemaa]] poliitik ([[Ühtne Venemaa]]) ja publitsist. Ta on [[Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riiklik Rahvusvaheliste Suhete Instituut|Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riikliku Rahvusvaheliste Suhete Instituudi]] professor. Ta on [[21. mai]]st [[2012]] Venemaa kultuuriminister.


Ta sündis aastal [[1970]] [[Smila]]s [[Tšerkassõ oblast]]is, tema isa oli sõjaväelasene ja ema arst. Lapsepõlves ta asus tihti ühest garnisonist teise, kuni vanemad [[1980]]-ndate alguses asusid [[Moskva]]sse. [[Moskva]]s lõpetas ta keskkooli. Keskkoolis olles oli ta sõjaajaloo huviline, ta tahtis astuda kõrgemasse sõjakooli, kuid arstlik komisjon praakis ta välja. Seejärel astus ta aastal [[1987]] [[Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riiklik Rahvusvaheliste Suhete Instituut|Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riiklik Rahvusvaheliste Suhete Instituudi]] ajakirjandusteaduskonda, mille lõpetas aastal [[1992]] kiitusega.
Ta sündis aastal [[1970]] Smilas Tšerkassõ oblastis, tema isa oli sõjaväelane ja ema arst. Lapsepõlves kolis ta perekond tihti ühest garnisonist teise, kuni vanemad [[1980]]. aastate alguses asusid elama [[Moskva]]sse. [[Moskva]]s lõpetas ta keskkooli. Keskkoolis olles oli ta sõjaajaloo huviline, ta tahtis astuda kõrgemasse sõjakooli, kuid arstlik komisjon praakis ta välja. Seejärel astus ta aastal [[1987]] [[Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riiklik Rahvusvaheliste Suhete Instituut|Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riiklik Rahvusvaheliste Suhete Instituudi]] ajakirjandusteaduskonda, mille lõpetas aastal [[1992]] kiitusega.
{{pooleli}}
{{pooleli}}



Redaktsioon: 8. oktoober 2016, kell 14:34

Vladimir Medinski

Vladimir Medinski (vene keeles Владимир Ростиславович Мединский; sündinud 18. juulil 1970 Smilas Tšerkassõ oblastis) on Venemaa poliitik (Ühtne Venemaa) ja publitsist. Ta on Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riikliku Rahvusvaheliste Suhete Instituudi professor. Ta on 21. maist 2012 Venemaa kultuuriminister.

Ta sündis aastal 1970 Smilas Tšerkassõ oblastis, tema isa oli sõjaväelane ja ema arst. Lapsepõlves kolis ta perekond tihti ühest garnisonist teise, kuni vanemad 1980. aastate alguses asusid elama Moskvasse. Moskvas lõpetas ta keskkooli. Keskkoolis olles oli ta sõjaajaloo huviline, ta tahtis astuda kõrgemasse sõjakooli, kuid arstlik komisjon praakis ta välja. Seejärel astus ta aastal 1987 Venemaa Välisministeeriumi Moskva Riiklik Rahvusvaheliste Suhete Instituudi ajakirjandusteaduskonda, mille lõpetas aastal 1992 kiitusega.

Eelnev
Aleksandr Avdejev
Venemaa kultuuriminister
2012
Järgnev